hirdetés

Hírek

A legjobb kiegészítők kuponokkal
elektromos csavarhúzóGearvitaHuaweiXiaomiXiaomi Mi 8 Pro
írta: Rolla2019.08.02.

A legjobb kiegészítők kuponokkal

Xiaomi Mi 8 Pro, Mijia elektromos csavarhúzó, Huawei Honor Band 5

Szerintem fontos, hogy egy termék azon kívül, hogy hasznos, lehetőleg egyedi is legyen a külsejét tekintve. Tartalmazzon valami olyat, ami eltér a megszokottól, nem olvad bele egy nagy halmazba és megakad rajta az emberek tekintete. A Xiaomi Mi 8 Pro például tökéletes példa erre az átlátszó hátlapjának köszönhetően, illetve ha a Mi Band 4 helyett ti valami egyedibb megoldást választanátok, akkor a Huawei Honor Band 5 jó alternatíva lehet. És hogy mit keres ezen a listán egy elektromos csavarhúzó? Csak nézzétek meg közelebbről!

Mint egy útvesztő
GeekmaxiJimmyRoborockXiaomi
írta: Rolla2019.08.01.

Mint egy útvesztő

Térkép a Xiaomi Jimmy-k rengetegéhez

Az új Jimmy JV53 bemutatása után most szedjük szét egy kicsit jobban a banda többi tagját is, hogy mindenki megtalálhassa a neki megfelelőt. Van itt robotporszívó megúszósóknak, végtelen üzemidővel megáldott vezetéknélküli porszívó kastélytulajdonosoknak, és a kakukktojásként emlegetett Jimmy JW31 akkumulátoros mosót is megtalálhatjátok. Szerencsére mindegyikhez jár kupon, ráadásul német raktárból érkeznek, így nem is kell rá sokat várnotok.

Jimmy JV53 porszívó
GeekbuyingJimmy JV53Xiaomi
írta: Rolla2019.08.01.

Jimmy JV53 porszívó

Ott is kiszívja, ahol eddig nem

Mit tudhat vajon a kismilliomodik állóporszívó? Érdemes egy újabb verziót a piacra dobni? Ez a két kérdés fordult meg a fejemben először a legújabb Jimmy JV53 láttán, hiszen a rengeteg választási lehetőség között igazából már csak azzal lehetne látványosan újat mutatni, ha az eszköz a takarítás mellett tudna kávét főzni vagy kutyát sétáltatni. Bár erre a két tevékenységre sajnos nem képes, de igyekezett a Xiaomi feldobni más újításokkal.

Oldjuk meg okosba’
GearvitaH96 MiniHavit G1 ProXiaomi
írta: Rolla2019.07.31.

Oldjuk meg okosba’

Havit G1 Pro TWS fülhallgató, H96 Mini TV Box, Goral S2 Pro okosóra

Ahogyan a telefonok esetében, úgy más eszközöknél se mindenkinek a legdrágább és a legprofibb eszköz birtoklása a célja. Néhány kompromisszum árán akár negyedannyiért is kaphattok okosórát, okos TV kitet vagy Bluetooth-os fülhallgatót, hiszen van, hogy elég a kisebb változat, vagy egy olyan típus, amiből kigyomlálták a felesleges, cicomás funkciókat. Akár azért, mert még nem próbáltátok az itt szereplő termékkategóriákat és kerestek egy belépőeszközt, akár azért, mert rutinos használóként már tudjátok, hogy nem mindig a túltolt kütyü a jó, fussátok át az akciókat a kuponokkal együtt.

Odacsapnak az Oral-B-nek!
So Whitesoocasszónikus fogkefeXiaomi
írta: SonkaMod2019.07.31.

Odacsapnak az Oral-B-nek!

Brutálisan olcsó Xiaomi szónikus fogkefék és kiegészítők

Már rengeteg tesztünk van különböző elektromos fogkefékről, amik nagy százalékban szónikusak, nem a hagyományos forgófejes kivitelűek. A Xiaomi különböző eszközei eddig mindig bejöttek, így jó szívvel ajánlom az alábbi fogápolási termékeket, jómagam is nagy rajongójuk vagyok. Azt tudni kell, hogy elég rossz fogazattal áldott meg a sors, tehát ha valaki, akkor én tudom, hogy mennyi rossz fogkefe és kiegészítő létezik.

Újdonságok dögivel
70mai töltőautós töltőCafagoHonor Band 5ThiEYEXiaomi
írta: Rolla2019.07.31.

Újdonságok dögivel

Honor Band 5, Youpin borotva, ThiEYE T5 kamera

A Cafago oldalán található villámakciók között kis kutatással igazi szépségeket találhattok. Ilyen például a Honor Band 5 okoskarkötő, ami főleg örök rebelliseknek ajánlott, akik nem szeretnének Mi Band 4-et venni, illetve még nem késő megrendelnetek a ThiEYE T5 akciókamerát, ami ajándék kiegészítőit tekintve olyan sokrétű, mint egy svájci bicska. Ezeken kívül még 70mai autós töltőt, Xiaomi Mi A3 okostelefont és a világ egyik legolcsóbb elektromos borotváját is megtaláljátok.

Xiaomi-nyalogatás
írta: Rolla2019.07.30.

Xiaomi-nyalogatás

Kuponok a Gearbesten

Még tart a Gearbest kiárusítása, ahol Xiaomi cuccokat vehettek meg kuponnal, illetve sok kütyü esetében a kóddal sem kell szöszmötölnötök, mert már a kedvezményes ár szerepel a leírásban. A legnépszerűbb telefonok mellett robotporszívót, tabletet, Mi Band 4-et, táskát és egyéb kiegészítőket is találhattok.

Indulhat a hétvége
GeekbuyingKingstonMi A3Xiaomi
írta: Rolla2019.07.26.

Indulhat a hétvége

Xiaomi, Kingston és Huami kuponokkal

Most, hogy lenyomtuk ezt a hetet is, következhet a jól megérdemelt pihenés és szórakozás. Van, aki az aktív kikapcsolódásra esküszik, nekik küldöm sok szeretettel az Amazfit okosórát és a Xiaomi drónt, de azoknak is van meglepetés, akik otthon tudnak a legjobban feltöltődni. Mindegyik termékhez jár kupon is, így még az árukból is lefaraghattok.

Nyári licenszvásár az LVLGO jóvoltából
AvastLVLGOOfficeWindowsXbox
írta: SonkaMod2019.07.26.

Nyári licenszvásár az LVLGO jóvoltából

Nagy választék, megfizethető ár

A már-már megszokott LVLGO kiárusítás a továbbiakban is folytatódik, hiszen kaptunk megint egy nagy adag kedvezményt a különböző szoftverkulcsokra. Legyen szó Windows-ról vagy Office-ról, kiemelkedően jó ajánlatokkal találjuk szemben magunkat. Most is kaptunk vírusírtóra és Xbox Live előfizetésre is kedvezményt, amin már meg sem lepődünk.

Akár még fizethetünk is velük
SharpUmidigi
írta: Don Kartács2019.07.26.

Akár még fizethetünk is velük

NFC-s telefonok válogatása

Miután létrehoztuk a fintech csoportot, elkezdtem azon gondolkodni, hogy miért ne állhatnék át teljesen a telefonos fizetésre. Sajnos Magyarországon még nem teljeskörűen alkalmazható a megoldás, annak ellenére, hogy már egyre több szolgáltató támogatja például a Google és az Apple fizetési szolgáltatásait, de az OTP-sek biztosan ismerik a Simple-t, szóval érdemes az NFC-s dolgokkal egy kicsit mélyebben is foglalkozni.

hirdetés