hirdetés

Xiaomi Mi 10T Pro mellé ingyen Mi Band 5

hír
Xiaomi Mi 10T Pro mellé ingyen Mi Band 5 1
írta: Don Kartács
2020-11-07

Pár napja írtunk a Xiaomi Mi 10T-ről, amit egy nagyon érdekes akcióban lehetett megvenni, a telefon mellé járt egy fotónyomtató papírral, illetve 6 hónapig kijelzőcsere szolgáltatás. Most a nagyobb testvért, a minden igényt kielégítő csúcstelefont, a Xiaomi Mi 10T Pro-t is hasonló csomagban kínálják, egy Mi Band 5-öt adnak mellé, és a szokásos 2 éves garancia mellett itt is 6 hónap kijelzőcsere szolgáltatás a vevők jutalma.

Amiért mindenki súlyos ezreket hajlandó fizetni, az a kamera, ugyanis a háromelemű képalkotó fő szenzorát 108 Megapixelesre cserélték, a gyengébb verzió 64 MP-es egységével szemben. A szett az alábbiakból áll össze:

  • 108 MP-es főkamera
  • 13 MP-es ultraszéles látószögű kamera
  • 5 MP-es makró kamera

A nagy truváj itt nyilván a nagyítható, 108 Megapixeles képek, amelyekből a nagy felbontás miatt kisebb, de még kellően nagy felbontású részek vághatók ki. A videó a testvér termékhez hasonlóan 8K 30 FPS, amiből 33 MP-es képeket lehet kiemelni, és olyan nyalánkságokkal kecsegtet, mint a hosszú expozíciós mód, az AI szűrők, éjszakai és klón mód, a duális videó és hasonlók. Aki a szelfi kamerával bűvölne, jó eséllyel nem fog csalódni, hiszen a 20 MP-es egységgel már egész jó önarcképeket lehet lőni.

Az ára igencsak borsos lett, de egy újonnan megjelent csúcstelefon esetében ez teljesen normális, 209 990 Ft-ot kérnek a két színben – Cosmic Black és Lunar Silver – elérhető termékért, ami 45 000 Ft-tal drágább a Mi 10T-nél, igaz +2 GB RAM-mal és jobb kamerával is rendelkezik. A csúcskészülék mellé ajándékba jár egy Mi Band 5 aktivitásmérő és 6 hónap kijelzőcsere szolgáltatás a szokásos 2 éves garancián túl.

hirdetés