hirdetés

Hírek

A Samsung is leszámol a töltővel?
samsungtöltő
írta: hajas2020.07.09.

A Samsung is leszámol a töltővel?

Bombaként robbant a hír, hogy az új iPhone modellekhez már se fülhallgató, se töltő nem fog járni, ami sokakat felháborított. Nagyon úgy néz ki, hogy nem az Apple lesz az egyetlen cég, aki erre az útra tér.

Érkezik a legolcsóbb 5G képes telefon, az Iqoo Z1x
iqoo Z1xSnapdragon 765Gvivo
írta: SonkaMod2020.07.09.

Érkezik a legolcsóbb 5G képes telefon, az Iqoo Z1x

A Vivo cég almárkájától, az Iqoo-tól érkezik a Z1x, mely vélhetően a legolcsóbb 5G képes telefonként fog debütálni. De nemcsak ez lesz az érdekessége, hanem a 120 Hz-es kijelző, a Snapdragon 765G és a hatalmas akkumulátor sem megvetendő. Bár itthon egyelőre kevésbé ismertek a modelljeik, jó eséllyel 1-2 éven belül betörnek ide is, és ilyen árazással várhatóan meg is tudják majd vetni a lábukat.

Az eddigi legolcsóbb FHD projektor akcióban
Banggoodprojektortoprecis T8
írta: SonkaMod2020.07.08.

Az eddigi legolcsóbb FHD projektor akcióban

Már egy ideje szemezek a Toprecis T8 projektorral, hisz az alapára is igencsak kecsegtető, és a Vivibright F30 óta tudom, hogy jó ár/érték arányúak lehetnek ezek az olcsó vetítők. Papíron ez a darab is elég jó, és egy kuponkód segítségével mindössze 137 dollár, ami átszámítva körülbelül 43 000 forint. Mondanom sem kell, hogy itthon hasonló árban maximum egy 1000 tojásos rántottát kaptok, nem FHD projektort. Az már csak hab a tortán, hogy cseh raktárból érkezik, teljesen ingyenes és gyors szállítással.

Early Bird akciók a Geekbuyingnál
GeekbuyingKugooMifoRoborockXiaomi
írta: hajas2020.07.08.

Early Bird akciók a Geekbuyingnál

7.7

Ki korán kel, aranyat lel, szokták mondani. Ezt a Geekbuying is tudja, így elindította a 7.7 Early Bird akciósorozatát, melynek keretein belül számos termékre csaphattok le jelentős kedvezménnyel. Persze néhány kütyüt is hoztam nektek, extra kuponokkal.

Prémium minőségű bőröndvásár a Banggoodon
20 inchBanggoodbőröndXiaomi
írta: SonkaMod2020.07.08.

Prémium minőségű bőröndvásár a Banggoodon

Az eredeti ár feléért!

A magyar bőrőndfelhozatal abból áll, hogy vannak a gagyi kínaiak olcsón, és a méregdrága Samsonite és American Tourister darabok, ami csak keveseknek adatik meg. Pedig a Xiaominak is vannak ilyen termékei, de az az igazság, hogy a drágább szegmensbe tartoznak, nem is csoda, hogy sokan nem hallottak még róluk. Van egy kifutó modelljük, ami teljesen fém borítású, talán a legelőkelőbb, legmasszívabb típus, és már sok helyen nem is kapható, illetve nagyon drága. Most pont ezt akciózta le a Banggood, amit egy nagyon jó kuponnal fejelünk meg, és már repülhet is hozzánk relatíve potom pénzért cseh raktárból.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (07.07)
BanggoodGearbestGeekbuyingkuponnapi kupon
írta: hajas2020.07.08.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (07.07)

Mindenki szeret spórolni egy kicsit, aminek legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket Kínából. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttük a mai nap legnagyobb kedvezményt adó kódjait, használjátok őket bátran! Ha olyan termékre keresnétek kupont, ami nincs a lenti listában, használjátok a Kuponkeresőnket, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

Olcsó nyaralási kellék akciós a Zhiyun-tól
BanggoodGimbalszelfibotZhiyun Smooth X
írta: SonkaMod2020.07.08.

Olcsó nyaralási kellék akciós a Zhiyun-tól

Talán még van, aki emlékszik rá, hogy milyen drága volt a DJI Osmo mikor megjelent. Nos, azóta már sok idő eltelt, és eljutottunk oda, hogy már elég jó áron lehet mindenféle stabilizátorokat venni, általában pár tízezer forintból kijönnek, és elég jól is működnek. Újításokat viszonylag ritkán lehet látni a témában, de a Zhiyun Smooth X végre egy olyan kütyü, amibe beletoltak egy kis fantáziát és plusz funkcionalitást is.

Ilyen lesz a Galaxy Note 20
Galaxy Note 20okostelefonsamsung
írta: hajas2020.07.08.

Ilyen lesz a Galaxy Note 20

Nemrég felbukkant néhány kép a Galaxy Note 20 hátuljáról, most pedig további képek jelentek meg a Samsung augusztusban érkező csúcsmodelljéről.

Újabb Xiaomi e-book olvasó érkezett
e-bookInkpad XMoaanXiaomi
írta: SonkaMod2020.07.08.

Újabb Xiaomi e-book olvasó érkezett

Nem ez az első eset, hogy a Xiaomi ökológiai láncban megjelenik egy e-book olvasó, hiszen már volt egy variáns a MiReader, de az nem volt igazán jó vétel, hiszen az olcsó kategóriában az Amazon Kindle verhetetlen. A Moaan InkPad X viszont egy drágább, fejlettebb verzió, és ennek már több esélye van a piacon, mint az elődjének.

Kedvenc helyed így mindig veled lehet
írta: molcsa2020.07.07.

Kedvenc helyed így mindig veled lehet

Készítsd el saját dizájn térképedet a MapManufactory-n!

Múltkor egy baráti sörözésen előkerült egy webshop témája, amit ismerőseink hoztak létre nemrég, és nekünk annyira megtetszett a szolgáltatásuk, hogy úgy gondoltuk, veletek is megosztjuk. Az idei, koronavírus által beárnyékolt nyáron valószínűleg sokatok kényszerült lemondani előre lefoglalt utazásait. Én is így jártam, és csak reménykedek benne, hogy jövőre bepótolhatom az utat. Nem mondom, hogy a kihagyott nyaralásért teljes mértékben kárpótol a MapManufactory egyedi falikép készítő szolgáltatása, de egy kicsit közelebb hozhatom vele az úticélt, amíg nem sikerül ténylegesen eljutnom oda. Utána pedig remek emlékké fog válni a falon lógó térkép.

hirdetés