hirdetés

Újabb Xiaomi e-book olvasó érkezett

hír
Újabb Xiaomi e-book olvasó érkezett 1
írta: SonkaMod
2020-07-08

Nem ez az első eset, hogy a Xiaomi ökológiai láncban megjelenik egy e-book olvasó, hiszen már volt egy variáns a MiReader, de az nem volt igazán jó vétel, hiszen az olcsó kategóriában az Amazon Kindle verhetetlen. A Moaan InkPad X viszont egy drágább, fejlettebb verzió, és ennek már több esélye van a piacon, mint az elődjének.

Tölteni USB Type-C porton keresztül tudjuk, maximum 10W-tal, az akkumulátora pedig 3800 mAh-s, amivel akár 45 napos készenléti időre is képes. Ezen kívül felszerelték duális WiFi-vel és Bluetooth 5.0-val is.

A specifikációk alapján egyáltalán nem rossz az árazása, hiszen körülbelül 76 000 forintba kerül, de egy hasonló tudású Amazon Kindle Oasis 3 is 130 000 Ft, és ráadásul csak 7”-es a kijelzője. De ha akarunk venni egy tényleg 10”-es e-bookot akkor ott van a Onyx BOOX Note Pro 10,3″, ami pedig 336 000 forint. Ebből látszik, hogy igen ütőképes lehet a Xiaomi Moaan Inkpad X.

A termék egyelőre a Youpin áruházban listázott, illetve a hivatalos termékoldalon lehet róla információkat találni, de európai ember számára értelmezhető és elfogadható webshopban még nem kapható. Reméljük, hogy mielőbb listázza a Banggood és a Gearbest is, netalán az Alin is befigyelhetne majd egy EU raktáras verzió, és akkor nagy lenne a boldogságunk.

hirdetés