hirdetés

Prémium minőségű bőröndvásár a Banggoodon

Az eredeti ár feléért!

hír
Prémium minőségű bőröndvásár a Banggoodon 1
írta: SonkaMod
2020-07-08

A magyar bőrőndfelhozatal abból áll, hogy vannak a gagyi kínaiak olcsón, és a méregdrága Samsonite és American Tourister darabok, ami csak keveseknek adatik meg. Pedig a Xiaominak is vannak ilyen termékei, de az az igazság, hogy a drágább szegmensbe tartoznak, nem is csoda, hogy sokan nem hallottak még róluk. Van egy kifutó modelljük, ami teljesen fém borítású, talán a legelőkelőbb, legmasszívabb típus, és már sok helyen nem is kapható, illetve nagyon drága. Most pont ezt akciózta le a Banggood, amit egy nagyon jó kuponnal fejelünk meg, és már repülhet is hozzánk relatíve potom pénzért cseh raktárból.

Prémium minőségű bőröndvásár a Banggoodon 2 American Tourister bőröndök

Ha minőségi bőröndöt akarunk, akkor vehetünk egy American Touristert, de abból egy belépőszintű, 50-55cm-es darab alsó hangon 30 000 Ft, de akkor az még tényleg nagyon alsókategóriás lesz. Ha pedig egy prémium fém bőröndöt szeretnénk, mint amilyen a Xiaomi 20 Inchese, akkor nem kevesebb, mint 100-130 ezer forintot kell kicsengetnünk. Na ehhez képest a Xiaomi bőröndje is csak kicsit olcsóbb, itthon azt is 80 körül vesztegetik, de a Banggodon most le van akciózva.

A promóció keretében csak 220 dollár (70 000 Ft), ami már egy fokkal barátibb, de azért az is biztos, hogy ezt is kevesen fizetik ki érte, hisz hiába prémium, még mindig drága. Ezért adnak rá egy kuponkódot (BGSUITCASE4), amivel lemegy 49 000 forintra. Ez már tényleg nagyon baráti ár, hiszen egy teljesen fémborítású 55 centis (kerekekkel együtt) bőröndről van szó, ami atomstabil kerekekkel van felszerelve és természetesen kódos lezárási lehetőség is van rajta. Ha sokat utazunk, akkor egy ilyet érdemes beszerezni, mert ez nem az első úton fog tönkre menni. Aki persze minden évben egyszer megy el otthonról, akkor is busszal Csömörre, nos annak teljesen felesleges és számára jók a filléres megoldások is.

hirdetés