hirdetés

Early Bird akciók a Geekbuyingnál

7.7

hír
Early Bird akciók a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2020-07-08

Ki korán kel, aranyat lel, szokták mondani. Ezt a Geekbuying is tudja, így elindította a 7.7 Early Bird akciósorozatát, melynek keretein belül számos termékre csaphattok le jelentős kedvezménnyel. Persze néhány kütyüt is hoztam nektek, extra kuponokkal.

Xiaomi Youpin Sothing ventilátor

Nyáron a nagy meleget könnyebben elviseljük, ha áramlik a levegő. Ehhez csak egy ventilátorra van szükségetek. Igen ám, de a legtöbb ventilátor konnektorról működik, így „hozzá vagytok láncolva” a csatlakozókhoz. A Sothing ventilátor akkumulátorról működik, és így gyakorlatilag bárhová tehetitek, súlya pedig mindössze 335 gramm. A 4000 mAh-s aksija akár 13 órán keresztül járatja a levegőt. 8100 forintért tudjátok megrendelni.

Roborock H6

Nem rég járt nálunk a Roborock H6, itt találjátok tesztünket. A mindössze 1,4 kilós porszívó a konkurenciát sok területen kenterbe veri: egy töltéssel másfél órán keresztül működik, a Roidmi NEX „csak” 60 percet bír. Szívóereje brutális, 150 AW, ebben is lepipálja a NEX-et. Szereltek rá egy mutatós OLED kijelzőt is, amelyről le tudjátok olvasni az akku töltöttségét, az aktuális üzemmódot, de szól, ha itt az idő megtisztítani a szűrőt. Rengeteg kiegészítőt találtok a dobozban: padlótisztító fej, kárpittisztító fej, kefés fej, atkaeltávolító fej, szűkítő cső, flexibilis cső. A rengeteg tartozéknak köszönhetően bármilyen felületet könnyedén tisztává tudtok varázsolni, és ami nagyon tetszik, hogy a szőnyegeket automatikusan felismeri a gép, ilyenkor magasabb fokozatra kapcsol, hogy minél több koszt távolítson el belőlük, ami egy zseniális funkció. A SMHOFF30 kóddal 119 600 forintért tudjátok megrendelni.

Kugoo Kirin ES2

A Kugoo Kirin ES2 az egyik legújabb elektromos rollere a gyártónak, ami korábban már járt nálunk. Kicsit nehezebb, mint a többi Kugoo roller, 16 kg, cserébe masszív szerkezet. Az első lengéscsillapítónak köszönhetően sokkal kényelmesebb vele utazni, akár 22 km-t is megtehettek vele, végsebessége pedig papíron 25 km/h, de több is kihozható belőle lejtőn. A kormányon találjátok a digitális kijelzőt, a csengőt, a kéziféket, illetve itt kapott helyet a gáz- és az elektromos fékkar, sőt, még egy USB portot is szereltek ide, így akár a telótokat is tölthetitek vele menet közben (bár Jackal kollégám inkább a fűthető mellényét működtette vele, hisz novemberben már elég hűvös volt). Ha valamiből sok került rá, akkor az a LED világítás: duális front lámpák, sárhányóra szerelt piros fény, és a fellépő alatt is találtok 2 LED csíkot, így az utcán mindenki észre fog venni titeket. Ha használjátok a GKB226S kódot, akkor 111 900 forintért tudjátok megrendelni.

hirdetés