hirdetés

Hírek

Érkeznek a 120 és 125 wattos gyorstöltési technológiák
120wgyorstöltésIQOOOppovivo
írta: SonkaMod2020.07.13.

Érkeznek a 120 és 125 wattos gyorstöltési technológiák

Elképesztő mód belekezdtek a kínaiak a gyorstöltés fejlesztésébe, mind az Oppo, mind az IQOO olyan elképesztően gyors technológiákat fognak bemutatni a közeljövőben, ami igencsak megreformálja majd a mobilpiacot. Illetve az IQOO már be is jelentette, és hamarosan a piacra is bevezeti. Ezek az új fejlesztések azt ígérik, hogy körülbelül 10-15 perc alatt fel tudjuk majd tölteni a lemerült telefonunkat. Így talán már soha nem fogunk lemerülni.

Máris kapható a Xiaomi első saját autója
GeekbuyingjimnysuzukiXiaomi
írta: SonkaMod2020.07.10.

Máris kapható a Xiaomi első saját autója

Körülbelül két hete röppent fel a hír, hogy a Xiaomi autót fog gyártani vagy gyártatni, de aztán hamar lecsillapodtak a kedélyek, mert a hír nem volt igaz, legalábbis ebben a formában semmiképpen nem. Aztán poénból bejelentették, hogy piacra dobnak egy RC autót, ami nem más, mint a Suzuki Jimny kicsinyített mása. A Geekbuyingon máris listázott a termék, elő is rendelhető 17 000 forintért.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (07.10)
BanggoodGearbestGeekbuyingkuponnapi kupon
írta: hajas2020.07.10.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (07.10)

Mindenki szeret spórolni egy kicsit, aminek legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket Kínából. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttük a mai nap legnagyobb kedvezményt adó kódjait, használjátok őket bátran! Ha olyan termékre keresnétek kupont, ami nincs a lenti listában, használjátok a Kuponkeresőnket, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

Eddigi legalacsonyabb áron vihető a Wowstick 1F+
BanggoodwowstickXiaomi
írta: SonkaMod2020.07.10.

Eddigi legalacsonyabb áron vihető a Wowstick 1F+

A Xiaomi által gyártott Wowstick 1F+ az elődmodell 1P-nek az utódja, ami már szintén jó kis szerszám volt, de a továbbfejlesztett változat még lenyűgözőbb. A 64 részes csomagban a főszereplő az elektromos csavarozó, ami leginkább elektronikai eszközök szerelésére kiváló. Rengeteg kiegészítő is jár hozzá, hogy ne utólag kelljen a szettet bővítgetni, és ezt a csomagot most megvehetjük 8500 forintért, ráadásul ingyenes szállítással, EU raktárból.

Lépésekre van a Tesla az igazi önvezető autótól
önvezető autóTesla
írta: hajas2020.07.10.

Lépésekre van a Tesla az igazi önvezető autótól

Nagyon közel jár a Tesla az emberi beavatkozást teljesen nélkülöző, önvezető járműtechnolóiga elkészítéséhez, jelentette be az amerikai vállalat vezetője, Elon Musk. Akár már idén meglehet a forradalmi újítás.

Végre megint olcsó a Soocas EX3 fogkefe
So Whitesoocas EX3
írta: SonkaMod2020.07.10.

Végre megint olcsó a Soocas EX3 fogkefe

Még nincs egy éve, hogy megjelent a Xiaomi Soocas So White EX3 szónikus fogkefe, ami azzal lett nagyon hamar igen sikeres, hogy eszméletlen olcsón adták. Annó mi is írtunk róla, és úgy kapkodták az emberek – többek között a RendeljKínait szerkesztőség is – mintha nem lenne holnap. Ez érthető is volt, mert tényleg kiemelkedően jó ár/érték aránnyal bírt. Aztán mint tudjuk, minden csoda három napig tart, és egy idő után elkezdett felfelé kúszni az ára, és most már képesek 15-20 dollárt is elkérni érte. Halkan hozzáteszem, hogy 15-ért sem rossz, de ha tudja az ember, hogy volt olcsóbban is, akkor egy picit ez is tud fájni.

Új áfamentes szállítási módot vezetett be a DHGate
DHGateDreameRedmiXiaomi
írta: hajas2020.07.10.

Új áfamentes szállítási módot vezetett be a DHGate

Egy megbízhatóbb módszer váltja fel a régi SF eParcelt

Új, megbízhatóbb áfamentes szállítási módot vezetett be a DHGate, Europe Priorty Line néven. Az így rendelt csomagok a piactér állítása szerint sokkal nagyobb valószínűséggel fognak ténylegesen importköltségek nélkül megérkezni, mint a korábbi módszerrel. Hoztam is tőlük kütyüket - és szereztem hozzájuk extra kuponokat is -, hogy kipróbálhassátok az új szállítást. Ma vezeték nélküli porszívót, okosmérleget, okostelefont és TWS fülhallgatót találtok a válogatásban. Mindegyik termék a szállítási mód vagy pedig az árazás miatt áfamentes.

Férfi szépségápolás a Xiaomival
BanggoodborotvaEnchenMSNXiaomi
írta: SonkaMod2020.07.10.

Férfi szépségápolás a Xiaomival

Mire van szüksége egy férfinak?

Lehetne hangzatos szólamokat írni, hogy nekünk, férfiaknak is szükségünk van a szépségápolásra, és létrehozhatnánk egy mozgalmat is arra, hogy mi is szeretnénk annyi időt tölteni a fürdőszobában, mint a nők. Igen, lehetne ilyenekkel bohóckodni, de az az igazság, hogy a férfiak sokkal kevésbé igényelnek ilyesmit, és általában kevésbé is szeretnek vele foglalkozni. Persze nem arra gondolok, hogy a pasik koszosan, büdösen teljesednek ki igazán, de egy igényes férfinak is elég fele annyi idő a fürdőszobában, mint a párjának. Ennek megfelelően a felszerelésünk is szegényesebb, de a borotva az mindenkinél alap.

Szétütöttük a Cubot Kingkong Mini strapatelefont
ApavlogCubotstrapatelefon
írta: Don Kartács2020.07.10.

Szétütöttük a Cubot Kingkong Mini strapatelefont

Mit bír ki egy 30 rongyos készülék?

Vannak olyan termékek, amiket az ember legszívesebben összetörne, annyira idegesítő a működésük. Ez a tevékenység viszonylag ritkán indokolt, de egy strapatelefon esetében adja magát a dolog, hogy ha már erre tervezték, akkor ki is próbálja az ember, mit bír ki. Ezt a nemes feladatot most átengedtük Mesterházi Dávidnak, hogy az Apavlog csatorna keretein belül megpróbálja elpusztítatni a Cubot Kingkong Mini telefont.

De megütnélek. Akkor itt a lehetőség.
Banggoodboxzsák
írta: Don Kartács2020.07.09.

De megütnélek. Akkor itt a lehetőség.

Néha előfordul az emberrel, hogy rossz napja van, vagy a túloldali partner kelt fel bal lábbal és éppen elgurult nála a gyógyszer. Ilyenkor meg csak gyűlik a feszültség és arra gondoltok: "Ha itt lenne, de megütném a búráját". Emberek abuzálása helyett azonban kiélhetitek a feszültséget egy emberméretű boxzsákon is, ami 6700 Ft-ért cserébe szótlanul tűri a pofonokat.

hirdetés