hirdetés

Új áfamentes szállítási módot vezetett be a DHGate

Egy megbízhatóbb módszer váltja fel a régi SF eParcelt

hír
Új áfamentes szállítási módot vezetett be a DHGate 1
írta: hajas
2020-07-10

Új, megbízhatóbb áfamentes szállítási módot vezetett be a DHGate, Europe Priorty Line néven. Az így rendelt csomagok a piactér állítása szerint sokkal nagyobb valószínűséggel fognak ténylegesen importköltségek nélkül megérkezni, mint a korábbi módszerrel. Hoztam is tőlük kütyüket – és szereztem hozzájuk extra kuponokat is -, hogy kipróbálhassátok az új szállítást. Ma vezeték nélküli porszívót, okosmérleget, okostelefont és TWS fülhallgatót találtok a válogatásban. Mindegyik termék a szállítási mód vagy pedig az árazás miatt áfamentes.

Redmi Airdots

Mi az? Olcsó, kicsi, jól szól. Nem más, mint a Xiaomi Redmi Airdots vezeték nélküli fülhallgatója. A fülesek egy töltéssel 4 órán keresztül muzsikálnak, a bölcső pedig 12 órányi energiát tárol magában. Sportoláshoz is kiváló, ha futni megyek, az Airdots is jön velem. A kütyün a mikrofon mellett egy-egy gomb is helyet kapott, amikkel zenét tudtok váltani vagy hívást tudtok fogadni anélkül, hogy elő kellene vennetek a mobilotokat. Eszméletlen jó áron kapható, a DHAll10 kóddal mindössze 3900 forintba kerül, ráadásul a szállításért sem kell fizetnetek, a legtöbb webshop 6-8000 forint között kínálja.

Xiaomi Mi Smart Body Fat Scale 2 okosmérleg

A Xiaomi okosmérlege is járt már nálunk, itt olvashatjátok tesztünket. Az anyaghasználatra nem lehet panasz, 150 kilogrammig pedig bárki használhatja. A Mi Fit alkalmazás segítségével az összes begyűjtött adatot szinkronizálhatjátok a telefonotokra. A súlyotok (amit egyébként 50 grammos pontossággal mér) mellett látjátok többek közt a BMI-t, a testzsírszázalékot és az izomtömeget. Ezekről statisztikát is készít az app, így nyomon követhetitek a változásokat, ami extra motivációt ad a kitűzött célok eléréséhez. A DHAll10 kóddal 8100 forintért vehetitek meg.

Redmi Note 9 Pro

A Redmi Note család idei szériájának a legerősebb tagja a Redmi Note 9 Pro. Óriási, 6,67 colos, FHD+, IPS kijelzőt kapott, ami a tetején lyukas, hiszen ott csücsül a 16 megapixeles szelfikamera. Hátul 4 darab kamera kapott helyet, melynek a fő szenzora 64 MP-es, melynek munkáját egy 8+5+2 megapixeles kameratrió segíti. A készüléket egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 720G proci hajtja, ami mellé 6 GB RAM és 128 gigás belső tárhely társul. A bekapcsológomb alá került az ujjlenyomat olvasó, a készülék alján pedig Type-C portot és jack csatlakozót találtok, a mobil tetején pedig egy infraport is helyet kapott. Az 5020 mAh-s aksi hosszú üzemidőt garantál számotokra, amit pillanatok alatt felpumpálhattok naftával a 30 wattos gyorstöltővel. A DHSales160 kóddal 64 000 forintért tudjátok megrendelni, ingyenes, áfa- és vámmentes Europe Priority Line szállítási móddal.

hirdetés