hirdetés

Hírek

Vezeték nélküli vasaló a Xiaomitól
BanggoodLofansvasalóXiaomi
írta: SonkaMod2020.07.17.

Vezeték nélküli vasaló a Xiaomitól

Bár a vasalás egy utálatos dolog, néha azért rá vagyunk kényszerülve, mert egy gyűrött ingben megjelenni elegáns környezetben nem olyan szerencsés. Én személy szerint viszolygok ettől a házimunkától, de egy vezeték nélküli vasaló egy kicsit tud könnyíteni a szenvedésemen. Ezeknek az eszközöknek általában vászonszigetelt a zsinórjuk, és előszeretettel gubancolódnak egy idő után, illetve engem mindig is zavart a vasalás közben, hogy ’pórázra vagyok kötve´. Ezeket a problémákat szerencsére felülírja egy vezeték nélküli termék. Természetesen itthon is kapni hasonlókat, de a Xiaomi árazásával nehéz felvenni a versenyt.

Érdemes a Gearbesten vásárolni?
bdf tabletGearbestTicwatch proXiaomi G1
írta: SonkaMod2020.07.17.

Érdemes a Gearbesten vásárolni?

Mostanában az összes webshopra – még Alira is – elég sokat panaszkodnak a vásárlók, ami természetesen a járványnak köszönhető. A minap heves vitába keveredtem az egyik kedves ismerősömmel, aki váltig állította, hogy a Gearbest hatalmasat esett minőségben az utóbbi egy évben. Ő ezt állította, én pedig a saját álláspontomat védtem, hogy bár valóban átalakuláson megy keresztül a cég, de még mindig lehet jó deal-eket találni. A vita során természetesen nem tudtuk meggyőzni egymást, de elfogadtam a kihívást, és kerestem neki pár jó ajánlatot. És ha már ennyit dolgoztam vele, így megosztom a Nagyérdeművel is, hogy ne vesszen kárba.

Itt vannak a Cafago újdonságai
CafagokütyükNokiaXiaomi
írta: hajas2020.07.16.

Itt vannak a Cafago újdonságai

Kütyüválogatás

Megérkeztek a Cafago legújabb ajánlatai. A válogatásban találtok levegőhűtőt, okostávirányítót, lázmérőt, felmosót és nyomógombos telefont is. A termékek az árazás vagy a szállítási mód miatt áfa- és vámmentesek.

Előrendelhető a 360 C50 robotporszívó
360 C50Gearbestrobotporszívó
írta: SonkaMod2020.07.16.

Előrendelhető a 360 C50 robotporszívó

Nem ismeretlen a 360 nevű cég a robotporszívók piacán, hiszen már jó pár sikeres szérián túl vannak, és körülbelül hozzák a Xiaomi szintet, ami nem kis szó. Eddig még csak felsőkategóriás gépük volt, de most piacra dobják a C50-et, ami egy kifejezetten alsó kategóriás masina lesz. A kérdés persze az, hogy 2020-ban vajon van-e létjogosultsága egy ilyen eszköznek. Érzésünk szerint igen, van keresnivalója a piacon, de ezt majd a vásárlók fogják véglegesen eldönteni.

Új, olcsó okosvillanykörtét dobott piacra a Xiaomi
BanggoodInncapXiaomiYeelight
írta: SonkaMod2020.07.16.

Új, olcsó okosvillanykörtét dobott piacra a Xiaomi

Őszinte rajongói vagyunk a Xiaomi okosvillanykörtéinek, mert nagyon jó minőségűek és mindent tudnak, amit csak elvárhatunk tőlük. Sajnos van egy rossz tulajdonságuk is, mégpedig az áruk. Az RGB-s Yeelight izzó többe kerül, mint 5000 forint, ami persze nem feltétlenül olyan vészes, ha figyelembe vesszük az élettartamát, de azért az összes körtét lecserélni ilyenre nagyon költséges mulatság lenne. Ezzel ellentétben a most piacra dobott Xiaomi Inncap körték sokkal olcsóbbak, egy kuponnal 3 darabot tudunk 6800 forintért venni, tehát darabja mintegy 2300 forintra jön ki. Ennyiért azt gondolom, hogy már tényleg jó vétel.

Működik a Stratos és Amazfit PowerBuds közötti integráció
BanggoodpowerbudsStratos
írta: Don Kartács2020.07.16.

Működik a Stratos és Amazfit PowerBuds közötti integráció

Egy olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy a pár hete tesztelt, zseniális Amazfit PowerBuds fülhallgató képes beépülni a Stratos órák - a második és a harmadik generáció - menüjébe, ahol paraméterezhetitek a füles funkcióit is. Ezt próbáltam ki, hogy mennyire működik jól, illetve, hogy előnyt jelent-e sport közben az ilyen típusú integráció.

360 Oracleen T1 fogkefe harmadáron (9000 helyett 3000 Ft)
360GearbestOracleen T1
írta: SonkaMod2020.07.15.

360 Oracleen T1 fogkefe harmadáron (9000 helyett 3000 Ft)

Egyre ontják a kínaiak magukból a jobbnál jobb fogkeféket, amik már az olcsóbbnál is olcsóbbak. A Soocas EX3 legendásan jó fogkefe 10$ körül, de most akadt egy kihívója. A 360 Oracleen T1 eredeti árán ugyan a 10 000 forinthoz közelít, de most egy kuponnal csak 3000 Ft, ami elképesztően alacsony ár érte. Ráadás, hogy még postaköltség sincsen.

Geekbuying kütyüválogatás
BlackviewGeekbuyingTronsmart
írta: hajas2020.07.15.

Geekbuying kütyüválogatás

Újdonság érkezett

Elhoztam nektek a Geekbuying legújabb ajánlatait. A cikkben találtok elektromos rollert, okosórát, mini fertőtlenítő robotot, és egy új Tronsmart fülhallgatót is. Mindegyik termék az árazás vagy a szállítási mód miatt áfa- és vámmentes.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (07.15)
BanggoodGearbestGeekbuyingkuponnapi kupon
írta: hajas2020.07.15.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (07.15)

Mindenki szeret spórolni egy kicsit, aminek legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket Kínából. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttük a mai nap legnagyobb kedvezményt adó kódjait, használjátok őket bátran! Ha olyan termékre keresnétek kupont, ami nincs a lenti listában, használjátok a Kuponkeresőnket, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

Zuhanásba kezdett a Xiaomi Vacuum Mop Pro ára
BanggoodVacuum-mop proXiaomi
írta: SonkaMod2020.07.15.

Zuhanásba kezdett a Xiaomi Vacuum Mop Pro ára

Már egy ideje leteszteltük a Xiaomi új generációs robotporszívóit, amik nagyon jóra sikerültek, de ez nem volt váratlan fordulat, mert az elődök is remek készülékeknek bizonyultak. Az áruk sem annyira vészes, de tény, hogy azért nem a filléres kategória. A Banggoodon most egy kuponnal bekúszott 90 000 forint alá, pedig bőven 100 ezer feletti áron szokták adni, és ráadásul ez EU raktárból érkezik.

hirdetés