hirdetés

Férfi szépségápolás a Xiaomival

Mire van szüksége egy férfinak?

hír
Férfi szépségápolás a Xiaomival 1
írta: SonkaMod
2020-07-10

Lehetne hangzatos szólamokat írni, hogy nekünk, férfiaknak is szükségünk van a szépségápolásra, és létrehozhatnánk egy mozgalmat is arra, hogy mi is szeretnénk annyi időt tölteni a fürdőszobában, mint a nők. Igen, lehetne ilyenekkel bohóckodni, de az az igazság, hogy a férfiak sokkal kevésbé igényelnek ilyesmit, és általában kevésbé is szeretnek vele foglalkozni. Persze nem arra gondolok, hogy a pasik koszosan, büdösen teljesednek ki igazán, de egy igényes férfinak is elég fele annyi idő a fürdőszobában, mint a párjának. Ennek megfelelően a felszerelésünk is szegényesebb, de a borotva az mindenkinél alap.

Ha ki szeretnénk próbálni egy ilyen elektromos ketyerét, akkor remek lehetőség van rá, mert a Xiaomi Enchen Black Stone 3D körkéses borotvája mindössze 3100 forint a BGCNECJP kuponkód segítségével. Aki pedig nedves borotválást szeretne, de elektromossal, akkor a Pro változat kínál rá megoldást, mert az teljesen vízálló, ez a BGCNECJP2 kóddal már 5200 forint, ami még mindig a fele egy itthon kapható olcsó szerkezetnek.

Persze felmerül a kérdés, hogy ki az, akinek ezek a termékek nem jók. Nos, akinek erős a szőrzete, és amúgy is meg szokott kicsit szenvedni a hagyományos borotválkozással, annak nem lesz egyszerű ezekkel a gépekkel sem. Számukra a jóval komolyabb Xiaomi modellt lehet ajánlani, de az már 8500 forint, ráadásul kuponnal ennyi (kód: BGSSVR).

Még érdekes lehet az MSN terméke is, ami szintén egy Xiaomi almárka, mert ők piacra dobták a T3 modellt, mely hasonló elven működik, mint a Philips OneBlade, csak sokkal olcsóbb. A lényege az, hogy akármerre húzzuk az arcunkon a kést, mind a két irányba vág, illetve nem annyira közel, mint a hagyományos borotvák, ami jót tesz a bőrnek. Valószínűleg nem olyan hatékony, mint a Philips, de cserébe a BGHUD97915 kuponkóddal csak 6500 forint, ami a fele egy OneBlade-nek.

A borotván túl

Mivel máshol is van egy férfin szőr, mint a fején, így arra is gondolni kell, hogy azt is rendben kell tartani. Elméletileg az MSN T3 más testrészre is jó, nem csak az arcunkra, de például az orrból nem tudja kivágni a szőrszálakat. Erre külön kütyü kapható, ami szerencsére nem túl drága, Aliexpressről 10 dollárért beszerezhető, és ez is egy Xiaomi termék.

Szintén 10 dolláros tétel (kuponkód: BGSF4) a neves gyártó manikűr/pedikűr készlete, ami szintén elég fontos lehet egy férfi számára is. Egy stílusos kis dobozkában vannak az eszközök, amik név szerint: 2 db körömcsipesz, egy bőrvágó olló, körömreszelő és fültisztító pálca. Természetesen mind rozsdamentes acélból készült, minőségi darab.

Még azért van egy-két dolog, amire szükségünk van a szépségápoláshoz, de például az illatszereket mi sem mernénk Távol-Keletről berendelni.

hirdetés