hirdetés

Geekbuying kütyüválogatás

Újdonság érkezett

hír
Geekbuying kütyüválogatás 1
írta: hajas
2020-07-15

Elhoztam nektek a Geekbuying legújabb ajánlatait. A cikkben találtok elektromos rollert, okosórát, mini fertőtlenítő robotot, és egy új Tronsmart fülhallgatót is. Mindegyik termék az árazás vagy a szállítási mód miatt áfa- és vámmentes.

CleanseBot UV fényes fertőtlenítő robot

A CleanseBot apró robotja UV fénnyel öli meg a baktériumokat például az ágyneműkön, használati tárgyakon. A kicsike magától is képes mozogni, de a tetején találtok egy fogantyút, így szinte bármilyen felültetet le tudtok fertőtleníteni, néhány mozdulattal. Kis mérete miatt akár utazáskor is magatokkal vihetitek, sőt, még power bankként is használhatjátok az egyébként Type-C kábellel tölthető kütyüt. A SMHClBOTZ4 kóddal 20 800 forintért tudjátok megrendelni, európai raktárból.

Blackview X1

A Blackview X1 tavasz végén mutatkozott be, egy ideje pedig a Geekbuying kínálatába is bekerült. Az óra igazából egy aktivitásmérő, hasonlít a Haylou Solarra. Fémházas, ebbe építették bele, az 1,3 colos, 240×240 pixeles TFT kijelzőt. Az akksija 260 mAh-s, ami 10 napos használati időt biztosít számotokra. 5 ATM minősítést kapott, de búvárkodni, forró fürdőbe azért ne vigyétek. A kütyü kezeli a telefon értesítéseit, emellett folyamatos pulzusmérést és alvásfigyelést is végez. 9 sportot ismer, köztük a futást, a kerékpározást vagy az evezőgépezést. A 4HKZHPDO kóddal 10 600 forintért rendelhetitek meg.

Xiaomi Mijia 1S

A Mijia 1s az egyik legjobb rollere a Xiaominak. A járgány 12,5 kilogramm, masszív szerkezetű, 100 kg a teherbírása. A biztonságotokról első és hátsó világítás, illetve motor- és tárcsafék gondoskodik, valamint egy csengőt is tettek a kormányra. Ha motorfékeztek, akkor visszatermeli az energiát, így még tovább bírja az akkumulátor. Maximális hatótávja 30 kilométer, végsebessége pedig 25 km/h. Könnyen összecsukhatjátok, így akár a csomagtartóban, de a lakásban sem foglal sok helyet. A kijelzője jól látható napfényben is, mutatja az akku állapotát, az aktuális sebességet, illetve egyéb infókat, például, hogy megy-e a világítás.

hirdetés