hirdetés

Működik a Stratos és Amazfit PowerBuds közötti integráció

hír
Működik a Stratos és Amazfit PowerBuds közötti integráció 1
írta: Don Kartács
2020-07-16

Egy olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy a pár hete tesztelt, zseniális Amazfit PowerBuds fülhallgató képes beépülni a Stratos órák – a második és a harmadik generáció – menüjébe, ahol paraméterezhetitek a füles funkcióit is. Ezt próbáltam ki, hogy mennyire működik jól, illetve, hogy előnyt jelent-e sport közben az ilyen típusú integráció.

Így maradnak az alapfunkciók, a lejátszás/megállítás, a számok közötti váltás előre és hátra, illetve a Thru mód – a külső zajok beengedése – kapcsolgatására marad lehetőség. Szerintem ebben a témában több lett volna, reméljük, hogy hosszabb távon ezt szoftveres fejlesztésekkel orvosolják majd, hiszen hardveres korlátja nincs a dolgoknak. Természetesen a PowerBuds fülhallgató és a Stratos széria órái külön-külön is kiváló eszközök – a tesztjüket itt és itt olvashatjátok -, együtt viszont tudnak egy kis pluszt, amit a többi Xiaomi eszköz nem mondhat el magáról.

A Stratos 3 órát a 4GWI3VV1 kuponkóddal 59 000 Ft-ért, míg a PowerBudsot a AMAZFITPB kuponnal 32 000 Ft-ért szerezhetitek be.

hirdetés