hirdetés

Itt vannak a Cafago újdonságai

Kütyüválogatás

hír
Itt vannak a Cafago újdonságai 1
írta: hajas
2020-07-16

Megérkeztek a Cafago legújabb ajánlatai. A válogatásban találtok levegőhűtőt, okostávirányítót, lázmérőt, felmosót és nyomógombos telefont is. A termékek az árazás vagy a szállítási mód miatt áfa- és vámmentesek.

Xiaomi Mijia Smart Deerma felmosó

A Xiaomi Mijia Smart Deerma felmosójával és 3,5 dl vízzel akár 100 négyzetmétert is könnyedén fel tudtok mosni, míg egy hagyományos felmosóval ugyanezt csak több liter víz elhasználásával tehetitek meg. A vízzel teli vödröt egyrészt nehezebb cipelni, másrészt sok vizet pocsékoltok így el. Maga a Deerma nagyon könnyű mindössze 750 grammot nyom. A víztartályon található pumpa 95 centiméter széles sávban szórja maga elé a vízpárát, a 360 fokban forgó fej pedig minden sarokba bejut. 7000 forintért rendelhetitek meg.

Nokia 105

Bár manapság szinte mindenki okostelefont használ, azonban vannak még olyanok, akik ragaszkodnak a hagyományos telefonokhoz. A Nokia 105 1,77 colos kijelzővel rendelkezik, ami egy ilyen telefonnál teljesen elfogadható. Az alapdolgokat tudja: naptár, FM rádió, kamera, zseblámpa. Előnye, hogy duál SIM-es, így akár két különböző szolgáltató kártyáját is használhatjátok vele. Az ára is nagyon kedvező, mindössze 5500 forintot kérnek érte.

IR okos távirányító

Ezzel az okos távirányítóval a lakásban szinte az összes távkapcsolót kiválthatjátok. Használata pofon egyszerű: betanítjátok például a légkondi vezérlőjét a kütyünek az infravörös porton keresztül, majd a hozzá járó telefonos applikáció segítségével tudjátok szabályozni a klímát. De használható például TV-vel, set-top box-szal, vagy szinte bármelyik IR vezérlésű eszközzel. 3600 forintért tudjátok megrendelni.

hirdetés