hirdetés

Hírek

37 éves lett Mario
AliexpressNintendoSuper Mario
írta: hajas2020.07.26.

37 éves lett Mario

1983 július 14 nagy nap volt Japánban, ugyanis ezen a napon dobták piacra minden idők egyik legismertebb játékát, a Mario Bros.-t. A játék még napjainkban is igen népszerű, rengeteg fejlődésen ment keresztül az évek során, és több olyan sikeres változat készült belőle, mint például a Mario Kart, 2016-ban pedig a mobilokra is beköltözött. Mario születésnapja alkalmából hoztam nektek néhány Marios terméket.

Hatalmas telefonválaszték az 50 000 forint alatti kategóriában
AsusBanggoodLenovoXiaomi
írta: SonkaMod2020.07.24.

Hatalmas telefonválaszték az 50 000 forint alatti kategóriában

Asus, Lenovo és természetesen Xiaomi telók

Talán még nem is voltunk annyira elkényeztetve olcsó telefonokkal, mint a 2020-as évben. Éppen kezdtük feledni a Xiaomi Redmi 8 okozta hájpot, erre gyorsan ki is lökték a kilencedik generációt, ami szintén nagyon olcsóra sikerült. Ezekhez hozzá jön még, hogy eddig is bővelkedtünk az alsó polcos termékekben, tehát a kínálat több, mint kielégítő. 50 000 alatt leginkább a Xiaomi egyik készülékével járunk jól, de akár egy Asus vagy Lenovo boldog tulajai is lehetünk. Az alábbi telefonok nem a leggyengébbek, direkt olyanokat válogattunk össze, amik már tényleg nem játékszerek, ennek ellenére kifejezetten alacsony az áruk.

Filléres cuccok a Summer Prime Sale végére
autós töltőBanggoodBlitzWolfpower bankXiaomi
írta: SonkaMod2020.07.24.

Filléres cuccok a Summer Prime Sale végére

Már a negyedik napja, hogy a Banggood Summer Prime Sale tart, de sajnálatos módon ez lesz az utolsó is. Nagyon sok jó akcióba bele lehetett futni, és most ezekből hozunk egy válogatást. Ráfókuszálunk a kifejezetten olcsó cuccokra, mert van belőlük bőven. Az akciók általában a kupon készletek erejéig élnek, könnyen lehet, hogy mire kiadjuk a válogatást, pár cuccra már el is fogyott.

Jön a 7000 mAh-s aksis telefon?
akkumulátorsamsung
írta: hajas2020.07.24.

Jön a 7000 mAh-s aksis telefon?

Napjaink okostelefonjainak legnagyobb gyengeségük nem más, mint az akkumulátor. A processzorok, a RAM, a tárhely, a kamera, és szinte minden óriási ütemben fejlődik, viszont az akkumulátorok nem igazán fejlődnek, inkább csak a kapacitásukat növelik. Úgy tűnik, a Samsung ezt nagyon komolyan veszi.

10 méter RGB LED szalag kiemelkedően alacsony áron
BanggoodLEDRGBszalag
írta: SonkaMod2020.07.24.

10 méter RGB LED szalag kiemelkedően alacsony áron

Alapvetően fele ennyi LED szalag kerül annyiba, mint most ez a 10 méter, és ehhez még tápot és távirányítót is kapunk. Elég erős akció ez, de már nem sokáig fog élni, mivel a Banggood Summer Prime Sale már nem sok ideig tart. Mindössze 3500 forintért megkapjuk az egész pakkott, EU raktárból.

Itt a Lenovo Legion Phone Duel
gamer telefonLenovo
írta: SonkaMod2020.07.23.

Itt a Lenovo Legion Phone Duel

Egyre több gamer telefon kerül forgalomba, ott van például a Blackshark, ami kifejezetten izmosra sikerült. A Lenovo sem szeretne kimaradni a buliból, és hosszas várakozás után végre leleplezték a Legion Phone Duelt.

Windowsos tablet bomba áron
BanggoodChuwilaptoptabletUbook
írta: SonkaMod2020.07.23.

Windowsos tablet bomba áron

Kissé pang a tabletes piac, ami egyáltalán nem csoda, mert az egész műfaj kezd kimenni a divatból. Sokkal nagyobb figyelmet kapnak a kettő az egyben megoldások, amik laptopnak is használhatók. A Chuwi Ubook is egy ilyen eszköz, laptopnak gyenge, viszont tabletnek egyáltalán nem rossz. Egy jelenleg tartó flash sale keretében mindössze 78 000 forint, míg itthon egy gyengébb laptop is jóval többe kerül.

Yeelight mennyezeti lámpák durván olcsón
BanggoodlámpaXiaomiYeelight
írta: SonkaMod2020.07.23.

Yeelight mennyezeti lámpák durván olcsón

30-40%-os kedvezmények

Dübörög a Banggood Summer Prime Sale, és rengeteg cseh és angol raktáras cucc akciós náluk. Jó sok Yeelight lámpa is elérhető ezekből a lerakatokból, és most igen olcsók is. Ha összevetjük az Aliexpresses vagy Gearbestes árakkal, akkor gyorsan lecsekkolhatjuk, hogy ezek valódi akciók. Mivel EU raktárasak, így se áfát se vámot nem kell utánuk fizetni, illetve körülbelül egy hét alatt meg is érkeznek. Most érdemes okosvilágításra átállni.

Aprópénzért árulják a régebbi Mi Band-eket
Banggoodmi band 4Mi Band 5
írta: SonkaMod2020.07.23.

Aprópénzért árulják a régebbi Mi Band-eket

Az eredeti áruk töredékéért

Mióta bejelentették az ötödik típust, és már kapható is, azóta a Mi Band 3 és 4 ára drasztikusan esik. Nem is csoda, hiszen az újabb modell sem kifejezetten drága, és nyilván az a legokosabb. Akinek mégis elég egy hármas vagy négyes tudása, az most nagyon jól járhat.

Alis cuccok, fillérekért
Aliexpresskütyük
írta: hajas2020.07.23.

Alis cuccok, fillérekért

Olcsó, hasznos holmik

A legjobb dolog az Aliexpressben, hogy minden (is) kapható, legyen az futócipő, ijesztő krokodil, vagy konténerház (valójában utóbbit nem ajánlott megrendelni), bármit is írtok be, szinte biztosan megtaláljátok a kínálatban. Ebben a válogatásban nagyon olcsó, de hasznos cuccokat gyűjtöttem nektek össze.

hirdetés