hirdetés

37 éves lett Mario

hír
37 éves lett Mario 1
írta: hajas
2020-07-26

1983 július 14 nagy nap volt Japánban, ugyanis ezen a napon dobták piacra minden idők egyik legismertebb játékát, a Mario Bros.-t. A játék még napjainkban is igen népszerű, rengeteg fejlődésen ment keresztül az évek során, és több olyan sikeres változat készült belőle, mint például a Mario Kart, 2016-ban pedig a mobilokra is beköltözött. Mario születésnapja alkalmából hoztam nektek néhány Marios terméket.

37 éves lett Mario 2

Mario sapka – 1200 forint

Mario egyik legnagyobb ismertetője a bajsza után a sapkája, most ti is rendelhettek belőle egyet, így az utcán flangálva biztos sokan fogják megnézni a menő sapitokat.

37 éves lett Mario 3

Mario és társai – 850 forint/darab

Aki igazi Mario rajongó, az biztos szereti gyűjteni a Marioról vagy társairól készült figurákat. Mario mellett megtaláljátok többek között Luigit, Peach hercegnőt, Koopat és Waluigit is.

37 éves lett Mario 4

Mario póló – 1400 forint

A sapka mellé kötelező a Mariót ábrázoló póló, ami többféle változatban kapható, így mindenki megtalálja a számára leginkább tetsző változatot.

37 éves lett Mario 5

Mario bőröndjelölő – 720 forint

Hamarosan itt az iskola, és ha minden jól megy, akkor a gyerekek az iskolapadban kezdik a tanévet. A kicsik könnyedén elveszíthetik táskájukat, de ha egy ilyen Mario figurás bőröndjelölőt akasztotok a hátizsákjukra, és beleírjátok a gyerkőc nevét, akkor a megtaláló tudni fogja, hogy ki a tulajdonos.

Ha még több kütyüre vagytok kíváncsiak, akkor kattintsatok ide, vagy az oldal tetején nyomjatok az Aliexpress címkére!

hirdetés