hirdetés

Yeelight mennyezeti lámpák durván olcsón

30-40%-os kedvezmények

hír
Yeelight mennyezeti lámpák durván olcsón 1
írta: SonkaMod
2020-07-23

Dübörög a Banggood Summer Prime Sale, és rengeteg cseh és angol raktáras cucc akciós náluk. Jó sok Yeelight lámpa is elérhető ezekből a lerakatokból, és most igen olcsók is. Ha összevetjük az Aliexpresses vagy Gearbestes árakkal, akkor gyorsan lecsekkolhatjuk, hogy ezek valódi akciók. Mivel EU raktárasak, így se áfát se vámot nem kell utánuk fizetni, illetve körülbelül egy hét alatt meg is érkeznek. Most érdemes okosvilágításra átállni.

Yeelight YLXD37YL

A Xiaomi egyik legolcsóbb mennyezeti lámpája, ami nem csak egy kis spotlámpaként működik. Mivel okos, ezért természetesen applikációról vezérelhetjük, időzíthetjük és akár hangutasítással is irányíthatjuk. Egy távirányítót is kapunk hozzá, ezért ha nem lenne kéznél a telefon, akkor is gyorsan kapcsolgathatjuk. A lámpa 35 centi átmérőjű, 24 wattos és 2000 lumen fényerővel rendelkezik, ez körülbelül 15-20 négyzetméteres helyiségek bevilágítására alkalmas. A színhőmérsékletet 2500 – 6000K tartományban tudjuk rajta állítani. Kétféle verzió kapható belőle, az egyiknek sima fehér a búrája, míg a másik apró ’csillagszerű’ pöttyökkel van tele. A Banggoodon most cseh raktárból csak az utóbbi érhető el, mindössze 19 000 forintért, ami máshol inkább 30 000 forint körül kapható, ráadásul még a szállítás is ingyenes rá.

Yeelight YLXD42YL

Az előző termékhez nagyon hasonlít, de ez már jóval nagyobb, 48 centiméter az átmérője és maximum 2200 lumennel tud világítani. Ez már akár egy 20-25 négyzetméteres helyiséget is ki tud fénnyel szolgálni, de ennek megfelelően ez már 32 wattot fogyaszt. A színhőmérséklete is állítható, a 2700-tól 6000 kelvinig terjedő skálát tudja lefedni. Ebből is gyártanak sima és csillagos verziót is, de most a Banggood angol raktárából mindkettő elérhető mindössze 21 000 forintért. Máshol simán elkérnek érte 35 000 forintot, tehát ez is igencsak jó ajánlat.

Yeelight YLXD48YI

Ez a világító test már 56 centi átmérőjű, bár az ehhez tartozó fényerősség érték itt is 2000 lumen. A színhőmérsékletet 3000 és 5700 kelvin között tudjuk változtatni. Érdekessége, hogy egy kattintással elérhető a moonlight mód, ami egy esti hangulatvilágítást jelent a valóságban. Ő is tudja az összes okosfunkciót, ami csak elvárható tőle, tudjuk hangvezérelni, időzíteni és a telefonunkkal állítani rajta mindent. Ennek már borsosabb az ára, angol raktárból 24 000 forintért szerezhetjük meg, de cserébe a szállítás ingyenes, és más webshopokban akár 39 ezret is simán elkérnek érte.

Yeelight YLXD032YL

Ez egy bitang erős lámpa, hiszen 2800 lumenes fényerejével lenyomja az összes eddig bemutatott terméket. A színhőmérséklete ennek is állítható, ahogyan természetesen a fényereje is. 45 centi az átmérője, és a dizájnja talán ennek a legjobb, de ez abszolút szubjektív. Ha beállítjuk neki, akkor figyeli az időt, és aszerint változtatja a színárnyalatot, például este már szeretjük a sárgásabb fehéret, így akkor ilyet fog alapból sugározni. A Summer Prime Sale keretein belül ez is olcsón rendelhető, mindössze 25 500 forint EU raktárból, míg a konkurens boltokban szemrebbenés nélkül elkérnek érte 40 000 feletti összeget.

hirdetés