hirdetés

Alis cuccok, fillérekért

Olcsó, hasznos holmik

hír
Alis cuccok, fillérekért 1
írta: hajas
2020-07-23

A legjobb dolog az Aliexpressben, hogy minden (is) kapható, legyen az futócipő, ijesztő krokodil, vagy konténerház (valójában utóbbit nem ajánlott megrendelni), bármit is írtok be, szinte biztosan megtaláljátok a kínálatban. Ebben a válogatásban nagyon olcsó, de hasznos cuccokat gyűjtöttem nektek össze.

Alis cuccok, fillérekért 2

Növényöntöző – 880 forint

Elmentek nyaralni, de a növényeket nem tudja más öntözni, amíg távol vagytok? Van rá megoldás. Ez a növényöntöző szépen lassan csepegteti a virágokra, növényekre a vizet, ehhez mindössze egy vízzel teli PET palackra van szükségetek. Töltsétek meg a flakont, helyezzétek rá az öntözőre, majd állítsátok be, hogy milyen intenzitással csöpögjön le a folyadék. Érdemes minél nagyobb palackot választani, ha hosszabb ideig nem lesztek otthon, hogy elég legyen.

Alis cuccok, fillérekért 3

Hordozható kávéfőző – 2000 forint

Szintén nyaraláskor jöhet jól ez a hordozható kávéfőző. Használata pofonegyszerű: helyezzétek rá a filtert egy bögrére, töltsétek meg kávéval, majd szép lassan öntsétek rá a forró vizet. Pillanatok alatt kész a friss, finom kávé.

Alis cuccok, fillérekért 4

Lefolyótisztító – 200 forint

Eldugult a lefolyó? Telement hajszálakkal? Kellemetlen dolog, amikor nem tud lefolyni a víz, és emiatt elárad a fürdőszoba. Ha így jártatok ti is, akkor ezzel a lefolyótisztítóval könnyedén kiszedhetitek a dugulást okozó szennyeződést.

Alis cuccok, fillérekért 5

Újrahasználható szívószál – 950 forint (12 darab)

Az Európai Unió 2021-től több egyszer használatos műanyagot is be fog tiltani, többek közt a műanyag szívószálakat, így hazánkban sem lesz kapható. Ha viszont nem szeretnétek lemondani teljesen róluk, akkor ajánlom ezt a bambusz szívószálat, amit többször is fel tudtok használni.

hirdetés