hirdetés

Aprópénzért árulják a régebbi Mi Band-eket

Az eredeti áruk töredékéért

hír
Aprópénzért árulják a régebbi Mi Band-eket 1
írta: SonkaMod
2020-07-23

Mióta bejelentették az ötödik típust, és már kapható is, azóta a Mi Band 3 és 4 ára drasztikusan esik. Nem is csoda, hiszen az újabb modell sem kifejezetten drága, és nyilván az a legokosabb. Akinek mégis elég egy hármas vagy négyes tudása, az most nagyon jól járhat.

Xiaomi Mi Band 3

Már bőven több, mint két éve piacra került ez a karkötő, és ez a tudásán azért érződik is. Az tagadhatatlan, hogy a második kiadáshoz képest nagy előrelépés volt ez akkoriban. Nagyobb volt a kijelzője (0,78 inch, OLED), nagyobb akkumulátort kapott és még magyar nyelvet is rá lehetett tenni. Nem csoda, hogy hatalmas slágertermék volt, de még most is sokan használják. Akinek elég egy olyan eszköz, ami a lépéseinket számlálja, pulzust mér és még az értesítéseket is kijelzi, akkor a Mi Band 3 jó választás lehet. Nem új, nem fancy kütyü, de mindössze 10 dollárért utánunk vágják, ami körülbelül 3000 forint. Ez az ár nevetséges az eredeti 13 000 forintos árcédulához képest. Ehhez a BGEUMB3 kuponkódot kell használnotok, mert különben jóval drágább.

Xiaomi Mi Band 4

A Mi Band 4 körülbelül egy éve került piacra, és legalább annyira sikeres lett, mint a harmadik generáció. Ez már színes OLED kijelzőt kapott, mely 0,95 inch-esre nőtt. Pár funkcióval már többet tud, mint az elődje, például teljesen vízálló és támogatja az úszás aktivitást is, ezt a tevékenységünket is tudjuk vele monitorozni. Öt lépcsőben állítható a fényereje és zenevezérlésre is használhatjuk. Nagyon jó tulajdonsága, hogy bár kicsit másmilyen lett ez a modell, mégis kompatibilis a 3-ik generáció szíjaival. Amikor megjelent, akkor körülbelül 10 000 forintért volt kapható, vitték is, mint a cukrot. Mostanra szépen leesett az ára, a Banggoodon a BGEUMB4 kuponkóddal csak 5400 forint.

hirdetés