hirdetés

Hírek

Li-Ning napi deal: Extravagáns sneaker
AliexpresscipőLi-Ningsneaker
írta: SonkaMod2020.09.29.

Li-Ning napi deal: Extravagáns sneaker

Egy kifejezetten figyelemfelkeltő férfi sneaker szerepel a Li-Ning napi akciójában. Az efféle cipőket mindennapos viseletre tervezik, és azért lett ennyire elterjedt, mert nem csak jól néznek ki (bár ez szubjektív), hanem kényelmesek is (ez már inkább objektív). A kínaiak imádják ezt a stílust, és a Li-Ningnek is vannak olyan csukái amik már bőven túllőttek a jó ízlés határán. A 001 Classic sneaker még éppen belefér, ez már sok európai szemének is kívánatos, de 50 év felett már senkinek sem tetszik. Háromféle színből válogathatunk, de nincs mindegyikből minden méret. Vásárlásnál ne feledjük, hogy a milliméterben megadott méret a mérvadó!

Kutyasétáltatás biztonságosan
nyakörvTomtopXiaomi
írta: hajas2020.09.29.

Kutyasétáltatás biztonságosan

Egyre korábban sötétedik, de a házi kedvencek mozgásigénye ettől függetlenül nem apad. Sokan viszont csak este érnek rá megsétáltatni a kutyájukat, viszont a koromsötétben az ebek nem látszódnak, így könnyen bajba kerülhetnek. A Xiaomi megoldást nyújt a problémára, ugyanis egy világító LED-es nyakörvet dobott piacra, ráadásul elég jó áron.

Anker Brand Fest van az Aliexpressen
AliexpressAnkerBluetooth hangszóró
írta: SonkaMod2020.09.29.

Anker Brand Fest van az Aliexpressen

Még két napig tart az az akciósorozat az Aliexpressen, ahol az Anker Official Store termékeit kaparinthatjuk meg alacsony áron. A márkát sokan dicsérik, híresek a jó minőségű Bluetooth hangszóróikról és egyéb hangcuccokról. Alapvetően nem csinálnak drága termékeket, de most minden olcsóbb 10-15%-kal, és egy csomó tételre felhasználhatók kuponok, így tovább kedvezve a vásárlóknak.

40 000 mAh-s powerbank az Xmundtól
BanggoodpowerbankXmund
írta: SonkaMod2020.09.29.

40 000 mAh-s powerbank az Xmundtól

Ritkák a 30 000 mAh feletti powerbankok, és ezek általában már nem is csak arra szolgálnak, hogy csak a telefonunkat töltsük róla vész esetén. Az Xmund XD-PS1 sem olyan eszköz, amit zsebre vágunk, hanem inkább olyan, amit utazásra, kempingezésre viszünk magunkkal és be tudjuk tenni az autó csomagtartójába. Többfunkciós az eszköz, többek között még szabványos 230V-os csatlakozó is található rajta.

2700 forint a Windows 10, de csak limitált ideig
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.09.29.

2700 forint a Windows 10, de csak limitált ideig

Őszi vásár a GoDeal24-en

Frissíts a leggyorsabb és legbiztonságosabb Windows-ra, hogy kihozd a számítógépedből a maximumot. A GoDeal24.com Őszi vásárán hatalmas kedvezményt kaphatsz Windows 10-re és a méltán híres Office programcsomagokra.

Mi történt a DHGate-tel?
DHGate
írta: molcsa2020.09.28.

Mi történt a DHGate-tel?

Érdemes még náluk vásárolni?

Sajnos romló tendenciát vélünk felfedezni a DHGate működésében, ügyfél- és partnerkezelésében, ezért megkérdőjeleződött bennünk, hogy ajánlott boltnak számítanak-e még. Több olvasónk is jelezte felénk, hogy voltak gondok a termékek feladásával és az áfamentes szállítással, és a problémakezelés közel sem ment simán. Van olyan ügy, ami már hónapok óta húzódik, és még mindig nem sikerült lezárni, mert eltűnt az ügyfélszolgálatos kontakt.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (09.28)
BanggoodGearbestGeekbuyingkuponnapi kupon
írta: hajas2020.09.28.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (09.28)

Mindenki szeret spórolni egy kicsit, aminek legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket Kínából. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttük a mai nap legnagyobb kedvezményt adó kódjait, használjátok őket bátran! Ha olyan termékre keresnétek kupont, ami nincs a lenti listában, használjátok a Kuponkeresőnket, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

Végre a férfiaknak is kedvez a Li-Ning
AliexpresscipőLi-Ning
írta: SonkaMod2020.09.28.

Végre a férfiaknak is kedvez a Li-Ning

Az előző héten tele volt jobbnál jobb női cipő ajánlatokkal a Li-Ning Aliexpress shopja, de végre a férfiakra is rámosolygott a szerencse, és máris egy tetszetős lábbelit kapunk a napi akcióban. A Bubble Face II cipő eddig még sosem volt ennyire olcsó, jellemzően nyaldossa az ára a 20 000 forintot, de most kevesebb, mint 8000-ért elvihető. Kétféle színben elérhető, és rengeteg méret van belőle. Edzőcipőnek, utcai cipőnek egyaránt viselhető. A rendelésnél ne feledjük, hogy a milliméterben megadott méret a mérvadó, az alapján kell választani!

100 dollár alá kúszott a Xiaomi Air Purifier 2H ára
Air PurifierBanggoodlégtisztítóXiaomi
írta: SonkaMod2020.09.28.

100 dollár alá kúszott a Xiaomi Air Purifier 2H ára

Nem régen járt nálunk a Xiaomi Air Purifier 2H és a 3H, mindkét gép kifejezetten jól vizsgázott, így bátran ajánljuk mindkettőt. Míg a 3H a kijelzőjével vett meg minket, addig a 2H a remek ár/érték arányával, pedig akkor még nem is volt ennyire olcsó. Most európai raktárból, ingyenes szállítással rendelhető a gép, kifejezetten alacsony áron. Éppen időben, hiszen kezdődik a fűtési szezon, amikor a városok levegője kifejezetten rossz minőségű.

Nagy leárazás a Geekbuyingnál
GeekbuyingkütyükProscenic
írta: hajas2020.09.28.

Nagy leárazás a Geekbuyingnál

Kuponok, akciók, újdonságok

Elstartolt a Big Sale, vagyis a nagy leárazás a Geekbuyingon. Számos terméket vásárolhattok meg kedvezményesen, ráadásul a kínai webshop extra kuponokat is tartogat számotokra. Három Proscenic robotporszívót is leáraztak, a legolcsóbb modellért 60 000 forintot sem kérnek.

hirdetés