hirdetés

Hírek

BlitzWolf okosvilágítás elérhető áron a Banggoodon
BanggoodBlitzWolfokosotthon
írta: SonkaMod2020.09.23.

BlitzWolf okosvilágítás elérhető áron a Banggoodon

Okosvillanykörte és mennyezeti lámpa

A Kínából rendelők okosotthon etalonja a Xiaomi, de egyre több, és jobb eszközt tesz le az asztalra a BlitzWolf is, így könnyű szívvel tudjuk ajánlani az okosvilágítási kütyüjeiket is. Alapvetően nagy előnyük, hogy háromféle applikációval is együtt tudnak működni, és olcsóbbak egy kicsivel, mint a Xiaomi cuccai.

Hamarosan érkezik a Fiido D11 teszt
elektromos bicikliFiido D11Geekbuying
írta: hajas2020.09.23.

Hamarosan érkezik a Fiido D11 teszt

Addig is néhány információ

Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, hiszen azok, akik követik Facebook oldalunkat, már tudhatják, hogy hamarosan elkészül a Fiido D11-ről szóló tesztünk. Akik viszont már most megvásárolnák a járgányt, jó hírrel szolgálhatok, hiszen a Geekbuying jelenleg kedvezményes áron kínálja az elektromos bringát. Íme a legfontosabb információk.

Xiaomi HuoHou hentesbárd akció
BanggoodbárdHuohouXiaomi
írta: SonkaMod2020.09.23.

Xiaomi HuoHou hentesbárd akció

Na, kinek van otthon a konyhában bárdja? Valószínűleg a háztartások nagy részében nincsen, pedig húsokkal dolgozva igen jól tud jönni egy komoly szeletelő eszköz. Többek között azért nem túl elterjedt, mert elég morbid, nagy helyet foglal és még drága is. Ha megnézzük a hazai kínálatot, akkor láthatjuk, hogy egy ilyen eszköz 4-5000 forinttól kezdődik, de az igazi minőségi darabokért simán elkérnek több mint 10 000 forintot is akár. A HuoHou hentesbárdok a jobbik kategóriába tartoznak, mégis olcsók, hiszen két darab (Update: csak egy darab!) bárd kerül mindössze 6200 forintba.

Csak 4000 forint a Xiaomi hangtalan egere
BanggoodegérXiaomi
írta: SonkaMod2020.09.23.

Csak 4000 forint a Xiaomi hangtalan egere

A Xiaominak is van már vagy ötféle egere, amik más-más célcsoportokat céloznak. Van a kínálatban irodai felhasználásra szánt eszköz, de akad játékosok számára fejlesztett kütyü is. A legkelendőbbek az olcsó, de dizájnos rágcsálóik, amely kategóriának az egyik bajnoka a Wireless Mouse 2. Sajnos jó – vagyis inkább rossz – Xiaomi szokás szerint rengeteg néven fut a neten, de mi maradjunk ennél az egyszerű megnevezésnél. Az egér igencsak egyszerű funkciókkal rendelkezik, viszont kifejezetten letisztult a dizájnja, ami miatt sokak kedvence lett.

Szuperolcsó Doogee telefonok a Banggoodtól
BanggoodDoogeeokostelefonstrapatelefon
írta: SonkaMod2020.09.22.

Szuperolcsó Doogee telefonok a Banggoodtól

N30 és S40 Pro

A Doogee amúgy is alsópolcos telefonokat szokott gyártani, de azért az árazás nem mindig a bóvli kategória. Most az S40 Pro strapatelefonjuk és az N30 is kiárusításra kerül Banggodon, ami annyit jelent, hogy mindössze 31 000 forintba kerül mindkét modell. Gondolhatnánk, hogy ennyiért nagyon hurka teljesítményt kapunk, de ez nem teljesen fedi a valóságot, mert mindkettő készülék használható hardverrel rendelkezik.

Jó áron kapható a Xiaomi egyik TWS fülese
HaylouTomtopTWS fülhallgatóXiaomi
írta: hajas2020.09.22.

Jó áron kapható a Xiaomi egyik TWS fülese

A Xiaomi alá tartozó Haylou főként az okosóráiról ismert, a Solar és az LS02 is nagyon megéri az árát, de nem csak aktivitásmérőket készít a kínai vállalat, hanem nagyon jó minőségű füleseket is, ráadásul igen vonzó áron. A Haylou GT1 Pro hosszú üzemidővel, kiváló hangzással fog levenni titeket a lábatokról, ráadásul most 6200 forintért rendelhetitek meg a TomTop-ról, ingyenes szállítással.

Női Lifestyle cipő a Li-Ning napi akciójában
AliexpresscipőLi-Ning
írta: SonkaMod2020.09.22.

Női Lifestyle cipő a Li-Ning napi akciójában

Míg tegnap a Bubble Face DB cipő volt leakciózva, ma a Bubble Up kerül jóval kevesebbe. Az eredeti ára 14 000 forint körül szokott lenni, de most mindössze 6000-ért rendelhetjük. Még az Aliexpress szülinapkor is drágább volt ennél a termék. Méretválaszték bőven van, viszont a legnagyobb csak 39-es. Négyféle színben vihető, van belőle fekete, fehér, rózsaszín és babakék variáns is. Rendelésnél mindenképp a milliméterben megadott értékek alapján kell választani, mert az a mérvadó.

Végre kapható Banggoodon az SJCAM SJ10 Pro
akciókameraBanggoodSJCAM
írta: SonkaMod2020.09.22.

Végre kapható Banggoodon az SJCAM SJ10 Pro

A GoPro után szabadon

Már januárban megírtuk, hogy idén érkezik az SJCAM legújabb akciókamerája, az SJ10 széria, amit két termék képvisel, az Action és a Pro verzió. Az előbbi SJ10X néven is ismert, de viszonylag kevés helyen kapható. A Pro változat elterjedtebb, de ez idáig Banggoodon nem volt listázott a termék. Most szeptember elején jelent meg a webshopban, de drágább volt, mint a hivatalosan ajánlott fogyasztói ára. Most viszont már nem az, sőt, előrendelési akcióba került, így a szemfüles vásárlók most jóval olcsóbban vásárolhatják meg, mint máshol.

Már a BlitzWolf is ugrálókötelet gyárt
BanggoodBlitzWolfugrálókötél
írta: SonkaMod2020.09.21.

Már a BlitzWolf is ugrálókötelet gyárt

Mi is teszteltünk már többféle ugrálókötelet, amik között volt okos is, és mivel Jackal kolléga szívesen űzi ezt a sportot, így kifejezetten várja már, hogy a BlitzWolfnak mit sikerült összehoznia. Ez az eszköz nem kifejezetten okos, de nem is drága, ellenben érdekes. Egy egészen figyelemreméltó megoldással rukkoltak elő arra a problémára, hogy egy berendezett szobába mindent leverünk, ha elkezdünk ugrókötelezni.

Akciós a Li-Ning Bubble Face női sportcipő
AliexpresscipőLi-Ning
írta: SonkaMod2020.09.21.

Akciós a Li-Ning Bubble Face női sportcipő

Folytatódik az előző heti sor, amikoris a Li-Ning Official Store napi akcióiban csupa női csuka volt akciós. A hétfőt is egy hölgyeknek készült cipellővel indították, ami jelentősen olcsóbb, mint eddig volt. Ez egy kifejezetten drága cipő a márka kínálatában, de most csak 6100 forint, ami már nagyon kecsegtető ár. Méret- és színválaszték is bőven akad, de ne feledjük, hogy a milliméter alapú méretezést kell figyelembe venni rendelésnél. Az AliExpressen egyébként ma kezdődött a Trend Spotting promóció, így annak a keretében is vannak még akciós lábbelik és egyebek.

hirdetés