hirdetés

Hírek

Két 10 000 mAh-s powerbank: 4 Mátyás Király
AliexpresspowerbankYKZ
írta: SonkaMod2020.09.28.

Két 10 000 mAh-s powerbank: 4 Mátyás Király

Adott egy noname powerbank az Aliexpressen, ami nagyon olcsó, viszont kicsit drágábban vannak azért már nagyobb nevű gyártótól származó termékek is. A fordulat az a sztoriban, hogy ha kettőt teszünk be a kosarunkba ebből az olcsóságból, akkor már bődületesen alacsonyra jön ki a darabár. Ezt még megfűszerezi az is, hogy bár mi magunk nem próbáltuk, csupa jó értékelést kapott a cucc, és rengeteg fotót is csatoltak a korábbi vásárlók az irományukhoz.

Újabb Airaux fejhallgató látott napvilágot
AIRAUXBanggoodBlitzWolffejhallgató
írta: SonkaMod2020.09.28.

Újabb Airaux fejhallgató látott napvilágot

Már ember legyen a talpán, aki a BlitzWolf és Airaux márkanév alatt megjelentetett fej- és fülhallgatók között ki tud igazodni, erre megjelent az AA-GB1, ami így a legújabb fejhallgató. Lassan már tényleg minden vásárlói igénynek megfelelő kütyüt fognak előállítani, mint mobiltelefonok terén 5 éve a Samsung. Természetesen ez a készülék is rendkívül olcsó, és ígéretesnek is néz ki, egyelőre előrendelési akcióban érhető el.

Olcsó Yeelight éjjeli lámpa, vezeték nélküli töltővel
éjjeli fényvezeték nélküli töltőXiaomiYeelight
írta: hajas2020.09.25.

Olcsó Yeelight éjjeli lámpa, vezeték nélküli töltővel

Manapság egyre több mobiltelefon tölthető vezeték nélkül, azonban ezek a töltőpadok többnyire drágák szoktak lenni, ráadásul csak egy funkciót látnak el. A Xiaomi égisze alá tartozó Yeelight viszont olyan terméket dobott piacra, amiben egy éjjeli lámpa van kombinálva a vezetékmentes töltővel, ráadásul még 9000 forintba sem kerül.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (09.25)
BanggoodGearbestGeekbuyingkuponnapi kupon
írta: hajas2020.09.25.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (09.25)

Mindenki szeret spórolni egy kicsit, aminek legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket Kínából. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttük a mai nap legnagyobb kedvezményt adó kódjait, használjátok őket bátran! Ha olyan termékre keresnétek kupont, ami nincs a lenti listában, használjátok a Kuponkeresőnket, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

BlitzWolf BW-VC3: robotporszívó, 50 000 alatt
BanggoodBlitzWolfrobotporszívó
írta: hajas2020.09.25.

BlitzWolf BW-VC3: robotporszívó, 50 000 alatt

Ha azt mondom, hogy robotporszívó, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy mindenkinek a Xiaomi kütyüi jutnak elsőként eszébe. Pedig rajtuk kívül sok más kínai gyártó is készít robotokat, például a BlitzWolf is. A BW-VC3 az alacsonyabb árkategóriában versenyez, de ennek ellenére nem csak porszívóz, hanem feltöröl is. 48 900 forintért pedig igen jó vétel.

Salomon Speedcross 4 CS Aliexpressről?
AliexpresscipőSalomon
írta: Don Kartács2020.09.25.

Salomon Speedcross 4 CS Aliexpressről?

Egy tanulságos történet

Az elmúlt egy évben elég jól feltérképeztem a kínai cipőpiacot, és sok gyöngyszemet találtam sport, mindennapi és futócipő témában a Li-Ning, a Peak, a Camel vagy éppen a Freetie termékei között. Azonban nem minden arany, ami fénylik, a túrázós/terepfutós témára továbbiakban sem volt megoldásom. Aztán ráakadtam egy boltra, amely állításuk szerint „Authorized Salomon seller”, és nagyjából az itthoni ár egyharmadáért kínálnak mindenféle csukát. Itt azért már sejtettem, hogy van némi kamu a dologban, de kalandvágyból rendeltem egyet. Ismeritek a vadász és a medve meséjét? Tanulságos történet következik.

BlitzWolf párásító a Banggoodtól
BanggoodBlitzWolfpárásító
írta: hajas2020.09.24.

BlitzWolf párásító a Banggoodtól

Hamarosan beköszönt a fűtési szezon, ilyenkor pedig sok háztartás küzd azzal a problémával, hogy a lakásukban túl alacsony a levegő páratartalma. Szerencsére a BlitzWolf párásítója megoldást nyújthat, ráadásul a kütyü telefonról vezérelhető, és beépített hangulatvilágítással is rendelkezik. Az ára sem vészes, 7500 forintért tudjátok megrendelni.

Digoo okoselosztó a Banggood kínálatában
BanggoodDigoookosotthon
írta: SonkaMod2020.09.24.

Digoo okoselosztó a Banggood kínálatában

Az okosvilágítások mellett a különböző konnektorok és hosszabbítók adják az okosotthonok alapját. Ezek előnye, hogy távolról vezérelhetők, és integrálhatók a rendszerbe. A Digoo DG-PS01-es eszköze az egyik legolcsóbb megoldást kínálja, amennyiben elosztót akarunk vásárolni, és szeretnénk, ha nemcsak az áramszolgáltatás lenne a feladata.

Cafago féle Xiaomi válogatás
CafagoEnchenHaylouXiaomi
írta: hajas2020.09.24.

Cafago féle Xiaomi válogatás

Xiaomi kütyük bomba áron

Mindenki szereti a Xiaomit, hiszen kiváló minőségű termékeket árulnak ismert nagy márkáknál kedvezőbb áron. Ma csak és kizárólag Xiaomi cuccokat hoztam nektek a Cafago kínálatából, lesz szó fülesekről, hajvágóról, zseblámpáról és elektromos rollerről is. A kütyük az árazásuk vagy a szállítási mód miatt áfa- és vámmentesen jutnak el hozzátok.

20 literes Xiaomi hátizsák, olcsón az Aliexpressről
AliexpresshátizsákXiaomi
írta: hajas2020.09.23.

20 literes Xiaomi hátizsák, olcsón az Aliexpressről

A Xiaomi nem csak elektronikai eszköz gyártásában jártas, hanem például táskákat is forgalmaznak. Ezek is kiváló minőségükről, remek dizájnjukról és alacsony árazásukról híresek. A mai Xiaomi Simple Casual, több színben kapható hátizsákra is jellemzőek az előbb felsorolt tulajdonságok, ráadásul most az Aliexpressen akciós áron, 7100 forintért juthattok hozzá.

hirdetés