hirdetés

Nagy leárazás a Geekbuyingnál

Kuponok, akciók, újdonságok

hír
Nagy leárazás a Geekbuyingnál 1
hajas
írta: hajas
2020-09-28

Elstartolt a Big Sale, vagyis a nagy leárazás a Geekbuyingon. Számos terméket vásárolhattok meg kedvezményesen, ráadásul a kínai webshop extra kuponokat is tartogat számotokra. Három Proscenic robotporszívót is leáraztak, a legolcsóbb modellért 60 000 forintot sem kérnek.

Proscenic 830P

A legolcsóbb Proscenic porszívó a 830P névre hallgat. Ez a legalacsonyabb is a cikkben szereplő versenyzők közül, mindössze 7,6 centiméter magas, így a bútorok alá is könnyen befér. Nincs viszont LDS szenzor a tetején, de ennek ellenére is tud térképet és takarítási útvonalat készíteni. 2000 Pa-os szívóerővel szippantja fel a koszt és a porcicákat, de feltörölni is tud, így a finom portól is megszabadítja a padlót, töltéskor pedig automatikusan leáll a csöpögtetés a biztonság érdekében.

A portartály 600 milliliteres, míg a folyadéktartály 350, ami akár 120 négyzetméter feltörléséhez elegendő. 2500 mAh-s akkuval látták el, ami akár 130 percnyi takarításhoz szükséges energiát tárol magában. Nem csak a mellékelt távirányítóval, hanem akár applikációval is vezérelhetitek a kütyüt, így például időzíthetitek, vagy akár távolról is útnak indíthatjátok a gépet. A PROSC830P kóddal 57 900 forintért tudjátok megrendelni európai raktárból áfa- és vámköltségek nélkül, villámgyors, ingyenes szállítással.

Proscenic M7 Pro

A Proscenic M7 Pro egy komolyabb szerkezet, mint a 830P. Tetején már megtalálható az LDS szenzor, aminek köszönhetően sokkal pontosabb térképet képes készíteni a robot, mint az előző modell. Sőt, még a szobákat is felismeri, így akár megadhatjátok a gépnek, hogy melyik szobákat takarítsa ki, és még az emeleteket is meg tudja különböztetni. 5200 mAh-s akkuval látták el, így akár 200 percig is működik a robot, ami 300 négyzetméterre is elegendő. Ő is feltörli a padlót, szívóereje pedig 2600 Pa, ráadásul érzékeli a szőnyegeket, ilyenkor megemeli a teljesítményt, hogy minél több koszt távolítson el a szálak közül. Természetesen az M7 Pro-t is vezérelhetitek app segítségével, ahol akár virtuális no-go zónákat is megadhattok neki. Ha a kosárban bepötyögitek a PROSM7PRO kódot, akkor 122 400 forintért vehetitek meg, szintén EU raktárból.

Proscenic U6

A legnagyobb tesó a Proscenic U6. Mindent tud, amit az M7-es, például a szőnyeg és szobafelismerés az U6-nak is megy, azonban néhány dologban fejlettebb a kütyü. Egyrészt szívóereje nagyobb, 2700 Pa-os. Feltörölni is okosabban tud, hiszen amellett, hogy elektronikusan adagolja a vizet, Y alakú extra mozdulatokkal teszi még hatékonyabbá a takarítást, hasonlóan, mint a Xiaomi Vacuum-Mop Pro. A PROSCU6 kóddal 135 300 forintért vehetitek meg, és ezt a kütyüt is EU raktárból szállítja házhoz a futár.

hirdetés