hirdetés

Hírek

1-et fizet, 2-t kap: Yeelight éjszakai lámpák
AliexpresslámpaXiaomiYeelight
írta: SonkaMod2020.10.05.

1-et fizet, 2-t kap: Yeelight éjszakai lámpák

Kiváló minőségű Yeelight éjszakai fényeket adnak az Aliexpressen nagyon olcsón, ha rögtön kettőt veszünk belőlük. A fényérzékelős eszközök rendkívül egyszerűen működnek, így nem is szoktak drágák lenni, de azért a mostani akció mindent überel. Az alis eladó egy áráért ad kettőt, így egy pár mindössze 2900 forintba kerül.

Ilyen olcsó még nem volt a Jimmy JV63
BanggoodJimmyvezeték nélküli porszívóXiaomi
írta: hajas2020.10.05.

Ilyen olcsó még nem volt a Jimmy JV63

A Xiaomi Jimmy porszívóiról nagyon nehéz rosszat mondani. Rengeteg modell járt már nálunk, kivétel nélkül mindegyikkel nagyon meg voltunk elégedve. Ez igaz a Jimmy JV63-ra is, ami most a Banggoodon került nagyon jó akcióba. Ráadásul egy szuper kupont is szereztem hozzá, ami 55 400 forintra csökkenti le az árát, és mivel Csehországból érkezik, így pár nap alatt áfa- és vámköltségek nélkül viszi hozzátok a futár.

Miket kell cserélni egy Xiaomi robotporszívón?
BanggoodrobotporszívóXiaomi
írta: SonkaMod2020.10.02.

Miket kell cserélni egy Xiaomi robotporszívón?

Már sokadik generációnál tart a Xiaomi robotporszívós termékvonala, itthon is rengetegen használják a kínai gyártó gépeit. Mint tudjuk, ezekben a robotokban ugyanúgy vannak kopóalkatrészek, mint egy autó esetében. Míg a járgányunkon a gumikat, fékbetétet és egyebeket kell szabályos időközönként cserélni, addig egy takarítógépnél a keféket meg a szűrőt.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (10.02)
BanggoodGearbestGeekbuyingkuponnapi kupon
írta: hajas2020.10.02.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (10.02)

Mindenki szeret spórolni egy kicsit, aminek legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket Kínából. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttük a mai nap legnagyobb kedvezményt adó kódjait, használjátok őket bátran! Ha olyan termékre keresnétek kupont, ami nincs a lenti listában, használjátok a Kuponkeresőnket, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

Vezeték nélküli forrasztópáka a Tonfontól
Banggoodforrasztótonfon
írta: SonkaMod2020.10.02.

Vezeték nélküli forrasztópáka a Tonfontól

A Tonfon céget egybe szokták mosni a Xiaomival, pedig a legjobb tudomásunk szerint valójában maximum annyiról van szó, hogy ezen márkájú eszközök is kaphatók a Youpin áruházban. Mindenesetre sokan dicsérik a Tonfont, ami egy szerszámokat gyártó cég. A legtöbb eszközük nem is túl olcsó, sok esetben nem tudnak versenyezni a hazai árakkal. Az akkumulátoros forrasztópákájuk viszont nagyon érdekes, így billentyűzetet kellett ragadnom, hogy megmutassam Nektek.

Akciós a női Li-Ning Mid Racing cipő
AliexpresscipőfutócipőLi-Ning
írta: SonkaMod2020.10.02.

Akciós a női Li-Ning Mid Racing cipő

A férfiaknak készült Mid Racing futócipőről már tesztet is írtunk, nagyon meg voltunk elégedve a csukával, de kiderült számunkra, hogy ezt nem kezdők számára fejlesztették. A hölgyeknek szánt változat mindössze pár dologban tér el, leginkább a méret és a színválaszték, amiben különböznek. Nyugodt szívvel tudjuk ajánlani, főleg, ha hosszabb távokat, és nem mazsola tempóban szoktatok futni. Sajnos a narancssárga verzió nem elérhető, de a másik két szín is elég mutatós. A mai napon bekerült a Daily Deal-be, és mindössze 10 380 forintért vihető is. Ez egy remek alkalom a szebbik nem képviselőinek, hogy szert tegyenek egy nagyon jó és olcsó futócipőre.

Akciós Xiaomi cipőszárító a Banggoodon
BanggoodcipőszárítóXiaomi
írta: hajas2020.10.02.

Akciós Xiaomi cipőszárító a Banggoodon

A héten igazi őszies, esős időjárásban volt részünk. Előkerültek az esőkabátok, esernyők, azonban sokszor váratlanul érhet minket egy kiadós zuhé, és a cipőnk nagy valószínűséggel szét fog ázni, ami utána nagyon nehezen szárad meg. Szerencsére a Xiaomi már erre a problémára is talált megoldást, méghozzá a Sothing Zero-One névre hallgató cipőszárítójával.

Szuper áron kapható a Xiaomi Air 2 SE
AliexpressTWS fülhallgatóXiaomi
írta: hajas2020.10.01.

Szuper áron kapható a Xiaomi Air 2 SE

A Xiaomi Air 2 SE olyan olcsó lett, hogy alig kérnek érte többet, mint a kisebb tesójáért, a Redmi Airdots-ért. Az Apple Airpods-ra hajazó Air 2 SE kiváló minőségű, csakúgy, mint a többi Xiaomi kütyü, és az AliExpressen most 6000 forintot sem kérnek érte. Az ára bőven áfa- és vámhatár alatti, úgyhogy nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Szellemes halloweeni válogatás az Aliról
AliexpressdíszHalloweenJelmez
írta: hajas2020.10.01.

Szellemes halloweeni válogatás az Aliról

Október 31, azaz Halloween hazánkban is egyre népszerűbb. Sokan ilyenkor tököt faragnak, valamint kidekorálják a lakást, de egyre többen bújnak jelmezbe is ezen a napon. Az AliExpressen rengeteg dekorációt, álarcot és jelmezt találtok. Viszont a nap közelsége miatt érdemes EU raktárból rendelni, hogy a hónap végéig ideérjenek a gondosan kiválogatott holmik. Hoztam nektek néhány ötletet, melyek európai raktárból is elérhetők, ráadásul a legtöbbnél ingyenes, vagy nagyon olcsó a szállítás.

Li-Ning Sonic Boom 2.0 cipő a napi Ali ajánlat
AliexpresscipőLi-Ningtollaslabda
írta: SonkaMod2020.10.01.

Li-Ning Sonic Boom 2.0 cipő a napi Ali ajánlat

Két rendkívül érdekes termék került be a Li-Ning napi akciójába. Az egyik egy férfi sportnadrág, míg a másik egy női tollaslabda cipő. A kínaiak imádják ezt a sportot, a Li-Ning pedig nagy név ebben a sportágban, rengetegen használják a cipőiket profi szinten is. A Sonic Boom 2.0 nem egy olcsó lábbeli, alapvetően több mint 30 000 forintba kerül, ebből faragott le az Ali shop egy jó darabot, és most csak 12 300 forint a cipellő. Háromféle színben elérhető, jobbnál jobbak dizájnok, abszolút nem a visszafogott kategóriából. Ne feledjétek, a méretválasztásnál a milliméterben megadott értékek a mérvadóak!

hirdetés