hirdetés

Tesztek

DJI Spark drón teszt
1080p 30fpsapplikáció alapúDJIdji sparkfollow megesztusvezérlés

DJI Spark drón teszt

Apple-ebb az Apple-nél

írta: molcsa2019.06.12.

DJI Spark a piacot nagyjából 70%-ban uraló gyártó legkisebb, nem szénkefés modellje, amely tulajdonképpen felteszi a „polgári drónozás” i betűjére a pontot. Ha azt mondom, mindent tud, nem tévedek nagyot, pedig olyan funkciókkal is rendelkezik, amikre egy átlagember nem is gondol: stabilizált kamera, remek gesztusvezérlés, 720p élőkép, rendkívül stabil, GPS-es pozíciótartás, tárgyelkerülő és magasságtartó szenzorok, rendkívül kompakt méret, amelyről a kiváló hordozhatóság is tanúbizonyságot tesz. Nem nagyon van most ennél fejlettebb technológia, mindenkit meg fogunk győzni a teszt végére, hogy megéri az érte kért 161.000 forintot.

8.8
/10
DJI Mavic Air drón teszt
DJIdji mavicdji mavic airkameraplatformkamerás drón

DJI Mavic Air drón teszt

Love is in the Air

írta: Ambient2019.05.31.

A DJI Mavic Air drón a legújabb és egyben technikailag legfejlettebb modellje a cégnek az összecsukható szegmensben. Árban a Spark és a Mavic Pro közé pozicionálták, a fő tervezési szempontok pedig a szuper hordozhatóság és a minél jobb kameraképességek voltak. 4K 30 FPS videó, tárgyelkerülés, 21 perces repülési idő, ezzel villant a 226.000 forintba kerülő gép.

8.8
/10
DJI Tello és Xiaomi MITU drónok tesztje
applikáció alapúDJIDJI TelloDrónXiaomiXiaomi MITU

DJI Tello és Xiaomi MITU drónok tesztje

Számítógépek a zsebben

írta: Ambient2019.05.31.

A DJI Tello és a Xiaomi MITU új ligát nyitottak saját maguknak a drónok piacán. A kicsi, szénkefés motorral szerelt, de szuper okos, a pozíciótartást szenzorokkal megtámogató repülő masinák eddig nem nagyon léteztek, de érezték a vállalat óriások, hogy ebből a szegmensből is ki lehet harapni egy szeletet. A visszafogott árazás ebben az esetben nem tükrözi a tudást, hiszen a 33.000 és a 19.000 forintért sokkal több drónos élményt kapunk, mint gondolnánk.

archív

Xiaomi Fimi A3 drón teszt – Új széria, új kihívások

2019.05.13.

Sok víz lefolyt a Jangcen, amióta a Xiaomi Mi Drone megjelent a piacon, őt hivatott leváltani a Xiaomi Fimi A3 és a Fimi X8. A páros olcsóbbik modelljét teszteltem, amelyet nem titkoltan a legkisebb DJI drón, a Spark ellenfelének szánnak. Az A3 tényleg tud néhány trükköt, amivel tarolhat: 8 Mp-es kamera, kéttengelyes gimbal, duális ...

archív

Super FC280 retro konzol teszt – Ez kell nektek, gyerekek

2019.04.10.

A Super FC280 a múltkori retro konzol fiaskó után végre egy olyan termék, amit igazán szerettem. Normális kijelző, az eredetihez nagyon hasonló játékok, remekül működő gombok és hamisítatlan NES gameboy feeling, pont mint 25 évvel ezelőtt. 4.700 Ft-ért egy imádni való tárgyat kapunk, de az is tuti, hogy húsvéti ajándéknak is elfogadnám.

archív

Redpawz R020 Blast drón teszt – Az olcsó DJI

2019.04.05.

A Redpawz R020 Blast drón kísértetiesen hasonlít a DJI Tellora, mi pedig arra voltunk kíváncsiak, hogy használat közben ez miben mutatkozik meg. Az mindenképp a Redpawz javára írható, hogy a DJI árából két R020 vásárolható. Lengyelországi raktárból, egyéves garanciával 15.200 Ft-ba kerül.

archív

DG-170gbz konzol teszt – Mario ismét felsül

2019.03.31.

Nagy menőség a DG-170gbz konzol, amivel gyerekkorunkat idézhetjük meg. Marioval irthatjuk a Teki katonákat, seggbe rúghatjuk Donkey Kongot vagy Contra-ban lelődözhetjük ellenfelünket a kvarc játék méretű „konzolon”. Mindezért 6.600 Ft-ot kérnek, ami egy kis nosztalgiázásért nem tűnik soknak.

archív

Xiaomi Funsnap Idol drón – Távolról sem Idoális

2019.03.23.

A Xiaomi Funsnap Idol drón néven újabb projektet futtat, aminek eredménye egy selfie drón, ami a DJI Spark ellenfele szeretne lenni. Erre a műszaki paraméterek alapján minden esélye meg is van, hiszen GPS-t, ultrahangos és optikai szenzort is kapott, intelligensen követi a kijelölt célt, cinematic módokat tud, belső tárhellyel rendelkezik és egy állítható 1080p ...

archív

Szerszámok újratöltve – Milyen egy Xiaomi MIIIW készlet?

2019.03.08.

Folytatjuk az előzőleg már elkezdett szerszámtesztünket, olyan finomságokkal, mint a Xiaomi MIIIW készlete. A második adag ezen felül kisméretű fúrószárakat, racsnis készleteket, Drillpro termékeket is tartalmaz. Volt egy két igen kellemes szerszám, de persze néhány rettenet is. Most elmondjuk, melyiket érdemes beszerezni és melyiket kell nagyon messzire elkerülni. Az első részt itt találhatjátok. Kamu Drillpro ...

archív

Drillpro és egyéb szerszámok tesztje – Profitól az amatőrig

2019.03.01.

Hoztunk nektek Kínából mindenféle szerszámot – többek között a Drillpro termékeinek látszó tárgyakat is -, amivel fúrni-faragni lehet. Imbuszkulcsok, bit és maró szett, de még egy úgynevezett zenkoló – vagyis süllyesztő – szett is a repertoár része. Lássuk hogy bírják az ipar ezen remekei, vagyis mennyire hullik majd a forgács. Mostani tesztemben alacsony árfekvésű ...

hirdetés