hirdetés

Tesztek

Hubsan Zino drón teszt
DJIDrónHubsan ZinoXiaomi Fimi

Hubsan Zino drón teszt

Jól sült el az olcsósítás

írta: Don Kartács2019.09.05.

Nyár végére sikerült megkaparintanom a legnagyobb DJI/Xiaomi ellenfélnek kikiáltott, összecsukható drónt, ami a magyarországi fizetési viszonyok között igazi aduásznak tűnik.  4K kamera, 1 km-es képátvitel, 2500 méteres hatótáv, 23 perces repülési idő, tonnányi elektronikus funkció és repülési mód, szóval mind a laikusok, mind a hozzáértők nyalogathatják a szájuk szélét. Akkor miért kerül csak 74 000 Ft-ba a BGH117S20 kuponkóddal? A tesztben elmagyarázom, de igazából nem kell különösebben aggódnotok.

8.6
/10
DJI Spark drón teszt
1080p 30fpsapplikáció alapúDJIdji sparkfollow megesztusvezérlés

DJI Spark drón teszt

Apple-ebb az Apple-nél

írta: molcsa2019.06.12.

DJI Spark a piacot nagyjából 70%-ban uraló gyártó legkisebb, nem szénkefés modellje, amely tulajdonképpen felteszi a „polgári drónozás” i betűjére a pontot. Ha azt mondom, mindent tud, nem tévedek nagyot, pedig olyan funkciókkal is rendelkezik, amikre egy átlagember nem is gondol: stabilizált kamera, remek gesztusvezérlés, 720p élőkép, rendkívül stabil, GPS-es pozíciótartás, tárgyelkerülő és magasságtartó szenzorok, rendkívül kompakt méret, amelyről a kiváló hordozhatóság is tanúbizonyságot tesz. Nem nagyon van most ennél fejlettebb technológia, mindenkit meg fogunk győzni a teszt végére, hogy megéri az érte kért 161.000 forintot.

8.8
/10
DJI Mavic Air drón teszt
DJIdji mavicdji mavic airkameraplatformkamerás drón

DJI Mavic Air drón teszt

Love is in the Air

írta: Ambient2019.05.31.

A DJI Mavic Air drón a legújabb és egyben technikailag legfejlettebb modellje a cégnek az összecsukható szegmensben. Árban a Spark és a Mavic Pro közé pozicionálták, a fő tervezési szempontok pedig a szuper hordozhatóság és a minél jobb kameraképességek voltak. 4K 30 FPS videó, tárgyelkerülés, 21 perces repülési idő, ezzel villant a 226.000 forintba kerülő gép.

8.8
/10
DJI Tello és Xiaomi MITU drónok tesztje
applikáció alapúDJIDJI TelloDrónXiaomiXiaomi MITU

DJI Tello és Xiaomi MITU drónok tesztje

Számítógépek a zsebben

írta: Ambient2019.05.31.

A DJI Tello és a Xiaomi MITU új ligát nyitottak saját maguknak a drónok piacán. A kicsi, szénkefés motorral szerelt, de szuper okos, a pozíciótartást szenzorokkal megtámogató repülő masinák eddig nem nagyon léteztek, de érezték a vállalat óriások, hogy ebből a szegmensből is ki lehet harapni egy szeletet. A visszafogott árazás ebben az esetben nem tükrözi a tudást, hiszen a 33.000 és a 19.000 forintért sokkal több drónos élményt kapunk, mint gondolnánk.

hirdetés