hirdetés

Eachine EAT06 távirányítós lánctalpas jármű teszt

Megy mint egy tank, de nem az

teszt
Eachine EAT06 távirányítós lánctalpas jármű teszt 1

Forrás: Banggood.com

Norbi
írta: Norbi
2022-04-11

A kisfiammal mindketten izgatottan vártuk, hogy megérkezzen az Eachine távirányítós lánctalpasa tesztelésre, mert a képeken, illetve a leírás alapján nagyon menőnek tűnt. A kicsomagolás után örömmel konstatáltuk, hogy élőben is jól néz ki, ami elsőre meglepett, hogy nem kis darab, illetve színválasztást találtuk picit furának, a narancssárga szín jutott volna legkésőbb az eszünkbe egy katonai jármű esetén, de ezeken az apróságokon túl lehet lendülni. Az ára 17 400 Ft, a termék európai raktárból érkezik, gyorsan, áfamentesen. Ha még ma megrendelitek, akkor van esély, hogy húsvétig megérkezik.

A rendeljkínait szerint

 • megbízhatóság: 9
 • design és anyagminőség: 8
 • felszereltség, funkciók: 9
 • ergonómia: 9
 • ár/érték arány: 9

8.8

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

A távirányító minősége, kialakítása megfelelő, könnyű vele vezérelni a gépet, nem voltak kihagyások, nem vesztette el a jelet, hatósugara a gyári adatok szerint 80 méter, ez a gyakorlatban nagyjából valósnak bizonyult. Sebességét 12 km/órában adják meg, ennél talán egy picit gyorsabban is rongyolt érzésre a verda.

Akkumulátor fronton kevésbé pozitív az élmény, ugyan az akkupakk 2 db 18650-ös telepet tartalmaz, az összkapacitása így is csak 1200 mAh, valljuk be azért a jármű elbírt volna nagyobb kapacitást is, főleg hogy ezzel még a gyár által megadott 20 perc menetidőt se éri el. Picit el is kámpicsorodott a srác, amikor kicsivel több, mint 15 perc játék után egyszercsak megállt a gépezet, mondtam neki, hogy akkor most kb 3 óráig, (nagyjából eddig tart a teljes feltöltés) nem is tud vele újra játszani. Két minőségibb telep használatával ennek a sokszorosát is beletehették volna, úgy, hogy a súly egyáltalán nem, a gyártási költségek pedig csak enyhén emelkedtek volna. Természetesen a probléma viszonylag könnyen orvosolható, hiszen egy ilyen akkupakkot otthon sem nehéz összerakni, könnyen tudunk találni hozzá jóval nagyobb kapacitású telepet, illetve a szereléshez szükséges csatlakozót is. . Egy ilyen aksituninggal akár meg is háromszorozhatjuk a játékidőt, a tároló mérete megfelelően nagy, simán elfér benne egy nagyobb pakk is.

A jármű mérete 34,3×17,4×14,5 cm, súlya 1,375 kg, szóval tényleg van benne anyag, de sem a méret, sem a súly nem jelent neki problémát a haladásnál. Teszteltük, füvön, homokban, kavicson, betonon, salakon, mindenhol egyformán otthon érezte magát.

Ha esetleg nem tudnánk megbarátkozni a színével, akkor itt tudunk kicsit katonásabb színt is rendelni, igaz picit drágábban, de cserébe két akkumulátort kapunk hozzá. Illetve barkácsolós típusoknak kapható belőle olyan változat, ahol mindent magunknak kell összerakni. Ezzel azért érdemes vigyázni, hiszen ebben sem vevőegység, sem akku, sem távvezérlő sincs.

Összegzés

Összességében az Eachine EAT13 nagyon jó szórakozás volt az egész családnak, szerettük vezetni, vagy csak nézni, ahogy átgázol mindenen. Figyelembe véve a kedvező árát, részemről az ajánlott kategória, ha tisztában vagyunk a gyengeségével, ami nagyjából ki is merül a gyenge akkuban – amit szerencsére könnyen tudunk cserélni -, akkor nem csalódhatunk a vásárláskor. Ezért az árért az anyagminőség sem a csúcsok csúcsa, de ez az élményt nem befolyásolja, nem gondolnám, hogy bármi baja lenne még hosszabb távú használat után sem. A Banggodon most 17 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjuk megrendelni, ehhez kuponkód sem kell, az alacsony ár a lenti linkre kattintva automatikusan jár, a szállítás ingyenes, a terméket európai raktárból küldik, ebben az árban már az áfa is benne van, így nem kell számolnunk semmilyen plusz költséggel.

Pro

 • Nagyon vagány LED fények
 • Erős motor
 • Robosztus felépítés
 • Gyors
 • Élethű mozgások

Kontra

 • A kis kapacitású akkumulátor miatt rövid az üzemidő

hirdetés