Teszt Kategória: Hobbi, játékok | RendeljKínait

Tesztek

aktivitásmérőBangoodBlitzWolf

Blitzwolf BW-HL1 Pro aktivitásmérő teszt

Kötelező botox kezelés

írta: Don Kartács2020.08.16.

A Blitzwolf haladva a korral, felfrissítette a BW-HL1-et és elnevezte Pro-nak, ami különböző szoftveres és hardveres fejlesztésekkel is együtt járt. Megváltozott és kezelhetőbb lett a menü, kicserélték a vezérlést, illetve még néhány apróságot elrejtettek a repertoárban. Az ára baráti, 8300 Ft, ami azért így is jelentős felár az elődmodell 5300 Ft-jához képest.

8.4
/10
Banggoodrc autótávirányítós autózd racing

ZD Racing Thunder ZMT-10 távirányítós autó teszt

Ha apa lennék, magamnak is megvenném

írta: Don Kartács2019.12.13.

Nehéz eldönteni, hogy ez az 1:10-es távirányítós autó apának vagy a gyereknek jobb-e? Szerencsére a ZD Racing üdvöskéje minden korosztálynak kiváló ajándék, megy 64 km/órával, nagy mérete miatt nehezen akad el a fűben, jókat lehet vele ugratni, és most a téli időben istenieket lehet vele farolni a csúszós leveleken. Nem olcsó mulatság, 40 000 Ft-ot kérnek érte a BGHU708787  kuponnal, cserébe egy nagyteljesítményű, brushless motoros RC járművel lesztek gazdagabbak, amelyet érdemes EU Priority Line szállítással rendelni a többletköltségek elkerülése miatt.

7.6
/10
applikáció alapúGearbesthangszerPopulele 2ukuleleXiaomi

Xiaomi Populele 2 teszt

Számver óvördöréjnbó

írta: molcsa2019.10.09.

Ha nem tudsz zenélni, a Populele 2-vel 2 nap alatt fogsz tudni, ha pedig tudsz, akkor remekül fogsz szórakozni. Úgyhogy mindenki vegyen kettőt, mert a zenetanulás most forrt ki véglegesen. A Populele ugyanis egy okos ukulele, ami a bundok villogtatásával jelzi, hogy hol kell lefognunk, és applikációja segítségével népszerű dalokon keresztül sajátíthatjuk el az ukulelézés művészetét. És a legjobb benne, hogy meglepetésemre "offline" hangszernek sem utolsó. Mindezért 30 000 Ft-ot kell kicsengetnünk a GB$98PLB kuponkóddal, amiben az áfamentes EU Priority Line szállítás is benne van.

8
/10
DrónXiaomiXiaomi Fimi X8 SEXiaomishop

Xiaomi Fimi X8 SE drón teszt

Majdnem DJI, de azért mégsem

írta: Don Kartács2019.09.24.

A Xiaomi Fimi X8 SE egyértelműen a DJI Mavic szériának állít ellenfelet, természetesen árban durván alávágva a drón piacot 70%-ban uraló hárombetűs konkurensnek. A szokásos "eye candy" dolgok itt is megvannak: 4K 30 FPS felbontás, háromtengelyes gimbal, GPS alapú "mindent tudás", 33 perces repülési idő és persze a DJI-hoz képest vállalható ár. Ez ebben az esetben olyan 150 000 Ft-ot jelent, ami az első szériás Mavic Pro és az Air áránál még mindig vagy 70 000 Ft-tal alacsonyabb.

8.4
/10
Banggoodrc autóZD Racing Raptor BX-16

ZD Racing Raptor BX-16 RC autó teszt

Ifj. Marcus Grönholm

írta: Don Kartács2019.09.09.

A ZD Racing Raptor jellegű távirányítós autókat nézegetem már egy ideje, hiszen mindig is szerettem volna egy olyan járgányt, amivel élvezetes a csapatás, de nem akar 3 akkumulátoronként elemeire hullani. A rossz emlékű Wltoys A959 után végre belenyúltam a tutiba: brushless motoros, normális futóművel rendelkező, négykerék-meghajtású rc kocsi landolt az asztalomon, amely nagyon reális, 33 000 Ft-os áron érhető el, ráadásul kérhető áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítással.

8.2
/10
DJIDrónHubsan ZinoXiaomi Fimi

Hubsan Zino drón teszt

Jól sült el az olcsósítás

írta: Don Kartács2019.09.05.

Nyár végére sikerült megkaparintanom a legnagyobb DJI/Xiaomi ellenfélnek kikiáltott, összecsukható drónt, ami a magyarországi fizetési viszonyok között igazi aduásznak tűnik.  4K kamera, 1 km-es képátvitel, 2500 méteres hatótáv, 23 perces repülési idő, tonnányi elektronikus funkció és repülési mód, szóval mind a laikusok, mind a hozzáértők nyalogathatják a szájuk szélét. Akkor miért kerül csak 74 000 Ft-ba a BGH117S20 kuponkóddal? A tesztben elmagyarázom, de igazából nem kell különösebben aggódnotok.

8.6
/10
1080p 30fpsapplikáció alapúDJIdji sparkfollow megesztusvezérlésTapfly

DJI Spark drón teszt

Apple-ebb az Apple-nél

írta: molcsa2019.06.12.

DJI Spark a piacot nagyjából 70%-ban uraló gyártó legkisebb, nem szénkefés modellje, amely tulajdonképpen felteszi a „polgári drónozás” i betűjére a pontot. Ha azt mondom, mindent tud, nem tévedek nagyot, pedig olyan funkciókkal is rendelkezik, amikre egy átlagember nem is gondol: stabilizált kamera, remek gesztusvezérlés, 720p élőkép, rendkívül stabil, GPS-es pozíciótartás, tárgyelkerülő és magasságtartó szenzorok, rendkívül kompakt méret, amelyről a kiváló hordozhatóság is tanúbizonyságot tesz. Nem nagyon van most ennél fejlettebb technológia, mindenkit meg fogunk győzni a teszt végére, hogy megéri az érte kért 161.000 forintot.

8.8
/10
DJIdji mavicdji mavic airkameraplatformkamerás drón

DJI Mavic Air drón teszt

Love is in the Air

írta: mrgergoke2019.05.31.

A DJI Mavic Air drón a legújabb és egyben technikailag legfejlettebb modellje a cégnek az összecsukható szegmensben. Árban a Spark és a Mavic Pro közé pozicionálták, a fő tervezési szempontok pedig a szuper hordozhatóság és a minél jobb kameraképességek voltak. 4K 30 FPS videó, tárgyelkerülés, 21 perces repülési idő, ezzel villant a 226.000 forintba kerülő gép.

8.8
/10
applikáció alapúDJIDJI TelloDrónXiaomiXiaomi MITU

DJI Tello és Xiaomi MITU drónok tesztje

Számítógépek a zsebben

írta: mrgergoke2019.05.31.

A DJI Tello és a Xiaomi MITU új ligát nyitottak saját maguknak a drónok piacán. A kicsi, szénkefés motorral szerelt, de szuper okos, a pozíciótartást szenzorokkal megtámogató repülő masinák eddig nem nagyon léteztek, de érezték a vállalat óriások, hogy ebből a szegmensből is ki lehet harapni egy szeletet. A visszafogott árazás ebben az esetben nem tükrözi a tudást, hiszen a 33.000 és a 19.000 forintért sokkal több drónos élményt kapunk, mint gondolnánk.

archív

Xiaomi Fimi A3 drón teszt – Új széria, új kihívások

2019.05.13.

Sok víz lefolyt a Jangcen, amióta a Xiaomi Mi Drone megjelent a piacon, őt hivatott leváltani a Xiaomi Fimi A3 és a Fimi X8. A páros olcsóbbik modelljét teszteltem, amelyet nem titkoltan a legkisebb DJI drón, a Spark ellenfelének szánnak. Az A3 tényleg tud néhány trükköt, amivel tarolhat: 8 Mp-es kamera, kéttengelyes gimbal, duális ...