hirdetés

Tesztek

archív

Measure King 3in1 mérőeszköz teszt – Minden barkácsolónak kötelező!

2018.10.03.

A Measure King 3in1 mérőeszköz tesztünk ismét a barkács világába kalauzol. A korábbi írásaink alapján úgy tűnt, hogy van igény erre a szegmensre, így most egy igazán ötletes ritkaságot hoztunk, egy három az egyben mérőműszert, ami a hagyományos centi funkcióját ötvözi a lézeres távolságmérővel és “gördülő” üzemmóddal. Az ára szerintem kabaré, mindössze 5.600 Ft-ba kerül, ...

archív

Uni-T UT353 hangnyomásmérő teszt – Milyen hangos vagy?

2018.08.30.

Szerszámokat, építőipari eszközöket ugyan nem sűrűn tesztelünk, de előfordul nálunk is. Mi magunk is kedveljük az effajta kütyüket, így került hozzánk az Uni-T UT353 hangnyomásmérő is. Ez egy belépő szintű eszköz, ennek megfelelően az árazása is baráti, 4.500 Ft-ért vásárolható meg, illetve picit drágábban van Bluetooth-os változat is, mindkettő áfa- és vámmentes.

archív

MJX Bugs 5W drón teszt – Frigót nyelt Alien

2018.08.11.

Az MJX Bugs 5W egy igazán érdekes masina, olyan, mintha Dr. Frankeinstein különböző állatokból varrta volna össze. Egy hatalmas póknak néz ki, ami a hasán hordja 1080p kameráját, ami hátul bogártestben folytatódik, itt lakik a GPS, ami a rengeteg elektronikus funkcióért felel, míg a távirányító kagylóként mered elénk, miközben kiírja a repülési adatokat. A ...

archív

Nagy RC motorcsónak teszt – Így dobd fel vízparti nyaralásod

2018.07.14.

5 RC motorcsónak került a tesztpadunkra, ezeket vesézzük ki a mai tesztben. Igyekeztünk hasonlóan válogatni a termékek közül, legalábbis ami az árazást illeti, így könnyebb lesz az összehasonlításuk is. Mindegyik érdekes modell, van köztük gyors és olcsó is, de közös jellemzőjük, hogy mindegyiket nagy poén terelgetni a vízben.

archív

Hubsan H122D drón teszt – Bűntett a drónozás ellen

2018.07.06.

A Hubsan H122D az első olyan „verseny drón” pakk, amit csak kibontunk a dobozból és már repülhetünk is. Nemcsak a gépet kapjuk meg, hanem egyben egy szemüveg-monitort és a távirányítót is, vagyis minden szükséges eszköz rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy egy jót repüljünk. Az ár ráadásul egészen vállalhatóra sikeredett, 40.000 forintért már vihetjük is, European ...

archív

Populele S1 okos ukulele teszt – A megelevenedett Guitar Hero

2018.06.05.

A Populele S1 okos ukulele tesztje kapcsán pont a fenti megállapítás jutott eszünkbe. Hiszen az is egy nagyon mókás játék, itt viszont mégiscsak valami kézzel foghatót pengethetünk, durván 35.000 forintért.

archív

Bayangtoys X21 drón teszt – Mégis elvész az anyag

2018.05.20.

A Bayangtoys X21 a legolcsóbb, DJI Phantom méretű kameraplatform drón a piacon. A készítők ezt is igyekeztek telerakni mindenféle okosfunkcióval, GPS-es helymeghatározás, panoráma mód, követés, sőt egy 8 Megapixeles akciókamerát is kapott, amivel egész jó felvételeket csinál a brushless motoros gép. A kérdés az, hogy mennyit kellett leadni a minőségből és az alkatrészek összecsiszolásából ...

archív

Hubsan H501M drón teszt – A legkisebb is számít?

2018.05.13.

A Hubsan H501M a gyártó brushless motoros szériájának legolcsóbb darabja, így bizakodva vettem kézbe a legkisebb testvért. GPS stabilizált pozíciótartás, applikáció alapú vezérlés, útvonalrepülés, erős, nem szénkefés motorok és persze Hubsan minőség, ez csak nem lehet rossz. Ráadásul az árát is sikerült szépen lenyomni, 36.000 forintra.

archív

UNI-T LM550 lézeres vízszintező teszt – Olcsón is profi

2018.04.30.

Sokan kértétek, hogy teszteljünk különféle kínai szerszámokat, ezen felbuzdulva beszereztünk egy UNI-T LM550 vízszintezőt, ami lézerek segítségével vetít ki vertikális és horizontális vonalakat a falra. Az eszköz különösen hasznos építkezéseknél, festésnél vagy akár képek felrakásakor is, és mindössze 18.500 forintért lehet a miénk, ami igen jónak számít a hazai piachoz képest.

archív

JJRC X3 Pro HEX drón teszt – Hazarepül Kínába

2018.04.27.

A JJRC X3 Pro a legújabb termék a gyártó brushless motoros drónokat felvonultató palettáján. Viszonylag ismert darab, hiszen az alapjait az X1 és az X2 elődmodellek alapozták meg, azonban az újdonság GPS-t, automatikus fel- és leszállást, WiFi FPV képátvitelt, 1080p kamerát és sok egyéb érdekességet is felvonultat, vállalható, 38.000 forint körüli áron.

hirdetés