hirdetés

Tesztek

archív

Xiaomi gamer hátizsák teszt – Über tatyó

2019.05.14.

A Xiaomi gamer hátizsák nem az a termék, amelyikbe minden utcasarkon bele fogunk botlani. Ez a “táska széria” csúcsmodellje, tényleg mindent tud, amit ebben a műfajban tudni lehet: 11 különböző zsebre osztották fel, az összes számítógépes perifériának alakítottak ki benne helyet, minőségi anyagok mindenhol, ahová nyúlni lehet, nagyon védi a beltartalmat, a külseje kapott ...

archív

Xiaomi Mijia 2 futócipő teszt – Nem szép ember, de gavallér

2019.04.16.

A tavasz örömére több Xiaomi cipőt is rendeltünk Banggoodról, de sajnos csak egyet kaptunk meg, mégpedig egy olyat, amit nem is kértünk, ráadásul nem a kiválasztott méretben érkezett. Ezért kizárásos alapon hozzám került tesztre a Xiaomi Mijia 2, mivel mindenki másra nagy volt, nekem viszont pont nem jön be annyira sem a szín sem ...

archív

Fűthető mellény teszt – Hidegben kötelező

2019.02.26.

Mióta elkezdtünk elektromos egykerekűzni Marcival, egyre több új típusú kütyüre lett igényünk. Ilyen a fűthető mellény is, ami a téli krúzolásokat teszi jóval komfortosabbá, de kiváló társ hidegben túrázás és sportolás mellé is. Az extra a hagyományos mellényekhez képest, hogy USB-ről táplálható fűtőszálak találhatóak a belsejében, így melegíti a testünket a hidegben. A zsebében ...

archív

Xiaomi Mijia karóra teszt – A kicsit okos óra

2018.11.02.

A Xiaomi Mijia karóra egy klasszikusabb vonalat képvisel a mai óratrendben, és nem tudásával, hanem kinézetével tűnik ki a tömegből. Állati menőn néz ki, minőségi anyagokból rakták össze, és bár klasszikus karórának számít, nem lenne Xiaomi, ha nem raktak volna bele pár okos funkciót.

archív

Megir 2065 karóra teszt – Minden forintot Megír

2018.10.08.

Szkeptikusan álltam a Megir 2065 karórához, lévén egy Tissot/Tag Heuer utánérzést sugalló, 7.400 forintba kerülő szerkezet egyszerűen nem lehet jó. Ekkorát már régen tévedtem, hiszen egy kiváló minőségű terméket kapunk a pénzünkért, amin még a szíj is meglepetést okoz.

archív

Curren 8231 férfi karóra teszt – Kevés volt a szolárium

2018.10.01.

A Curren 8231 karóra valószínűleg sokaknak nem mond semmit, pedig egy olcsó, ár-érték arányban remek időmérő eszközről van szó. Férfiak ékszere, diszkrét, de egyben elegáns, és csak 4.300 forintot kérnek érte, ami a vámügyintézők figyelmét sem kelti fel.

archív

Kínából pénztárcát? – Nem is rossz ötlet (BlitzWolf BW-TB1 teszt)

2018.08.10.

Kínából pénztárcát venni nem általánosan elfogadott és bevett szokás. Telefontokot, apró kacatokat, elektronikai eszközöket biztosan mindenki vásárolt már, na de pénztárcát hányan rendeltetek már? Bemutatjuk a Blitzwolf BW-TB1-et, illetve szemezgetünk a kínálat többi tagjából is, mert mindenki számára van megfelelő választást.

archív

Xiaomi baseball sapka teszt – Te is lehetsz kínai Babe Ruth

2018.07.30.

Ami létezik, olyat gyárt a Xiaomi, legalábbis ezt szokták mondani – kis túlzással – a cégről. Ezzel vitatkozni nem tudok, mert például meglepett, mikor pár éve elkezdték nyomni a táska-ruházat vonalat, de így a Xiaomi baseball sapka megjelenésén már egyáltalán nem csodálkoztam. Mostanság nagyon divatos viseletnek számít, tehát a nagy ruházati márkák egymást túllicitálva ...

archív

3 Kínai napszemüveg tesztje – Senlan és Xiaomi párbaja

2018.07.02.

Mivel már alaposan benne járunk a nyárban, így ideje volt, hogy leteszteljük a kínai napszemüveg felhozatal egy szeletét. Rendeltünk tehát három igencsak eltérő árkategóriájú és felépítésű modellt, és szemügyre vettük őket. A legborsosabb a Xiaomi sajátmárkás szemüvege lett, mindjárt kiderül, hogy mennyire best-buy.

archív

Automata cipőburkoló teszt – Cipő, kosz két jó barát….

2018.06.29.

Az automata cipőburkoló egy nagyon egyszerű szerkezet. Belelépünk, körbe zárja a retkes lábbelinket, és így már vígan besétálhatunk lakásunk helyiségeibe anélkül, hogy mindent összekoszolnánk. Ezt kínálja az elmés szerkezet nagyjából 1.000 forintért.

hirdetés