hirdetés

Hírek

Szerdán elrajtol a RendeljKínait Tavaszi Vásár
akcióBanggoodkuponRendeljKínaittavaszi vásár 2022

Szerdán elrajtol a RendeljKínait Tavaszi Vásár

Egyedi kuponok és kedvezmények

írta: SonkaMod2022.03.14.

A sok napsütéses naptól már az egész szerkesztőséget elöntötte a tavaszvárás, különösen az a része, amikor már az idő is kellemesen meleg lesz. Mindenkiben megmozdult a kisördög, hogy jó lenne barkácsolni, kertet rendezni, ennek apropóján készülünk a Banggooddal karöltve egy meglepetéssel, és egy rakás akciós és egyedi kuponos termékkel szerdától. A téma a barkácsszerszámok és a kert lesz, így leginkább ebben a kategóriában lehet majd kedvező ajánlatokra lelni.

Kugoo Kirin M3 roller
Banggoodelektromos rollerKirin M3KugooNFC

Kugoo Kirin M3 roller

Végre jó útra téved

írta: Don Kartács2022.03.10.

Nem mondhatnám, hogy kedvelem a Kugoo rollereket, mert eddig a nagy részük csapnivaló jármű volt. Egy kivételt tudok mondani az M2 Prót, ami kifejezetten tetszett, ennek az utódja az M3 nemrég jelent meg. Rengeteg újítást vonultat fel - pl. normális lengéscsillapítást, tárcsaféket ABS-szel, NFC-s zárolást, beépített "bicikli" zárat - , megnőtt a kereke 10 inch-re és a motor ereje is 500 W-ra, amivel már a 40 km/órás sebességet is el lehet érni. Ez egy igen komoly fejlesztés, cserébe arcpirítóan drága lett, 238 000 Ft-ot kérnek érte a BGHU1852 kuponnal cseh raktárból ingyenes szállítás mellett, nézzük megér-e ennyit.

A Poco X4 Pro után megérkezett az M4 Pro is
AliexpressAndroidM4 ProokostelefonPoco

A Poco X4 Pro után megérkezett az M4 Pro is

Méltó kistesó

írta: Atika2022.03.03.

Minden évben izgatottan várjuk a Poco újabb középkategóriás modelljeit, ugyanis olyan ár/érték arányú készülékek ezek, amelyek szinte mindig rátesznek egy lapáttal a piacon lévő konkurensekre. Így van ez a tegnap megjelent Poco M4 Pro esetében is, ugyanis kiváló telefonnak ígérkezik. Gyönyörű kijelző, nagy aksi, gyorstöltés, rengeteg RAM, még több tárhely és alacsony ár. Kívánhatnánk ennél többet?

65 wattot is tud a Yoobao 30 Ah-s külső akkumulátora
Banggoodkülső akkumulátorpower bankyoobao

65 wattot is tud a Yoobao 30 Ah-s külső akkumulátora

Kempingezésre, fesztiválozásra az egész csapatnak

írta: SonkaMod2022.03.02.

Egy igazán ütős power bank került ki a Yoobao boszorkánykonyhájából, mellyel tölthetjük akár a laptopunkat is, és nem fog gyorsan lemerülni, mert nagyon nagy a kapacitása. Nem az a tipikus zsebrevágós darab, sokkal inkább egy kempingezős eszköz, ami több embert is kiszolgál.

360 fokban visszahajtható kijelzős lett a Teclast F6 Air
Banggoodf6 airlaptopnotebooktabletTeclast

360 fokban visszahajtható kijelzős lett a Teclast F6 Air

Budget Yoga

írta: SonkaMod2022.03.01.

Bemutatta a kínai Teclast a legújabb laptopjukat, az F6 Air-t, mely egy belépőkategóriás modell, de olyan extrákkal, amik miatt rá lehet kívánni a masinára. Nem egy erőgép, tényleg csak alap felhasználásra ajánlott, de a felhasználói élményt segíti, hogy vékony, könnyű, érintőképernyős és vissza is hajtható a kijelzője. Szövegszerkesztésre, irodai munkára, netezésre és tartalomfogyasztásra ajánlott az alig 100 000 forintos kütyü.

Önürítős robotporszívót dobott piacra az Ultenic
BanggoodProscenicrobotporszívóultenic T10

Önürítős robotporszívót dobott piacra az Ultenic

Nagyok között a Proscenic

írta: SonkaMod2022.02.28.

A Proscenic tulajdonolta Ultenic pár napja mutatott be egy akkumulátoros porszívót, most pedig egy robotporszívót sikerült újonnan piacra dobniuk. A T10 névre keresztelt berendezés nem más, mint egy önürítős robot, ami a nagyok ligájában akar indulni, és jó eséllyel remek pozíciót találhat magának, mert ütőképes gépnek tűnik az előzetes információk alapján.

Előrendelhető a Black Shark 4 Pro
Black Shark 4 ProgamerGoboookostelefonXiaomi

Előrendelhető a Black Shark 4 Pro

Újabb gamer Xiaomi telefon

írta: Atika2022.02.24.

A Xiaomi gamer mobil vonalát a Black Shark testesíti meg, és már elég régen hallottunk róluk. A Black Shark 4 még tavaly márciusban jelent meg, most viszont már a Black Shark 4 Pro a soros. A Goboo el is indította az elővételt, 20 euró - nagyjából 7400 Ft - befizetésével biztosíthatjátok az early bird árat magatoknak, a maradék összeget holnaptól tudjátok befizetni, a szállítás pedig március 7-én kezdődik. Spanyol raktárból küldik a telefont, ezért nagyon gyorsan megérkezik, és az ár már tartalmazza az áfát, szóval extra költségektől sem kell tartani.

Előrendelhető a Doogee kétkijelzős csúcstelefonja
Banggooddoogee v20okostelefonstrapatelefon

Előrendelhető a Doogee kétkijelzős csúcstelefonja

Meggyőző hardver egy sor újdonsággal

írta: SonkaMod2022.02.21.

A Doogee és a csúcstelefon szó egy mondatban elég furán hat, de az az igazság, hogy a V20-ra nem igen lehet más jelzőt aggatni. Persze nem kell összehasonlítani a háromszor drágább készülékekkel, de a belepakolt hardver nagyon figyelemreméltó, és tényleg nyaldossa a csúcskategória alját. Kapunk egy elég erős procit, megfelelő memóriát és háttértárat, dupla kijelzőt és még pár érdekességet. Az árcédulában pedig most sem kellett csalódnunk.

Megérkezett az Ulefone Power Armor széria új tagja
HekkaokostelefonPower Armor 14strapatelefonSzponzorált tartalomUlefone

Megérkezett az Ulefone Power Armor széria új tagja

Ezt aztán strapálhatjátok

írta: Atika2022.02.17.

Nemrégiben jelent meg az Ulefone Power Armor széria legújabb modellje, ami a 14-es sorszámot kapta. A méltán híres strapatelefon sorozat új tagja úgy tűnik, hogy képes lesz megállni a lábán, ugyanis rengeteg olyan funkciót kapott, ami a mindennapi életben is használható, de azok is nagy hasznát vehetik, akik gyakran túráznak vagy csak ügyetlenek és folyton elejtik a telefonjukat. A hekka.com webshopban kínai raktárból rendelhetitek meg az új készüléket nagyjából 46 800 Ft-ért, ingyenes szállítással és további költségek nélkül.

Debütált az UWANT B100-E szövet- és kárpittisztító
b2100-eGeekbuyingkárpittisztítóporszívószövettisztítóuwant

Debütált az UWANT B100-E szövet- és kárpittisztító

Mindent tisztává varázsol

írta: hajas2022.01.18.

Az UWANT B100-E egy szőnyeg- és kárpittisztító készülék, melynek segítségével pillanatok alatt tisztává varázsolhatjátok a függönyöket, bútorokat és szőnyegeket is. A kütyü most került be a Geekbuying kínálatába, ráadásul most bevezető áron tudjátok megvásárolni EU raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés