hirdetés

Hírek

Az új Topshak plazmavágó sem okoz csalódást az árával
Banggoodbarkácsplazmavágószerszámtopshak ts-cut40

Az új Topshak plazmavágó sem okoz csalódást az árával

Komoly barkács cucc

írta: SonkaMod2022.05.27.

Egyre komolyabb és komolyabb termékeket csinál a Topshak, és lassan már nincs olyan hobbibarkács gép, amit ne gyártanának. Van pár hegesztőgép modelljük, amik már egy ideje kaphatók is, de most jelent meg az első plazmavágójuk, ráadásul elképesztően alacsony áron, tehát ez is mehet az otthoni gépparkba.

Megjelent és már rendelhető a Xiaomi Mi Band 7
aktivitásmérőAliexpressmi band 7okoskarkötőOkosórasmart band 7

Megjelent és már rendelhető a Xiaomi Mi Band 7

Nagyobb arc, magasabb ár

írta: SonkaMod2022.05.25.

A várva várt okoskarkötő idei kiadása a tegnapi napon megjelent, és nem is kellett hozzá sok idő, hogy Aliexpressen kapható legyen. Meglepően gyorsan lenyomták a bemutatóját, és nem is dobtunk nagyon nagy hátast tőle, de megint fejlődött egy kicsit az eszköz, az pedig nagyon valószínű, hogy az olcsó okoskarkötők világában ez lesz az új etalon. Nagyobb kijelző, még okosabb szoftver, remekül variálható kinézet, és ami talán a legjobb, hogy Always On Display funkciót is kapott.

Koszérzékelős, ultraszónikus Jimmy atkaporszívó jelent meg
atkaporszívóBanggoodJimmy BX6takarítás

Koszérzékelős, ultraszónikus Jimmy atkaporszívó jelent meg

Ezzel tiszta lesz a fekhelyünk

írta: SonkaMod2022.05.16.

A Jimmy egy új atkaporszívót dobott a piacra, amit már jó régen tett meg utoljára, így némileg meglepő a lépés. Az új kütyü leginkább azon felhasználókat célozza, akik még hagyományos porszívóval rendelkeznek, és nem akarják lecserélni, viszont a matracokat és ülőgarnitúrákat is ki akarják hatékonyan porszívózni. A Jimmy BX6-tal ez lehetséges, de még tartalmaz pár újdonságot is, és természetesen olcsóbb, mint egy hagyományos, középkategóriás porszívó.

Két érdekes power bank érkezett a Teclasttól a Banggoodra
Banggoodkülső akkumulátorpower bankTeclast

Két érdekes power bank érkezett a Teclasttól a Banggoodra

Egy nagy és egy kisebb

írta: SonkaMod2022.05.13.

A Teclast már volt, hogy igen furcsa külső akkumulátorral rukkolt elő, ilyen volt például az A60 Pro, ami egy 57 000 mAh-s szörnyeteg, most pedig két másik modell debütált a Banggoodon, amik szintén elég izgalmasak. Az egyik egy nem túl nagy kapacitású, de beépített kábelekkel rendelkező modell, ez az E10 Pro, a másik pedig egy nagykapacitású féltégla, az A40 Pro, mely az A60 Prónak a ’kistesója’.

Újabb akciós Konka masszázspisztolyt rendelhetünk
Banggoodkonka 608masszázsmasszázspisztolysport

Újabb akciós Konka masszázspisztolyt rendelhetünk

Adaptív sebességállítással

írta: SonkaMod2022.05.12.

Mostanában egyre jobb kuponokat kapunk a Konka masszázspisztolyaira, és ez jó is, mert eléggé kelendő termék, és jó áron normális minőséget nem kapunk minden nap. A Konka egy kínai gigavállalat, akik sok mindenben utaznak, többek között háztartási eszközöket is csinálnak, és többféle masszázspisztolyuk is van. Most a Konka 608 vásárolható meg kedvezményesen, 13 200 forintért költségmentes szállítási opcióval.

Pénteken kezdődik a Tronsmart Feszt
GeekbuyingTronsmartTronsmart Feszt

Pénteken kezdődik a Tronsmart Feszt

Egyedi kuponkódok és rengeteg akciós Tronsmart termék

írta: SonkaMod2022.04.27.

Összefogott a RendeljKínait szerkesztőség a Geekbuyinggal, és egy nagyszabású fesztivált szervezünk, ahol leginkább Tronsmart cuccok lesznek kedvezményesen kaphatók. Ezt a gyártót nagyon szeretjük, van egy csomó jó Bluetooth hangszórójuk és egyéb audió eszközük, így nagy örömmel válogattuk ki azokat a termékeket, amik végül bekerültek a promócióba. Azért egy kevés más márkájú cucc is lesz akciós, de leginkább a Tronsmartra fókuszálunk. Péntek reggeltől fog kezdődni a leárazás, és egy egész héten át fog tartani, már amennyiben nem raboljátok le a raktárkészlet.

Olyan hardvert hoz a Doogee S98, hogy csak nézünk
Banggooddoogee s98okostelefonstrapatelefon

Olyan hardvert hoz a Doogee S98, hogy csak nézünk

Hihetetlen strapatelefon minden földi jóval

írta: SonkaMod2022.04.12.

A Doogee jó magasra tette a lécet a most megjelent S98 strapatelefonnal, mert ránézve a specifikációira egy nagyon erős telefon képe rajzolódik ki, amiből nem sajnálták az anyagot. Ezúttal a teljesítménnyel párosul az ütésállóság, és ez nagyon jól áll ennek a készüléknek. Banggoodon az alapára több, mint 200 000 forint, de nyilván nem ez a piaci értéke, és lekuponozva már 79 500 Ft-ért megrendelhető, ami pedig baromi alacsony árazás, de ennek csak örülni lehet.

Xiaomi új szériás légtisztítók baromi jó áron a Gshopperen
air purifier 4GshopperlégtisztítóXiaomi

Xiaomi új szériás légtisztítók baromi jó áron a Gshopperen

Air Purifier 4 és 4 Lite

írta: SonkaMod2022.04.01.

A Gshopperen elindult a mai napon a Xiaomi Fan Festival, aminek a keretein belül meg tudunk vásárolni nyomott áron Xiaomi termékeket. Végignéztük a telefonkínálatot, de csalódottan láttuk, hogy nem olyan jó ajánlatok, amikről nagyon beszélni kéne, viszont van két igazi gyöngyszem, mégpedig az Air Purifier 4 és 4 Lite személyében. Ezek a legújabb Xiaomi légtisztítók, amiket nagyon jó áron vásárolhatunk meg.

Aksiban verhetetlen az új Oukitel WP18 strapatelefon
Banggoodokostelefonoukitel wp18strapatelefon

Aksiban verhetetlen az új Oukitel WP18 strapatelefon

12 500 mAh nem kevés

írta: SonkaMod2022.04.01.

Az év elején mutatta be az Oukitel a WP16-os strapatelefonját, aminek az akkumulátora nagyobb volt, mint 10 000 mAh. Most ezt is túllicitálta a gyártó, és megjelentette a WP18-at, ami még ennél is nagyobb teleppel rendelkezik. A többi képessége eléggé belépőkategóriás, így viszont legalább olcsó tudott maradni.

Komplett szerszámkészletek jelentek meg a Topshaktól
Banggoodbarkácsszerszámtopshak

Komplett szerszámkészletek jelentek meg a Topshaktól

Itt a beltartalom a lényeg

írta: SonkaMod2022.03.31.

A Topshak kicsit ráerősít a manuális szerszámokra és kiadott rögtön négy darab szerszámostáskát is, amikbe a legfontosabb kéziszerszámokat tették. Még a legkisebb kiszerelés sem mondható szegényesnek, a legnagyobb bőröndben pedig annyi minden van, hogy kitesz egy fél műhelyt. A Topshakhoz mérten nem is annyira olcsók a szettek, de ha összeszámolgatjuk, hogy a tartalmukért mennyit kéne fizetnünk külön-külön, akkor bizony ki is jön a matek.

hirdetés