hirdetés

Hírek

Indul a BlitzWolf Nyári Fesztivál a RendeljKínaiton
BanggoodBlitzWolfBlitzWolf Nyári Fesztivál 2022kupon

Indul a BlitzWolf Nyári Fesztivál a RendeljKínaiton

Rengeteg egyedi kupon

írta: SonkaMod2022.08.01.

A Banggooddal karöltve megálmodtuk, és elindítjuk a BlitzWolf Nyári Fesztivált, ami lényegében arról szól, hogy egy rakásnyi BlitzWolf cuccot lehet olcsóbban megvásárolni. Elérhetők egyedi kuponkódok bizonyos termékekre, amikkel olcsóbban lehet őket megvásárolni. Ezek számára készítettünk egy külön gyűjtőoldalt, ahol látszik az összes elérhető kupon, és amit folyamatosan frissítünk. A legjobb ajánlatokról pedig külön cikket is írunk, hogy le ne maradjatok.

Szuper projektor debütált a Geekbuying oldalán
GeekbuyingprojektorX1Xnano

Szuper projektor debütált a Geekbuying oldalán

Az első 50 darab bevezető áron rendelhető

írta: Fekete Norbert2022.07.19.

Projektorokat nem feltétlenül július közepén vesznek az emberek, pedig nyáron is remekül lehet használni, segítségükkel viszonylag könnyen csinálhatunk kertmozit, aminek megvan a maga hangulata. Ehhez csak egy olyan vászon kell, amit bárhol fel lehet állítani, és már mehet is a vetítés, ha van projektorunk, illetve a szúnyogokkal kell vigyázni, de arra is írtunk már pár módszert hogy lehet védekezni a kis dögök ellen.

Pofátlanul nagy kijelzője lett az új Teclast T50 tabletnek
Banggoodtáblagéptabletteclast t50

Pofátlanul nagy kijelzője lett az új Teclast T50 tabletnek

Táblagépen mozizók előnyben

írta: SonkaMod2022.07.18.

A Teclast ebben az évben kicsit megtorpant a tabletek kiadása terén, és hirtelen nem is jut eszünkbe olyan modell, ami idén jelent volna meg. Most ezt a viszonylagos nagy csendet törték meg, és bemutatták a Teclast T50-et, ami rendkívül nagy újdonságokat nem hordoz magában, viszont a kijelzője meghökkentően nagy lett, ami miatt biztosan népszerű lesz. A gép egyébként megfelelően erős, igazi középkategóriás tablet, az ára pedig elfogadható.

Új Tronsmart hangcucc rendelhető a Geekbuyingon
Bluetooth hangszóróForce MaxGeekbuyingTronsmart

Új Tronsmart hangcucc rendelhető a Geekbuyingon

Táskarádió, ritmus dáridó

írta: Fekete Norbert2022.07.12.

A Tronsmart háza táján biztosan nem tétlenkednek, mert egyre-másra jönnek ki a legújabb fejlesztésű hangszórókkal, fülesekkel. Most a Force család bővült egy újabb taggal, amit Max névre kereszteltek, előrevetítve, hogy mit is várhattok tőle. Az üzemidőt biztosan kimaxolja a kirívóan nagy kapacitású aksijának köszönhetően, de nem ez az egyetlen, amiben a maximumot nyújtja. Az újdonságot most bevezető áron tudjátok megrendelni a hozzá szerzett kuponnal.

Kugoo Kirin G2 Pro off-road roller debütált a Geekbuyingon
elektromos rollerGeekbuyingKirin G2 ProKugoooff-road

Kugoo Kirin G2 Pro off-road roller debütált a Geekbuyingon

Gyorsan megy és sokat

írta: Fekete Norbert2022.07.12.

A Kugoo vadonatúj rollere már elérhető a Geekbuyingon, a megjelenés alkalmából bevezető áron rendelhető meg európai raktárból, ingyenes szállítással a hozott kuponnal. Ez már egy elég komoly gépezet lett, erős motor, bika aksi, off-road körülményekre tervezett kerekek és lengéscsillapítók jellemzik, ráadásul ülést is kapott, hogy egy hosszabb úton is kényelmes legyen, de azt le is lehet szerelni róla, hogy mikor terepen csapatjátok ne legyen útban.

A Mi Band 7 után megjelent a Mi Band 7 Pro is
aktivitásmérőAliexpressMi band 7 ProXiaomi

A Mi Band 7 után megjelent a Mi Band 7 Pro is

Megérkezett a várva várt GPS

írta: Fekete Norbert2022.07.11.

Viszonylag kis hírveréssel, de a Xiaomi nem sokkal a Mi Band 7 premierje után bemutatta az aktivitásmérő Pro változatát is, ami valahol meglepő, hiszen még a széria egyik darabjából sem készült ilyen változat. Viszont úgy tűnik az újdonság nagyon szép lett, és végre nem spórolták ki a GPS vevőt sem. Dizájnban is eltér a megszokott kapszulaformától, inkább a Redmi Smart Band Pro/Huawei Band 6 vonalat követi.

Zseniális mini PC-vel jelentkezik a T-bao
amdBanggoodmini PCryzent-bao

Zseniális mini PC-vel jelentkezik a T-bao

AMD Ryzen 5 alapokon

írta: SonkaMod2022.07.08.

A mini PC-k császárai a kínaiak, nem is kérdés, hogy ezt a vonalat nagyon jól viszik, és igen ütős hardvert hoznak össze, sokszor igen kevés pénzből. Újat viszont ritkán látunk ebben a szektorban, de most a T-baónak sikerült, mert az új AMD Ryzen 5-ös alapra épített gépük nem olyan, mint a többi, bár a teljesítmény itt is igen rendben van, ahogy az árképzés is több, mint jó. Durván 195 000 forintért olyan gépet kapunk, hogy alig kompromisszumos, és kifejezetten egyedi.

Brutális újdonsággal köszönt be a Roborock
GeekbuyingRoborockRoborock S7 Pro Ultra

Brutális újdonsággal köszönt be a Roborock

Öntisztító, önürítő dokkolóval ül fel a trónra az új robotporszívó

írta: Don Kartács2022.07.07.

Meghalt a király, éljen a király, hiszen megjelent a Roborock S7 Pro Ultra, minden idők legbrutálisabb robotporszívója. Az önürítős szörnyeteget 7 hétre lehet automatizálni, kitisztítja saját magát, háromféle térképet épít, 4 szintes házakat kezel és brutális 5100 Pa-os szívóerővel rendelkezik. A legérdekesebb tulajdonsága a már S7-ből is ismert VibraRise technológia, amelynek a segítségével képes percenként 3000 alkalommal megrezegtetni felmosóplatniját, illetve automatikusan megemelni azt, ha a szőnyegekhez ér. A brutális takarítóeszközhöz pont ilyen ár társul, 397 000 Ft-ért kelleti magát a bemutató keretében.

Új Segway Ninebot elektromos rollerek
elektromos rollerGobooNinebotRollerSegwaySegway Ninebot D series

Új Segway Ninebot elektromos rollerek

Itt az új szebb, jobb D széria

írta: Don Kartács2022.07.06.

A Ninebotot pár éve megvette a Xiaomi, így a forrásokat – és a minőségbiztosítást – a legnevesebb kínai konglomerátum biztosítja a cég számára. Kifejezetten kellemes elektromos eszközöket gyártanak, amik nemcsak jók, de azért többnyire tartósak is. Most egy komplett sorozat – a D széria – érkezett háromféle teljesítménnyel és akkumulátor kapacitással. Mindegyikre használható a GOBOO30030  kód, amivel 30 eurót lehet lefaragni az árból.

100 wattos Bluetooth hangszórót dobott piacra a BlitzWolf
BanggoodBlitzWolfBluetooth hangszóróbw-wa5Hangszóró

100 wattos Bluetooth hangszórót dobott piacra a BlitzWolf

Erős és nehéz

írta: SonkaMod2022.06.20.

Újabb megjelenéssel kedveskedik számunkra a BlitzWolf, és megint egy Bluetooth hangszóróra esett a választásuk, de ezúttal úgy gondolták, hogy nem finomkodnak. Egy brutál teljesítményű, és elég borsos árú terméket sikerült összehozniuk, amitől elég sokat várunk, hiszen ennyiért már nagyon jó hangzást lehet csinálni. Hogy mennyi az annyi, azt a cikkből megtudhatjátok.

hirdetés