hirdetés

Hírek

Chuwi mini PC nyereményjáték indult
Chuwimini PCRyzen 9RZBOX

Chuwi mini PC nyereményjáték indult

Ingyen a tiétek lehet egy az új, Ryzen 9-cel szerelt Chuwi RZBOX-ból

írta: Atika2021.09.27.

A Chuwi világszerte összeszedte a felhasználók igényeit arról, hogy milyen mini PC-t tartanak a legideálisabbnak, majd hivatalosan is bejelentették, hogy hamarosan piacra dobják a Ryzen 9 4900H processzorral szerelt mini PC-jüket RZBOX néven. Az említett processzor kiváló választás, hiszen így óriási teljesítményt préselhettek egy igen kicsi házba. A szeptember 7-én bemutatkozott RZBOX-ról már mindent megtudhattok a Chuwi weboldalán, és hamarosan elkezdődik a közösségi finanszírozás alapú előrendelés is.

Megérkezett a vadonatúj Mibro Lite okosóra
AliexpressliteMibroOkosóra

Megérkezett a vadonatúj Mibro Lite okosóra

AMOLED kijelzős óra bomba jó áron

írta: hajas2021.09.27.

Megérkezett a Mibro legújabb okosórája, a Lite. A készülék letisztult külsejével ejti rabul a vásárlókat, ráadásul olyan specifikációkkal rendelkezik, mint például a hosszú üzemidő és az AMOLED kijelző, ez utóbbi pedig ebben az árkategóriában igazi ritkaságnak számít. A frissen debütált óra már kapható is az Aliexpressen.

Megérkeztek az ADO elektromos kerékpárok a Geekbuyingra
adoelektromos kerékpárGeekbuying

Megérkeztek az ADO elektromos kerékpárok a Geekbuyingra

Új márkával bővült a kínálat

írta: hajas2021.09.07.

A Geekbuyingra mostanában szinte minden héten új gyártó elektromos kerékpárjai érkeznek meg, most épp az ADO termékeivel bővült a kínálat. A három újdonsághoz természetesen kuponokat is hoztam, így kedvezőbb áron tudjátok őket megrendelni. További jó hír, hogy mindegyik EU raktáras, így néhány napon belül, áfa- és vámköltségek nélkül szállítják házhoz.

Oclean W10 szájzuhany és Flow szónikus fogkefe
Ocleanszájzuhanyszónikus fogkefeW10Zbanx

Oclean W10 szájzuhany és Flow szónikus fogkefe

Remek eszközökkel bővült a belépőkategória

írta: Don Kartács2021.09.02.

Többször írtunk már az Oclean fogápolási termékpalettájáról, hiszen van egy-két kiváló cuccuk, amik jellemzően feleannyiba kerülnek mint a nyugati márkák azonos képességű dolgai. A szájzuhany ráadásul egy hiánypótló termék, ami tökéletesen jól kiegészít egy alap fogkefét, mint amilyen a Flow is. Éppen folynak a tesztjeik, tehát elsőkézből van tapasztalatunk a két újdonsággal kapcsolatban, és szerencsére remek minőséget képviselnek. A Flow fogkefe 8800 Ft-ba, míg a W10 17 600 Ft-ba kerül, a termékek ingyenes szállítás mellett, áfa- és vámmentesen érkeznek Kínából, és a termékekre 2 év garancia is jár, illetve 30 napig vissza is küldhetitek a termékeket, ha azok nem váltak be.

Hatalmas szülinapi akciók futnak, hisz 15 éves lett a Banggood
akcióBanggoodkuponsnap upszülinap

Hatalmas szülinapi akciók futnak, hisz 15 éves lett a Banggood

Éljen az ünnepelt, éljenek az akciók!

írta: SonkaMod2021.09.01.

Megkezdődött a Banggood 10 napos őrülete, amit a 15. születésnapjuk alkalmából rendeznek. Nagy vonalakban annyi a lényeg, hogy nagy akciók lesznek/vannak, nyereményjátékok is futnak, és a jó öreg Snap Upokkal is elüthetjük az időt. Vélhetően a kuponos leárazások lesznek az igaziak, így a Facebook csoportunkat érdemes sűrűn csekkolni.

Már meg is lehet rendelni a Xiaomi Pad 5-öt
Banggoodtab 5táblagéptabletXiaomi

Már meg is lehet rendelni a Xiaomi Pad 5-öt

Kínai verziós, de ez nem nagy hátrány

írta: SonkaMod2021.08.30.

Pár héttel ezelőtt mutatta be a Xiaomi az új csúcskategóriás telefonját, a Mi Mix 4-et, de az eventnek volt még egy témája, ami véleményünk szerint még izgalmasabb is volt, mégpedig a Pad 5 és a Pad 5 Pro megjelenése. A vállalat még évekkel ezelőtt adta ki a Mi Pad 4-et, ami már igen elavult, már nagyon kellett neki egy vérfrissítés. Az új gépek nagyon erősek lettek, a kínai fogyasztói áruk pedig egészen alacsony, tehát borítékolható, hogy rengeteget el fognak belőle adni. Európában még nem kapható, de Kínából az alapverzió kínai kiadását már meg lehet rendelni.

Nem ért véget az Umidigi Bison sorozat, itt az újabb tag
Banggoodbison prookostelefonstrapatelefonUmidigi

Nem ért véget az Umidigi Bison sorozat, itt az újabb tag

Megjelent a Bison Pro

írta: SonkaMod2021.08.25.

Az Umidigi Bison már nagyon szép karriert fut be, az alapmodell nagy népszerűségre tett szert, majd jött a GT kiadás, ami egészen komoly hardvert vonultatott fel, most pedig itt a Pro változat, ami a kettő között helyezkedik el. Az új modell is egy Mediatek alapokra felhúzott készülék, nagyon hasonló formatervvel, egy leheletnyit átdolgozva. Sokkal inkább az alapmodell ráncfelvarrása, mint a GT lebutítása, de ez jól is áll neki.

Bombajó áron kapható a vadonatúj Tronsmart Studio
Bluetooth hangszóróGeekbuyingTronsmart

Bombajó áron kapható a vadonatúj Tronsmart Studio

Kuponnal még olcsóbb

írta: hajas2021.08.18.

A Tronsmart legújabb készüléke, a Studio komoly hangzást és remek minőséget ígér. Ha hozza a korábbi eszközök, mint például a Force 2 vagy a T6 Plus szintjét, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem fogunk benne csalódni. Most elérhető hozzá egy kupon, nagyon kedvező áron tudjátok beszerezni a Geekbuyingról.

Megjelent a Dreame Bot Z10 Pro robotporszívó
Aliexpressbot z10 proDreameLIDARrobotporszívó

Megjelent a Dreame Bot Z10 Pro robotporszívó

Közeli ismerős felpimpelve

írta: SonkaMod2021.08.10.

A Dreame nagyot húzott a Bot L10 Pro készülékkel, ami gyakorlatilag egy olyan felsőkategóriás robotporszívó lett, amit jóval olcsóbban lehet megrendelni, mint a konkurenseket. Annak a gépnek a megjelenése sem nemrég volt, így érdekes, hogy a Bot Z10 Pro is most jön. Ha viszont közelebbről megnézzük, akkor rájöhetünk, hogy valójában a két eszköz egy és ugyanaz, csak a Z10 Pro az rendelkezik önürítő képességekkel, így pedig már érthetők a nagyon közeli debütálások.

Vadonatúj járművek érkeztek a Kugoo-tól
elektromos járműGeekbuyingKugoo

Vadonatúj járművek érkeztek a Kugoo-tól

Kerékpárral hódít a Kugoo

írta: hajas2021.08.09.

A Xiaomi mellett talán a Kugoo a legismertebb elektromos roller márka a RendeljKínait olvasóinak. Ez nem véletlen, hiszen rengeteg termékük járt már nálunk. Nemrég debütált a két legújabb járgányuk, az X1 és a V1, ám utóbbi egy új irány, hiszen az egy elektromos kerékpár, a Kugoo pedig korábban még nem foglalkozott ilyen eszközök gyártásával.

hirdetés