hirdetés

Hírek

Előrendelhető a Black Shark 4 Pro
Black Shark 4 ProgamerGoboookostelefonXiaomi

Előrendelhető a Black Shark 4 Pro

Újabb gamer Xiaomi telefon

írta: Atika2022.02.24.

A Xiaomi gamer mobil vonalát a Black Shark testesíti meg, és már elég régen hallottunk róluk. A Black Shark 4 még tavaly márciusban jelent meg, most viszont már a Black Shark 4 Pro a soros. A Goboo el is indította az elővételt, 20 euró - nagyjából 7400 Ft - befizetésével biztosíthatjátok az early bird árat magatoknak, a maradék összeget holnaptól tudjátok befizetni, a szállítás pedig március 7-én kezdődik. Spanyol raktárból küldik a telefont, ezért nagyon gyorsan megérkezik, és az ár már tartalmazza az áfát, szóval extra költségektől sem kell tartani.

Előrendelhető a Doogee kétkijelzős csúcstelefonja
Banggooddoogee v20okostelefonstrapatelefon

Előrendelhető a Doogee kétkijelzős csúcstelefonja

Meggyőző hardver egy sor újdonsággal

írta: SonkaMod2022.02.21.

A Doogee és a csúcstelefon szó egy mondatban elég furán hat, de az az igazság, hogy a V20-ra nem igen lehet más jelzőt aggatni. Persze nem kell összehasonlítani a háromszor drágább készülékekkel, de a belepakolt hardver nagyon figyelemreméltó, és tényleg nyaldossa a csúcskategória alját. Kapunk egy elég erős procit, megfelelő memóriát és háttértárat, dupla kijelzőt és még pár érdekességet. Az árcédulában pedig most sem kellett csalódnunk.

Megérkezett az Ulefone Power Armor széria új tagja
HekkaokostelefonPower Armor 14strapatelefonSzponzorált tartalomUlefone

Megérkezett az Ulefone Power Armor széria új tagja

Ezt aztán strapálhatjátok

írta: Atika2022.02.17.

Nemrégiben jelent meg az Ulefone Power Armor széria legújabb modellje, ami a 14-es sorszámot kapta. A méltán híres strapatelefon sorozat új tagja úgy tűnik, hogy képes lesz megállni a lábán, ugyanis rengeteg olyan funkciót kapott, ami a mindennapi életben is használható, de azok is nagy hasznát vehetik, akik gyakran túráznak vagy csak ügyetlenek és folyton elejtik a telefonjukat. A hekka.com webshopban kínai raktárból rendelhetitek meg az új készüléket nagyjából 46 800 Ft-ért, ingyenes szállítással és további költségek nélkül.

Debütált az UWANT B100-E szövet- és kárpittisztító
b2100-eGeekbuyingkárpittisztítóporszívószövettisztítóuwant

Debütált az UWANT B100-E szövet- és kárpittisztító

Mindent tisztává varázsol

írta: hajas2022.01.18.

Az UWANT B100-E egy szőnyeg- és kárpittisztító készülék, melynek segítségével pillanatok alatt tisztává varázsolhatjátok a függönyöket, bútorokat és szőnyegeket is. A kütyü most került be a Geekbuying kínálatába, ráadásul most bevezető áron tudjátok megvásárolni EU raktárból, ingyenes szállítással.

Szuperolcsó, de erős az új Hotwav Cyber 9 Pro strapateló
Banggoodcyber 9 prohotwavokostelefonstrapatelefon

Szuperolcsó, de erős az új Hotwav Cyber 9 Pro strapateló

8 GB memória nem nevezhető kevésnek

írta: SonkaMod2022.01.11.

Amennyiben feltennénk a kérdést 10 embernek, hogy mondjanak bármilyen telefonmárkát, akkor biztosra vehetjük, hogy a Hotwav senkinek nem fog elsőre az eszébe jutni. Ez a márka még a kínai telefonok között jártas felhasználóknak sem túl ismerős, hiszen átütő sikert még semmivel sem értek el. Tavaly volt egy izgalmas megjelenésük, a Cyber 7, most pedig egy még érdekesebb telefont dobtak piacra, a Cyber 9 Prót. Ez egy strapatelefon, elég erős hardverrel, és elképesztően alacsony árral. A már bevált kínai receptet követik, így nagyon valószínű, hogy viszonylag sokan fognak lecsapni rá.

Itt a Chuwi új ultrahordozható laptopja
ChuwinotebookSzponzorált tartalom

Itt a Chuwi új ultrahordozható laptopja

Napokon belül piacra dobják a MiniBook X-et

írta: Atika2022.01.06.

Két évvel ezelőtt a Chuwi sikeresen piacra dobta a MiniBookot, amely egy Intel M3-8100Y processzort használt. Könnyű, ultravékony, és könnyen elfért akár a zsebünkben vagy egy kisebb táskában is. Pár napon belül azonban a MiniBook továbbfejlesztett változata, a MiniBook X is debütál. Vessünk rá egy pillantást.

Vadonatúj sétapaddal jelentkezett a KingSmith
Geekbuyingkingsmithsétapadwalkingpad x21

Vadonatúj sétapaddal jelentkezett a KingSmith

100 dolláros kupon szerezhető hozzá

írta: hajas2021.12.15.

Bemutatta a KingSmith a WalkingPad X21-es sétapadját, ami néhány nap múlva már a Geekbuyingon is elérhető lesz. A népszerű kínai webshopon most egy exkluzív, 100$-os kupont tudtok beszerezni, így jelentős kedvezménnyel tudjátok rendelni az újdonságot EU raktárból.

Előrendelhető az Oukitel strababíró tablete
BanggoodOukitelrt1strapatablettáblagéptablet

Előrendelhető az Oukitel strababíró tablete

írta: SonkaMod2021.12.15.

Bemutatta az Oukitel a legújabb tabletüket, az RT1-et. Viszonylag jól ismert hardverrel, elég jó árral, és ami a legérdekesebb, strapabíró készülékházzal. A strapatelefonoknak szép nagy a piaca, de ugyanezt a vonalat tableteknél csak nagyon kevés gyártó viszi. Ilyenek a Panasonic vagy a Getac, de az Oukitel eddig nem csinált ilyet. Az RT1 nem úgy tűnik, mint ami ki fog bírni egy atomtámadást, de a kisebb erejű behatásokkal szemben biztosan ellenállóbb, mint egy sima táblagép.

Szerdán elrajtol a RendeljKínait BlitzWolf fesztivál
BanggoodBlitzWolfBlitzWolf fesztivál 2021kupon

Szerdán elrajtol a RendeljKínait BlitzWolf fesztivál

Egyedi kuponok és kedvezmények

írta: SonkaMod2021.12.06.

Az év végére készültünk egy meglepetéssel az olvasóinknak, mégpedig úgy, hogy tartunk egy nagyszabású BlitzWolf fesztivált. Az esemény december 8-án kezdődik, déli 12 órakor, és a kuponok egészen 20-áig menni fognak. A Banggood készletei már eléggé megcsappantak az ünnepi időszakban, de még így is bőven van felhozatal EU raktárból, és kapunk egy csomó jó kupont, amiket ráadásul nekünk csináltak személyre szabottan.

Új Lenovo projektor a Banggood kínálatában
Banggoodl5Lenovoprojektorvetítő

Új Lenovo projektor a Banggood kínálatában

Elektronikus trapézkorrekcióval és Androiddal

írta: SonkaMod2021.11.22.

A Lenovo is megjelent az olcsó, 100 000 forint alatti projektor kategóriában. Egy olyan vetítőjüket már meg lehet rendelni Banggoodról, ami Magyarországon nem kapható, és a jövőben sem valószínű, hogy megjelenik itthon. A FHD-s eszköz Androiddal is felszerelt, a fényereje pedig igen jónak tűnik. A dizájn egyből megfogja a tekintetet, a fémházas eszköz minőségi anyagokból építkezik, pedig kétségtelen, hogy a budget kategóriába tartozik.

hirdetés