hirdetés

Hírek

Egy felmosógép, ami nem ismer lehetetlent
BanggooddyadfelmosóporszívóRoborock

Egy felmosógép, ami nem ismer lehetetlent

Porszívó és felmosó egyben

írta: SonkaMod2022.09.27.

A Roborock egyik csúcskészüléke a Dyad, ami bizony a tudásához képest teljesen vállalható áron megvásárolható. Persze, hogy nem filléres cucc, de nem is egy gagyiság, hanem egy prémium gép és bizony nemcsak porszívózásra vagy felmosásra lehetséges használni, hanem egyidőben mindkettőre. A Banggood csehországi raktárából nagyon kedvező áron hozzájuthatunk, immár jócskán 100 000 forintos vételár alatt, holott a hazai boltokban minimum ennek a másfélszereséért árulják.

Megjelent egy legenda utódja
Geekbuyingönürítő robotporszívóroidmiRoidmi EVA

Megjelent egy legenda utódja

A Roidmi Eve után itt az EVA és egyből kuponozható

írta: Don Kartács2022.09.20.

A Roidmi Eve Plus önürítős robotporszívó nem mai csirke, az elsők között volt ebben a műfajban, de az sem volt annyira régen, hiszen ez egy viszonylag új technológia. A helyzetben az a szerencsése, hogy mindent tudunk már a termékről, és emiatt bátran állíthatom, hogy egy kifejezetten pofás, kellemes funkciókkal felvértezett robot, amiért már nem is kérnek olyan sokat. Aztán egyszer csak megjelent az utódja, a csúcstechnikás EVA, és máris lett összehasonlítási alap, így az elődöt és az utódot egy cikkben tárgyaljuk.

Holnap kezdődik a Banggood Fans Day
akcióBanggoodfans daykuponleárazás

Holnap kezdődik a Banggood Fans Day

Már most kell nézelődni

írta: SonkaMod2022.09.06.

A Banggood az egész webshopot átfogó akciósorozattal indította útjára az őszt, és ennek a kicsúcsosodása holnaptól egészen a hét végéig tartani fog. A szemfülesek már biztos észrevették, hogy a Banggood egy ideje hirdeti az akciókat, illetve vannak olyan ajánlatok, amik már most elérhetők. Lesznek mindenre felhasználható kuponok, leárazások, egyedi kuponok és olyan akciók, amikor előre kell fizetni pár dollárt, majd később kifizetni a fennmaradt, csökkentett árat.

Az Apple szerint van új a nap alatt!
appleiPhonesmartdiszkontSzponzorált tartalom

Az Apple szerint van új a nap alatt!

Érkezik a legújabb iPhone

írta: SonkaMod2022.08.30.

Szeptember, a hónap, amikor minden kiderül. Legalábbis a legújabb iPhone széria tagjairól mindenképpen. A Standard méret mellé érkezik három nagyágyú is, a Max, a Pro és a Pro Max. Utóbbi kettő ráadásként tudásban sem mindennapi, amit kínál.

Megjelent a Blackview 13 tablet, most akciósan rendelhető
AliexpressBlackviewTab 13tablet

Megjelent a Blackview 13 tablet, most akciósan rendelhető

A 13 nem mindig szerencsétlen szám

írta: Fekete Norbert2022.08.23.

Nem az első tabletje a Blackview-nak a most megjelent példány, igaz a számozás kicsit csalóka, mert azért 13 kiadást nem ért meg, valamiért mégis ezt választották modellszámnak. Biztos nem babonásak a cég tervezői, de nincs is rá okuk, mert egy jó kis táblagépet sikerült összedobniuk, ami jó beltartalommal és menő külsővel érkezik. Az ára most a világpremier miatt kicsit kedvezőbb, mint amilyen a későbbiekben lesz, így érdemes elsők között megrendelni a gépet Aliexpressről.

Debütál a Chuwi HiPad Max tablet az Aliexpressen
AliexpressChuwiHiPad Maxtablet

Debütál a Chuwi HiPad Max tablet az Aliexpressen

Stílusos és okos is

írta: Fekete Norbert2022.08.22.

A napokban adta ki a Chuwi a legújabb tabletjét, ami a HiPad Max nevet kapta a keresztségben, tulajdonságai alapján a Samsung Galaxy Tab A8 10,5 közvetlen vetélytársa lehet, de annál valamivel jobb hardverrel szerelték. Minden benne van, ami egy napjainkban kapható tablettől elvárható lehet. 2K-s kijelző, erős processzor, illetve elegendő RAM és háttértár. Ráadásul még mobilhálózaton is használható, hiszen SIM kártyát is fogad. Az ára, a bevezető akcióban most 102 700 forint, ingyenes EU raktáras szállítással.

Hétfőn indul az Aliexpress Mega Brands Sale
Aliexpressmega brands sale

Hétfőn indul az Aliexpress Mega Brands Sale

Most lesz érdemes vásárolni

írta: SonkaMod2022.08.19.

Az Aliexpress a nyár végére is készült egy kis akcióval, és elindítják augusztus 22-én a Mega Brands Sale-t. Ezen alkalomból egy rakás termék lesz olcsóbb, mint általában, és már előre érdemes begyűjteni a kuponokat, és betenni a kosárba a kiszemelt tételeket.

Keményen bekezdett a Geekbuying magyar raktára
EU raktárGeekbuyingmagyar raktárTronsmart

Keményen bekezdett a Geekbuying magyar raktára

Tronsmart cuccokkal rakták tele

írta: SonkaMod2022.08.18.

A Geekbuying nagy újdonsága, hogy Magyarországra is költöztetett egy raktárat, ami baromi jó, mert így saját hazánkból rendelhetünk, rendszerint ingyenes postázási lehetőséggel, mindössze pár nap szállítási idővel. A Geekbuying eddig is az egyik kedvenc áruházunk volt, hát még most mennyire az, mert egyből megtömték jobbnál jobb Tronsmart cuccokkal a hazai raktárat.

Megjelent a Huawei Band 7, ráadásul jó áron rendelhető
aktivitásmérőAliexpressBand 7Huawei

Megjelent a Huawei Band 7, ráadásul jó áron rendelhető

Az Aliexpressen már elérhető

írta: Fekete Norbert2022.08.12.

A legutolsó, 6-os számot viselő modell még 2021 áprilisában látott napvilágot, így már időszerű volt egy újabb verzió bemutatásának. Ennek most jött el az ideje a Huawei szerint, így a nagy hajcihőt mellőzve piacra dobta az újdonságát, amit nem meglepő módon Huawei Band 7 néven hoztak forgalomba. Elsőként az Aliexpressen vált elérhetővé, az induló ára nem is vészes, nagyjából 20 ezer forintért rendelhető, amihez még kaptok ajándékba 2 db kijelzővédő fóliát is.

Vadonatúj csontrezgéses füles robbant be a piacra
AIRAUXBanggoodBlitzWolfcsontrezgéses fülhallgató

Vadonatúj csontrezgéses füles robbant be a piacra

AirAux AA-BTS7 fülhallgató, beépített háttértárral

írta: Don Kartács2022.08.12.

A csontrezgéses fülhallgatók eddig nem futottak be túl nagy karriert, de a technológia folyamatosan feszegeti a saját korlátait. Az áttörést lehet hogy pont a BlitzWolf almárkája, a sportos AirAux fogja elhozni az AA-BTS7-tel, ez ugyanis most bevezető áron – vagyis 11 500 Ft-ért – érhető el, és van 32 GB-nyi saját háttértára is, amiről mobil nélkül tud zenéket lejátszani. A fenti ár az első 100 darabra érvényes, a szállítás költsége pedig elenyésző, 220 Ft-ot kérnek érte.

hirdetés