hirdetés

Hírek

Megjelent a Blackview 13 tablet, most akciósan rendelhető
AliexpressBlackviewTab 13tablet

Megjelent a Blackview 13 tablet, most akciósan rendelhető

A 13 nem mindig szerencsétlen szám

írta: Fekete Norbert2022.08.23.

Nem az első tabletje a Blackview-nak a most megjelent példány, igaz a számozás kicsit csalóka, mert azért 13 kiadást nem ért meg, valamiért mégis ezt választották modellszámnak. Biztos nem babonásak a cég tervezői, de nincs is rá okuk, mert egy jó kis táblagépet sikerült összedobniuk, ami jó beltartalommal és menő külsővel érkezik. Az ára most a világpremier miatt kicsit kedvezőbb, mint amilyen a későbbiekben lesz, így érdemes elsők között megrendelni a gépet Aliexpressről.

Debütál a Chuwi HiPad Max tablet az Aliexpressen
AliexpressChuwiHiPad Maxtablet

Debütál a Chuwi HiPad Max tablet az Aliexpressen

Stílusos és okos is

írta: Fekete Norbert2022.08.22.

A napokban adta ki a Chuwi a legújabb tabletjét, ami a HiPad Max nevet kapta a keresztségben, tulajdonságai alapján a Samsung Galaxy Tab A8 10,5 közvetlen vetélytársa lehet, de annál valamivel jobb hardverrel szerelték. Minden benne van, ami egy napjainkban kapható tablettől elvárható lehet. 2K-s kijelző, erős processzor, illetve elegendő RAM és háttértár. Ráadásul még mobilhálózaton is használható, hiszen SIM kártyát is fogad. Az ára, a bevezető akcióban most 102 700 forint, ingyenes EU raktáras szállítással.

Hétfőn indul az Aliexpress Mega Brands Sale
Aliexpressmega brands sale

Hétfőn indul az Aliexpress Mega Brands Sale

Most lesz érdemes vásárolni

írta: SonkaMod2022.08.19.

Az Aliexpress a nyár végére is készült egy kis akcióval, és elindítják augusztus 22-én a Mega Brands Sale-t. Ezen alkalomból egy rakás termék lesz olcsóbb, mint általában, és már előre érdemes begyűjteni a kuponokat, és betenni a kosárba a kiszemelt tételeket.

Keményen bekezdett a Geekbuying magyar raktára
EU raktárGeekbuyingmagyar raktárTronsmart

Keményen bekezdett a Geekbuying magyar raktára

Tronsmart cuccokkal rakták tele

írta: SonkaMod2022.08.18.

A Geekbuying nagy újdonsága, hogy Magyarországra is költöztetett egy raktárat, ami baromi jó, mert így saját hazánkból rendelhetünk, rendszerint ingyenes postázási lehetőséggel, mindössze pár nap szállítási idővel. A Geekbuying eddig is az egyik kedvenc áruházunk volt, hát még most mennyire az, mert egyből megtömték jobbnál jobb Tronsmart cuccokkal a hazai raktárat.

Megjelent a Huawei Band 7, ráadásul jó áron rendelhető
aktivitásmérőAliexpressBand 7Huawei

Megjelent a Huawei Band 7, ráadásul jó áron rendelhető

Az Aliexpressen már elérhető

írta: Fekete Norbert2022.08.12.

A legutolsó, 6-os számot viselő modell még 2021 áprilisában látott napvilágot, így már időszerű volt egy újabb verzió bemutatásának. Ennek most jött el az ideje a Huawei szerint, így a nagy hajcihőt mellőzve piacra dobta az újdonságát, amit nem meglepő módon Huawei Band 7 néven hoztak forgalomba. Elsőként az Aliexpressen vált elérhetővé, az induló ára nem is vészes, nagyjából 20 ezer forintért rendelhető, amihez még kaptok ajándékba 2 db kijelzővédő fóliát is.

Vadonatúj csontrezgéses füles robbant be a piacra
AIRAUXBanggoodBlitzWolfcsontrezgéses fülhallgató

Vadonatúj csontrezgéses füles robbant be a piacra

AirAux AA-BTS7 fülhallgató, beépített háttértárral

írta: Don Kartács2022.08.12.

A csontrezgéses fülhallgatók eddig nem futottak be túl nagy karriert, de a technológia folyamatosan feszegeti a saját korlátait. Az áttörést lehet hogy pont a BlitzWolf almárkája, a sportos AirAux fogja elhozni az AA-BTS7-tel, ez ugyanis most bevezető áron – vagyis 11 500 Ft-ért – érhető el, és van 32 GB-nyi saját háttértára is, amiről mobil nélkül tud zenéket lejátszani. A fenti ár az első 100 darabra érvényes, a szállítás költsége pedig elenyésző, 220 Ft-ot kérnek érte.

Indul a BlitzWolf Nyári Fesztivál a RendeljKínaiton
BanggoodBlitzWolfBlitzWolf Nyári Fesztivál 2022kupon

Indul a BlitzWolf Nyári Fesztivál a RendeljKínaiton

Rengeteg egyedi kupon

írta: SonkaMod2022.08.01.

A Banggooddal karöltve megálmodtuk, és elindítjuk a BlitzWolf Nyári Fesztivált, ami lényegében arról szól, hogy egy rakásnyi BlitzWolf cuccot lehet olcsóbban megvásárolni. Elérhetők egyedi kuponkódok bizonyos termékekre, amikkel olcsóbban lehet őket megvásárolni. Ezek számára készítettünk egy külön gyűjtőoldalt, ahol látszik az összes elérhető kupon, és amit folyamatosan frissítünk. A legjobb ajánlatokról pedig külön cikket is írunk, hogy le ne maradjatok.

Szuper projektor debütált a Geekbuying oldalán
GeekbuyingprojektorX1Xnano

Szuper projektor debütált a Geekbuying oldalán

Az első 50 darab bevezető áron rendelhető

írta: Fekete Norbert2022.07.19.

Projektorokat nem feltétlenül július közepén vesznek az emberek, pedig nyáron is remekül lehet használni, segítségükkel viszonylag könnyen csinálhatunk kertmozit, aminek megvan a maga hangulata. Ehhez csak egy olyan vászon kell, amit bárhol fel lehet állítani, és már mehet is a vetítés, ha van projektorunk, illetve a szúnyogokkal kell vigyázni, de arra is írtunk már pár módszert hogy lehet védekezni a kis dögök ellen.

Pofátlanul nagy kijelzője lett az új Teclast T50 tabletnek
Banggoodtáblagéptabletteclast t50

Pofátlanul nagy kijelzője lett az új Teclast T50 tabletnek

Táblagépen mozizók előnyben

írta: SonkaMod2022.07.18.

A Teclast ebben az évben kicsit megtorpant a tabletek kiadása terén, és hirtelen nem is jut eszünkbe olyan modell, ami idén jelent volna meg. Most ezt a viszonylagos nagy csendet törték meg, és bemutatták a Teclast T50-et, ami rendkívül nagy újdonságokat nem hordoz magában, viszont a kijelzője meghökkentően nagy lett, ami miatt biztosan népszerű lesz. A gép egyébként megfelelően erős, igazi középkategóriás tablet, az ára pedig elfogadható.

Új Tronsmart hangcucc rendelhető a Geekbuyingon
Bluetooth hangszóróForce MaxGeekbuyingTronsmart

Új Tronsmart hangcucc rendelhető a Geekbuyingon

Táskarádió, ritmus dáridó

írta: Fekete Norbert2022.07.12.

A Tronsmart háza táján biztosan nem tétlenkednek, mert egyre-másra jönnek ki a legújabb fejlesztésű hangszórókkal, fülesekkel. Most a Force család bővült egy újabb taggal, amit Max névre kereszteltek, előrevetítve, hogy mit is várhattok tőle. Az üzemidőt biztosan kimaxolja a kirívóan nagy kapacitású aksijának köszönhetően, de nem ez az egyetlen, amiben a maximumot nyújtja. Az újdonságot most bevezető áron tudjátok megrendelni a hozzá szerzett kuponnal.

hirdetés