hirdetés

Hírek

Tavaszi kétkerekű vásár a Geekmaxin
elektromos biciklielektromos rollerGeekmaxiPedal into springtimetavaszi bicikli vásár

Tavaszi kétkerekű vásár a Geekmaxin

Most olcsóbban vásárolhattok elektromos bringákat és rollereket

írta: Bagi2024.04.17.

A Geekmaxi április 24-ig vásárt hirdetett számos elektromos járgányra. Most érdemes vásárolni, hiszen leértékelve juthattok hozzá elektromos bicajokhoz és rollerekhez, de különleges kuponokkal is készültek. Érdemes ellátogatni a promóció oldalára, hátha rátaláltok a kedvenc járgányotokra. Szerencsére Európából két héten belül szállítanak. Kerekezésre fel, és élvezzétek a szabadban töltött időt.

Az Urevo E3S sétapadjával munka közben is edzhettek
GeekbuyinggyaloglópadsétapadUrevo E3SXiaomi

Az Urevo E3S sétapadjával munka közben is edzhettek

Az időhiány nem lehet kifogás

írta: Bagi2024.04.17.

Ha szerettek gyalogolni, de nincs rá időtök, hogy kiruccanjatok valahova, akkor jó ötlet lehet egy sétapadot vásárolnotok. Az Urevo E3S kisméretű, akár az íróasztal alá is betehetitek, vagy filmnézés közben megtehettek vele néhány kilométert, amivel sokat javíthattok az egészségi állapototokon, ha ezt rendszeresen megteszitek. A Geekbuying kuponjával 80 000 forint körül vehetitek meg, ami nem több, mint négy havi kondibérlet ára.

A Baseus akkus lámpájával még a kempingben is olvashattok
Aliexpressasztali lámpaBaseusLED lámpaösszehajtható lámpa

A Baseus akkus lámpájával még a kempingben is olvashattok

Töltsétek fel, csukjátok össze, vigyétek magatokkal

írta: Bagi2024.04.16.

Már régóta kerestem egy olyan lámpát, ami nemcsak vezetéknélküli kialakítású, de még olvasni is kompromisszumok nékül lehet a segítségével. A Baseus akkumulátoros asztali lámpája pont ilyen, hiszen hordozható, a fényereje 500 lumen, amit szabadon állíthattok, de még a színhőmérsékletét is változtathatjátok. Aliexpress coinok használatával most igazán megéri beszerezni egyet, hiszen 10 000 forint alá csökkent az ára.

Készülj a melegre beltéri öntözőrendszerrel
Banggoodcsepegtetőcsepegtető rendszerJS12öntözőrendszer

Készülj a melegre beltéri öntözőrendszerrel

Lusta hobbikertészeknek

írta: Raven962024.04.16.

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy kertes házban lakjon, de csodás növényeket nemcsak kint nevelhetsz, hanem akár otthonod négy fala között is vagy a teraszodon, erkélyeden egyaránt. Viszont, amint eljön a nagy nyári meleg, kint és bent egyformán kell gondoskodni zöld kis kedvenceidről, hogy túléljék a magas hőmérsékletet és ne száradjanak ki. Erre tökéletes megoldás egy JS12 típusú öntözőrendszer, ami csepegtetéssel működik és egyszerre 12 növényedről képes gondoskodni.

Hatalmas Aliexpress coinos ajánlatok garmadája – 34. rész
Aliexpressaliexpress coin

Hatalmas Aliexpress coinos ajánlatok garmadája – 34. rész

Egy csomó filléres akció coinokkal

írta: SonkaMod2024.04.16.

Azt hiszem, hogy nagyon sokaknak csak gyűlik az Aliexpress coin, de felhasználni csak édeskeveset tudnak belőle. Most jött el az idő, hogy ezeket is mind elköltsük mert sok 10-20-30-40%-os coinos akció elérhető, rengeteg filléres cuccal. Arra figyelni kell, hogy a linkre kattintva sokaknak nem az az akció mérték töltődhet be (hanem kisebb), ilyenkor érdemes inkognitó ablakban nyitni, vagy másik eszközt/felhasználót próbálni. Továbbá rögtön meg kell venni, mert kosárba rakva elveszik a nagy kedvezmény. Jellemzően mobil applikációból nem megy, érdemes asztali felületet használni, vagy legalábbis böngészőt.

Baseus USB HUB válogatás az Aliexpressről
AliexpressBaseususb elosztóUSB hub

Baseus USB HUB válogatás az Aliexpressről

Nem maradtok port hiányban

írta: Bagi2024.04.16.

Olyan sok kütyüt használok a munkához, hogy sajnos nincs annyi port a notebookomon. Könnyen megoldottam ezt a problémát egy USB hubbal, de vásárlásnál egy drágább modellt választottam, hiszen szenvedés instabil eszközökkel dolgozni. A Baseus USB hubokkal nem lesz ilyen problémátok, hiszen kiváló minőségűek és megbízhatók. Az Aliexpressről most három leértékelt modell közül válogathattok, amik még hordozhatók és esztétikusak is.

A Baldr időjárás állomás mellett nincsenek meglepetések
BaldrBanggoodidőjárás állomás

A Baldr időjárás állomás mellett nincsenek meglepetések

Most három szenzorral érkezik

írta: Bagi2024.04.15.

Imádom az időjárás állomásunkat, mert a reggeli kávézás közben látom, hány fok van odakint és milyen lesz a várható idő, így eszerint tudom összeállítani a napi öltözetet az egész családnak. A Banggodtól most a Baldr kütyüjére kaptunk kupont, ami most három szenzorral 10 000 forint alatt vásárolható meg. Mutatja a külső és belső hőfokot, a páratartalmat és még a légnyomást is, de időjárás előrejelzéssel és ébresztő funkcióval is megkönnyíti az életeteket.

Rendelj kínait itthonról: Hohem iSteady XE gimbal készlet
AlzaGimbalhohem isteady xestabilizátor

Rendelj kínait itthonról: Hohem iSteady XE gimbal készlet

Életed legjobb felvétele lesz

írta: Raven962024.04.15.

Még csak április közepénél járunk, de az időjárás már egyre melegebb, így érdemes minél több időt kint tölteni a szabadban, legyen szó kerékpártúráról, kirándulásról, családi vagy baráti összejövetelről. Ezek bármelyikéhez mókás kiegészítő egy gimbal, ha szereted videón megörökíteni a számodra kedves pillanatokat, de vlogoláshoz vagy más kreatív produkciókhoz sem utolsó. A Hohem iSteady háromtengelyű stabilizálással rendelkezik, neked csak az okostelefonodat kell beletenned és már készítheted is a minőségi, rázkódásmentes felvételeket. A gimbal ára most itthon is jó, nem csak Kínából rendelve, hiszen már 28 890 Ft-ért a tiéd lehet.

Az N-one Npad Pro táblagépe sosem volt ilyen olcsó
BanggoodN-One Npad Protáblagéptablet

Az N-one Npad Pro táblagépe sosem volt ilyen olcsó

Mobilnetezzetek a 10,4 colos kijelzőn

írta: Bagi2024.04.15.

Szinte hihetetlen, hogy 40 000 forint körül már nyolcmagos, mobilnetezésre használható táblagépet tudtok rendelni a kínai webáruházakból. A Banggoodon most kimondottan jó áron vásárolható meg az N-one Npad Pro 10,4 inches tablete, amit Unisoc T616 processzorral, 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel szereltek fel. Tokot és képernyővédőt is kaptok mellé ajándékba, az európai szállítás pedig ingyenes.

Wouej fali elektromos autó töltő az Aliexpressről
Aliexpresselektromos autó töltőEV töltőfali töltőWOUEJ

Wouej fali elektromos autó töltő az Aliexpressről

Az otthoni töltés még soha nem volt ennyire egyszerű

írta: Bagi2024.04.15.

Az otthoni fali töltővel bármikor kényelmesen, sorban állás nélkül feltankolhatjátok árammal a család elektromos autóját. A konnektrorokat nem arra tervezték, hogy hosszú távú, magas terhelés alatt álljanak, így nemcsak gyorsabban, hanem biztonságosabban is tölthettek az ilyen berendezésekkel, ráadásul távvezérelhetőek is. Az Aliexpressről most nagyon kedvező áron vásárolhatjátok meg a Wouej 7kW-os és 22 kW-os elektromos autó töltőjét.

hirdetés