hirdetés

Hírek

Terepen és városban is használható az Eleglide M1 Plus
E-bike Feszt 2024Eleglide M1 Pluselektromos bicikliGeekbuying

Terepen és városban is használható az Eleglide M1 Plus

Ezt a bringát applikációval is vezérelhetitek

írta: Bagi2024.04.22.

Ha szerettek kirándulni, jól jöhet, ha a bringával nemcsak aszfalton indulhattok útnak, hanem a járgány durvább tereppel is képes megbirkózni. Az Eleglide M1 Plus elektromos bicaja 27,5 colos kerekeken gurul, simán mehettek vele a hegyekbe, a maximális hatótávja 100 km. Az LCD kijelzőn kívül applikáción keresztül is vezérelhetitek. Az E-bike Feszt kuponnal most 290 000 Ft alá csökkent az ára.

A Kukirin G2 Próval sokkal könnyebb az élet
BanggoodE-bike Feszt 2024elektromos rollerKugooKukirin G2 Prooff-road

A Kukirin G2 Próval sokkal könnyebb az élet

Közel a tökéleteshez

írta: Atika2024.04.22.

A Kukirin G2 Pro a G2 Max után a második helyezett a tavalyi elektromos rolleres rangsorunkban, mert a hétköznapokra bőven elég erős, a hatótáv pedig kényelmesen elég a városban kóricálni, aztán estére meg úgyis megy a töltőre. Ez már nem a pálcikaroller szint, annál jóval menőbb, az aszfaltot sem feltétlenül igényli, mert elég magas és nagyok a kerekei is, szóval a legtöbb környezetben otthon érzi magát. Az ára sem szállt el, habár tavaly jobb áron meg lehetett kapni, most sem mondható drágának, az E-bike fesztiválunk során a RendKinai072  kóddal 193 000 Ft-ért lehet a tiétek, cseh raktárból.

Tavaszköszöntő Cafago ajánlatok
Akkumulátoros fűnyíróCafagofűszegélynyírókézi fűnyíróLixadasup

Tavaszköszöntő Cafago ajánlatok

Az akciós listában egy SUP és egy kézi fűnyíró szerepel

írta: Bagi2024.04.22.

A Cafago mai felhozatalában szabadtéri időtöltéshez használható termékeket találtok. A kínálatban két akciós termék, egy 320 cm hosszú és 81 cm széles SUP, illetve egy kézi fűnyíró szerepel, amihez két akkumulátort is kaptok. A teleszkópos eszközhöz jár öt darab műanyag penge, két darab rozsdamentes acélpenge és egy körfűrészlap is. Mindkét terméket német raktárból szállítják.

Rendelj kínait itthonról: Roidmi EVA robotporszívó
Alzafelmosó robotrobotporszívóroidmiRoidmi EVA 2023takarítógép

Rendelj kínait itthonról: Roidmi EVA robotporszívó

Pihenj, amíg ő robotol

írta: Raven962024.04.22.

Manapság már rengeteg háztartási gép kezd elmenni az automatizálás irányába, így kevés olyan otthont látni, ahol ne lenne egy önürítős álló- vagy robotporszívó. Ezeknek nagy előnye, hogy egyre kevesebb időt kell velük foglalkozni, nem mellesleg a takarítást is elvégzik helyetted. A Roidmi EVA ideális választás, ha a porszívózásról és a felmosásról egyaránt lemondanál, hiszen mindkettőre képes és a végén még az összegyűjtött koszt is eltünteti a dokkolóállomásába.

A KTC H27V13 gamer monitor vigyáz a szemetekre
gamer monitorGeekbuyingKTC H27V13

A KTC H27V13 gamer monitor vigyáz a szemetekre

Az alacsony kékfény kibocsátású monitorral a munka is szinte játék

írta: Bagi2024.04.22.

Ha költséghatékony monitort kerestek, ami játékra is használható, akkor érdemes körülnéznetek a KTC kínálatában, hiszen egész jó kijelzőket árulnak pénztárcabarát áron. Most a H27V13 modellre kaptunk a Geekbuyingtól kupont, melyet 27 colos képátlóval, Adaptive Sync technológiával és 100 Hz-es képfrissítéssel vérteztek fel. A 40 000 forint körüli árával jó vételnek számít, ha megnézitek az itthoni kínálatot.

A KuKirin G4 akár 75 kilométer messzire elrepít
E-bike Feszt 2024elektromos rollerGeekbuyingKuKirinKukirin G4

A KuKirin G4 akár 75 kilométer messzire elrepít

Kavicson, homokon, erdőn át

írta: Raven962024.04.22.

A KuKirin egy olyan kínai, elektromos rollereket gyártó márka, ami abszolút jó irányba halad járműveik fejlesztésével, ez a KuKirin G4-en is látható. Tanulva a korábbi modellek hibáiból, a G4 már vaslemezekből áll össze, tehát örök élet, plusz egy év élettartamra számíthatsz. Akkumulátora 60 voltos, 20 Ah-s, így abból akár 75 kilométer messzire is elvisz, közel 70 km/órás sebességgel. Ez az iszonyat erős modell most az E-bike fesztiválunk alatt 316 200 Ft-ért megrendelhető Geekbuyingról, ingyenes szállítással.

A KuKirin M5 Pro roller kényelmes ingázásra termett
E-bike Feszt 2024elektromos rollerGeekbuyingKukirin M5 Pro

A KuKirin M5 Pro roller kényelmes ingázásra termett

Az ülést és a lengéscsillapítókat imádni fogjátok

írta: Bagi2024.04.22.

Már rég elmúlt az az időszak, amikor csak kis kerekű és hatótávolságú elektromos rollereket lehetett vásárolni, manapság a választék igen széles, a terepmonstrumoktól a városi cirkálókig bármit megkaptok. A KuKirin M5 Pro is egy különleges modell, hiszen nemcsak nagyobb kerekeken gurulhattok, hanem egy ülés is jár hozzá, az 1000 wattos motorja és a 70 km-es hatótávolsága is tiszteletet parancsoló, egy igazi ingázós járgány. Az egyedi E-bike Feszt kuponnal most jó áron vásárolható, robogót ennyiért nehezen kaptok.

Nem csak a drága roller a jó roller
E-bike Feszt 2024elektromos rollerGeekbuyingkukirin s3 pro

Nem csak a drága roller a jó roller

Kukirin S3 Pro, a kis városi cirkáló

írta: Atika2024.04.22.

Tele az E-bike fesztivál nehéz és erős rollerekkel, de van, hogy semmi szükség a nagy erőre, mert csak munkába járnátok a géppel vagy csak a szabadidőtőkben krúzolnátok kicsit a városban, hogy kiszellőztessétek a fejeteket. Ilyen célra elég egy klasszikus "pálcikaroller" is, mint amilyen a Kukirin S3 Pro. Ha nem másztok dombokat, nem igénylitek az off-road élményt, akkor 76 400 Ft-ért máris megrendelhetitek ezt az egyszerű közlekedési eszközt.

Az újragondolt Duotts C29 elektromos bringa elvisz bárhová
BanggoodDuotts C29E-bike Feszt 2024elektromos bicikli

Az újragondolt Duotts C29 elektromos bringa elvisz bárhová

Hódítsátok meg a terepet 29 colos kerekeken

írta: Bagi2024.04.22.

Idén is elindítottuk a RendeljKínait E-bike Fesztjét, számtalan kupont szereztünk elektromos biciklikre és rollerekre. Ha olyan járgányt kerestek, amivel bárhova eltekerhettek, akkor érdemes lehet megvásárolnotok a Duotts C29 terepbringáját. 29 colos kerekekkel szerelték fel, 750 wattos motort és teleszkópokat is kapott, ráadásul akár 100 km-t is megtehettek vele. Ez már egy frissített verzió, egy csomó extra funkcióval látták el. Lengyel raktárból, ingyenesen szállítják.

Xiaomi csaptelepre szerelhető vízszűrő az Aliexpressről
AliexpressMUL11vízszűrőXiaomi

Xiaomi csaptelepre szerelhető vízszűrő az Aliexpressről

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

írta: Bagi2024.04.19.

Ha nem szeretnétek sok pénzt kiadni egy víztisztító berendezésért, és már unjátok a kancsós megoldásokat, akkor itt az ideje kipróbálnotok egy csapra szerelhető berendezést. Az Aliexpressről kuponnal rendelhetitek meg a Xiaomi vízszűrőjét, amiben elég 3 havonta filtert cserélnetek, de most egy évre elegendő kelléket kaptok hozzá. A szerelés pillanatok alatt megoldható, nem lesz szükségetek hozzá szakemberre sem.

hirdetés