hirdetés

Hírek

Orico dokkolók sokféle kivitelben, elsőrangú áron
Aliexpressoricotype-c dokkolóUSB hub

Orico dokkolók sokféle kivitelben, elsőrangú áron

Már 4400 Ft-tól

írta: SonkaMod2024.04.18.

Az Orico volt olyan kedves és egy Aliexpress terméklapra felhányt egy rakás Type-C dokkolót, így nem annyira egyszerű kiigazodni rajtuk. Viszont az áruk zseniális, a kütyük pedig egyenként is nagyon jók, így készítettem róla egy gyors összegző táblázatot, ami megmutatja, hogy melyik mit tud és milyen jó akciós áron lehet megrendelni.

Mini projektor alacsony áron
GeekbuyingprojektorWanbo Mini Pro

Mini projektor alacsony áron

Kupon érkezett a Wanbo Mini Pro kivetítőhöz

írta: Bagi2024.04.17.

Közeledik a júniusi foci EB, érdemes körülnézni a projektor piacon, ha nem elégszetek meg a tévénézéssel. A Wanbo Mini Próban az a legjobb, hogy annyira kicsi, hogy szinte bárhova magatokkal vihetitek, sötétedés után a fényereje is elég ahhoz, hogy a kertben nézzétek a meccseket. A Geekbuyingtól kupont is kaptunk hozzá, a 25 000 forint alatti ára pedig elég barátságos. Európából, ingyenes szállítással küldik.

Rendelj kínait itthonról: Xiaomi CW400 kültéri kamera
Alzabiztonsági kamerakültéri biztonsági kameraXiaomiXiaomi CW400

Rendelj kínait itthonról: Xiaomi CW400 kültéri kamera

Hang- és mozgásérzékelővel

írta: Raven962024.04.17.

A jó idő közeledtével egyre kevesebbet ül otthon az ember, hiszen elérkezett a hosszú kerékpártúrák, a nagy kirándulások és az ehhez hasonló szabadtéri tevékenységek ideje, hamarosan pedig a nyaralásé is megjön a kánikulával együtt. Ha huzamosabb ideig távol vagy az otthonodtól, akkor nem árt legalább egy kültéri biztonsági kamerára beruházni. A Xiaomi CW400 hang- és mozgásérzékelős, illetve éjjel is képes felvételeket készíteni és az Alzától most szuper áron rendelhető, akár már másnapi átvétellel automatából.

Kuponozható a Creality K1 3D nyomtatócsalád két tagja
3D nyomtatóCafagocrealityK1 MaxK1C

Kuponozható a Creality K1 3D nyomtatócsalád két tagja

Most érdemes a Cafagón megvásárolni őket

írta: Bagi2024.04.17.

Egyre szélesebb körben terjed el a 3D nyomtatás, köszönhetően annak, hogy már megfizethető áron vásárolhatók egész jól használható készülékek. A segítségükkel szinte bármilyen tárgy elkészíthető, egy modellező szoftverre és persze kellékanyagra lesz ehhez szükségetek. A Creality 3D nyomtatói kiváló minőségükről híresek, most a K1 család két modelljét kínálja a Cafago olcsóbban. A termékek német raktárból, ingyenes szállítással érkeznek.

Tavaszi kétkerekű vásár a Geekmaxin
elektromos biciklielektromos rollerGeekmaxiPedal into springtimetavaszi bicikli vásár

Tavaszi kétkerekű vásár a Geekmaxin

Most olcsóbban vásárolhattok elektromos bringákat és rollereket

írta: Bagi2024.04.17.

A Geekmaxi április 24-ig vásárt hirdetett számos elektromos járgányra. Most érdemes vásárolni, hiszen leértékelve juthattok hozzá elektromos bicajokhoz és rollerekhez, de különleges kuponokkal is készültek. Érdemes ellátogatni a promóció oldalára, hátha rátaláltok a kedvenc járgányotokra. Szerencsére Európából két héten belül szállítanak. Kerekezésre fel, és élvezzétek a szabadban töltött időt.

Az Urevo E3S sétapadjával munka közben is edzhettek
GeekbuyinggyaloglópadsétapadUrevo E3SXiaomi

Az Urevo E3S sétapadjával munka közben is edzhettek

Az időhiány nem lehet kifogás

írta: Bagi2024.04.17.

Ha szerettek gyalogolni, de nincs rá időtök, hogy kiruccanjatok valahova, akkor jó ötlet lehet egy sétapadot vásárolnotok. Az Urevo E3S kisméretű, akár az íróasztal alá is betehetitek, vagy filmnézés közben megtehettek vele néhány kilométert, amivel sokat javíthattok az egészségi állapototokon, ha ezt rendszeresen megteszitek. A Geekbuying kuponjával 80 000 forint körül vehetitek meg, ami nem több, mint négy havi kondibérlet ára.

A Baseus akkus lámpájával még a kempingben is olvashattok
Aliexpressasztali lámpaBaseusLED lámpaösszehajtható lámpa

A Baseus akkus lámpájával még a kempingben is olvashattok

Töltsétek fel, csukjátok össze, vigyétek magatokkal

írta: Bagi2024.04.16.

Már régóta kerestem egy olyan lámpát, ami nemcsak vezetéknélküli kialakítású, de még olvasni is kompromisszumok nékül lehet a segítségével. A Baseus akkumulátoros asztali lámpája pont ilyen, hiszen hordozható, a fényereje 500 lumen, amit szabadon állíthattok, de még a színhőmérsékletét is változtathatjátok. Aliexpress coinok használatával most igazán megéri beszerezni egyet, hiszen 10 000 forint alá csökkent az ára.

Készülj a melegre beltéri öntözőrendszerrel
Banggoodcsepegtetőcsepegtető rendszerJS12öntözőrendszer

Készülj a melegre beltéri öntözőrendszerrel

Lusta hobbikertészeknek

írta: Raven962024.04.16.

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy kertes házban lakjon, de csodás növényeket nemcsak kint nevelhetsz, hanem akár otthonod négy fala között is vagy a teraszodon, erkélyeden egyaránt. Viszont, amint eljön a nagy nyári meleg, kint és bent egyformán kell gondoskodni zöld kis kedvenceidről, hogy túléljék a magas hőmérsékletet és ne száradjanak ki. Erre tökéletes megoldás egy JS12 típusú öntözőrendszer, ami csepegtetéssel működik és egyszerre 12 növényedről képes gondoskodni.

Hatalmas Aliexpress coinos ajánlatok garmadája – 34. rész
Aliexpressaliexpress coin

Hatalmas Aliexpress coinos ajánlatok garmadája – 34. rész

Egy csomó filléres akció coinokkal

írta: SonkaMod2024.04.16.

Azt hiszem, hogy nagyon sokaknak csak gyűlik az Aliexpress coin, de felhasználni csak édeskeveset tudnak belőle. Most jött el az idő, hogy ezeket is mind elköltsük mert sok 10-20-30-40%-os coinos akció elérhető, rengeteg filléres cuccal. Arra figyelni kell, hogy a linkre kattintva sokaknak nem az az akció mérték töltődhet be (hanem kisebb), ilyenkor érdemes inkognitó ablakban nyitni, vagy másik eszközt/felhasználót próbálni. Továbbá rögtön meg kell venni, mert kosárba rakva elveszik a nagy kedvezmény. Jellemzően mobil applikációból nem megy, érdemes asztali felületet használni, vagy legalábbis böngészőt.

Baseus USB HUB válogatás az Aliexpressről
AliexpressBaseususb elosztóUSB hub

Baseus USB HUB válogatás az Aliexpressről

Nem maradtok port hiányban

írta: Bagi2024.04.16.

Olyan sok kütyüt használok a munkához, hogy sajnos nincs annyi port a notebookomon. Könnyen megoldottam ezt a problémát egy USB hubbal, de vásárlásnál egy drágább modellt választottam, hiszen szenvedés instabil eszközökkel dolgozni. A Baseus USB hubokkal nem lesz ilyen problémátok, hiszen kiváló minőségűek és megbízhatók. Az Aliexpressről most három leértékelt modell közül válogathattok, amik még hordozhatók és esztétikusak is.

hirdetés