hirdetés

Hírek

Hatalmas Aliexpress coinos ajánlatok garmadája – 33. rész
Aliexpressaliexpress coin

Hatalmas Aliexpress coinos ajánlatok garmadája – 33. rész

Egy csomó filléres akció coinokkal

írta: SonkaMod2024.04.12.

Azt hiszem, hogy nagyon sokaknak csak gyűlik az Aliexpress coin, de felhasználni csak édeskeveset tudnak belőle. Most jött el az idő, hogy ezeket is mind elköltsük mert sok 20-30-40%-os coinos akció elérhető, rengeteg filléres cuccal. Arra figyelni kell, hogy a linkre kattintva sokaknak nem az az akció mérték töltődhet be (hanem kisebb), ilyenkor érdemes inkognitó ablakban nyitni, vagy másik eszközt/felhasználót próbálni. Továbbá rögtön meg kell venni, mert kosárba rakva elveszik a nagy kedvezmény. Jellemzően mobil applikációból nem megy, érdemes asztali felületet használni, vagy legalábbis böngészőt.

A Xiaomi 12X is jóval olcsóbban kapható, mint itthon
GshopperokostelefonXiaomiXiaomi 12X

A Xiaomi 12X is jóval olcsóbban kapható, mint itthon

A Gshopper egyre több jó árú telefonnal kedveskedik

írta: Atika2024.04.12.

A Xiaomi telefonokat általában itthon éri meg megvenni, mert a kínaiak ritkán tudnak olyan ajánlattal előállni, ami miatt megéri tőlük vásárolni. A Gshopper azonban mostanában sok jó kedvezménnyel áll elő ezekre a készülékekre, most például a Xiaomi 12X kerül jóval kevesebbe, mint a hazai webshopokban. A 2 éves telefon a 12-es széria legolcsóbb darabja volt, de továbbra is egy teljesen jól használható eszköz. Kínából a legolcsóbb hazai ajánlatnál is közel 50 000 forinttal olcsóbban kapjátok meg a 12X-et, ehhez pedig csak egy kupont kell felhasználnotok.

Ha minőségi Xiaomi gyorstöltőkre vágytok
120 wattos töltő65 wattos töltőGshoppertöltőXiaomi

Ha minőségi Xiaomi gyorstöltőkre vágytok

A Gshopper kuponjaival 65 és 120 wattos modelleket vásárolhattok

írta: Bagi2024.04.11.

Töltőből sosem elég, mivel egyre több kütyüt kell napi szinten ellátni szuflával. A vásárlásnál lényeges szempont, hogy az eszköz elég gyors, megbízható és tartós legyen. A cikkben szereplő Xiaomi termékek minden követelményt kielégítenek, hiszen nemcsak nagy teljesítményűek, hanem a márkához híven kiváló minőségűek is. A Gshoppertől most egy 65 és egy 120 wattos hálózati töltőre kaptunk kupont, mindkettőt költségmentesen szállítják.

Megérkezett az új iLife T20s robotporszívó
GeekbuyingiLife T20srobotporszívó

Megérkezett az új iLife T20s robotporszívó

Az öntisztító funkciót szeretni fogjátok

írta: Bagi2024.04.11.

Az iLife újdonsága, a T20s robotporszívó nemcsak kitakarítja a lakást, hanem 70 napig hozzá sem kell érnetek, hiszen önürítős dokkolóval látták el. 5000 Pa szívóerővel és LiDAR navigáció segítségével dolgozik, egy töltéssel 260 percig üzemel, vezérelni pedig az ILIFE Clean applikáción keresztül tudjátok. A Geekbuying kuponjával megéri megvenni, hiszen a 100 000 forint körüli ár a tudásához képest elég kedvezőnek számít.

Remek áron a OnePlus Buds 3 füles
Bluetooth fülhallgatóGshopperOnePlus Buds 3

Remek áron a OnePlus Buds 3 füles

Megéri használni a Gshopper kuponját

írta: Bagi2024.04.10.

A Gshopper nagyon jó ajánlatokat küldött OnePlus termékekre, az egyiket a Buds 3 fülesre kaptuk. A három mikrofon segítségével telefonálhattok is vele, a környezeti zajokat kiválóan szűri. A dokkolója 44 óra üzemidőt biztosít, azaz majdnem két napig nyüstölhetitek. IP55 vízállóságú, így futás közben is hallgathatjátok a kedvenc zenéiteket.

A PETEMPO itatókúttal sokáig friss marad a víz
Banggoodháziállatitatókútkutyamacska

A PETEMPO itatókúttal sokáig friss marad a víz

Macskásoknak és kutyásoknak egyaránt kötelező

írta: Raven962024.04.10.

Aki macskát vagy kutyát tart, az már biztosan találkozott számos kütyüvel, ami direkt háziállatoknak készült, ilyen a PETEMPO itatókútja is. Térfogata 2 liter és csendes működés jellemzi, így otthonod bármely részére nyugodt szívvel rakhatod, nem lesz zavaró alvás vagy munka közben sem. Elég hetente egyszer cserélned benne a vizet, hiszen ha az a minimum szint alá csökken, automatikusan kikapcsol. Ezen felül más érdekességeket is rejt magában, így most megéri rendelni belőle Banggoodról, kuponnal mindössze 7500 Ft-ért.

Kitűnik a tömegből a BlitzWolf BW-AT3 okosóra
BanggoodBlitzWolfbw-at3Okosóra

Kitűnik a tömegből a BlitzWolf BW-AT3 okosóra

Szabadon alakíthatjátok a kütyü kinézetét

írta: Bagi2024.04.10.

A BlitzWolf BW-AT3 egy különleges okosóra, hiszen a megjelenését nemcsak az óralapok és a szíj cseréjével tudjátok változtatni, hanem a tokozás is variálható. A kijelzője 1,35 colos, és a szokásos okosfunkciókkal is felvértezték. Telefonálhattok vele, kijelzi az üzeneteket, és monitorozza az alvásotokat, de edzés közben is jó segítség lehet. A Banggoodról most 9000 forint alatt rendelhető, a szállítás költségmentes.

Rendelj kínait itthonról: Huawei FreeBuds SE 2
AlzaBluetooth fülhallgatóHuaweiHuawei FreeBuds SE 2TWS fülhallgató

Rendelj kínait itthonról: Huawei FreeBuds SE 2

A szenvedélyes zenehallgatóknak

írta: Raven962024.04.10.

A Huawei piaci jelenléte igen erős itthon és a Távol-Keleten egyaránt, így a prémium márkát valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Számos okostelefont és táblagépet dobtak már piacra, de fülhallgatók terén is elég jó dolgokat készítenek, ilyen például a FreeBuds SE 2 is. Ár/érték aránya miatt közkedvelt modell, hiszen közel 40 óráig képes zenével szórakoztatni, de telefonálásnál is csökkenti a nem kívánt környezeti zajokat. Az Alzánál baráti áron kapható ez a fülhallgató, jelenleg akciósan, így pedig már must have darab.

Ismét kuponozható a Proscenic DustZero S3 önürítő porszívó
Geekbuyingönürítő állóporszívóProscenicProscenic DustZero S3

Ismét kuponozható a Proscenic DustZero S3 önürítő porszívó

Eltakarít maga után

írta: Raven962024.04.09.

Gyakorlatilag nincs olyan barátom vagy közeli ismerősöm, aki ne rendelkezne robotporszívóval vagy legalább ne szeretne egyet, viszont én inkább az önürítős állóporszívókat preferálom, ilyen például a Proscenic DustZero S3 is. Ezt nemcsak beállítod, hogy merre menjen, aztán magára hagyod, hanem neked kell tologatnod, de a tulajdonságai alapján élvezet vele a munka. Kegyetlenül erős, 30 000 Pa szívóerővel rendelkezik és ezt képes automatikusan állítgatni szükség esetén, így könnyű vele takarítani. Geekbuyingról most 77 900 Ft-ért rendelhető kuponnal és rengeteg kiegészítővel érkezik.

Rendelj kínait itthonról: Baseus 65 wattos autós töltő
65wAlzaautós töltőBaseusgyorstöltő

Rendelj kínait itthonról: Baseus 65 wattos autós töltő

Egy megfizethető gyorstöltő az Alzáról

írta: Bagi2024.04.09.

Az Alza leértékelte a Baseus 65 wattos autós gyorstöltőjét, így akár itthonról is elég olcsón juthattok hozzá a kínai gyártó termékéhez. Segítségével akár 65 wattal is tölthetitek eszközeiteket. Két portot találtok rajta, és iPhone-ok vagy PD képes notebookok is tölthetők vele. Most még 5500 forintot sem kell érte kiadnotok, ráadásul egy napon belül át is vehetitek egy Alzaboxból.

hirdetés