hirdetés

Hírek

Aprópénzért árulják a régebbi Mi Band-eket
Banggoodmi band 4Mi Band 5
írta: SonkaMod2020.07.23.

Aprópénzért árulják a régebbi Mi Band-eket

Az eredeti áruk töredékéért

Mióta bejelentették az ötödik típust, és már kapható is, azóta a Mi Band 3 és 4 ára drasztikusan esik. Nem is csoda, hiszen az újabb modell sem kifejezetten drága, és nyilván az a legokosabb. Akinek mégis elég egy hármas vagy négyes tudása, az most nagyon jól járhat.

Robotporszívó vásár a Geekbuyingnál
GeekbuyingProscenicViomiXiaomi
írta: hajas2020.07.22.

Robotporszívó vásár a Geekbuyingnál

Robotok, kedvezményesen

Hoztam nektek négy robotporszívót a Geekbuying kínálatából, ráadásul kuponokat is szereztem hozzájuk, hogy minél kedvezőbb áron szerezhessétek be őket. Mindegyik robot Európából érkezik, így amellett, hogy gyorsan kézbesítik őket, az áfa- és vámköltségeket is megússzátok.

Olcsósított powerbankek a Banggoodon
BanggoodBlitzWolfpower bank
írta: SonkaMod2020.07.22.

Olcsósított powerbankek a Banggoodon

Tegnap már lehoztuk, hogy a Banggoodon a 70mai autóbikázós powerbank milyen jó áron érhető el, de szerencsére nem csak az az egy termék lett leárazva. Azokra is gondoltak, akik csak mezei külső akkumulátort szeretnének, abból sem túl nagyot, így például a BlitzWolf BW-P9 is soha nem látott alacsony áron rendelhető és a P10-es modell is, ami pedig kinézetre egy powerbank és egy töltőállomás szerelemgyereke. Mindegyik elég jó áron beszerezhető kuponnal, és európai raktárból érkezik, viszonylag rövid szállítási idővel.

Ezek a mai nap legjobb ajánlatai a DHGate-en
DHGateDreameHaylouXiaomi
írta: hajas2020.07.21.

Ezek a mai nap legjobb ajánlatai a DHGate-en

Szuper kütyük, alacsony árak

Elhoztam nektek a DHGate legújabb ajánlatait. A válogatásban találtok okosfogkefét, okosórát, vezeték nélküli porszívót és hordozható kompresszort. Mindegyik termék az árazás vagy pedig a szállítási mód miatt áfa- és vámmentes, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Kapható a HIMO legújabb elektromos bringája
elektromos bicikliGeekbuyingHimoHimo Z20
írta: hajas2020.07.21.

Kapható a HIMO legújabb elektromos bringája

Ajándék is jár hozzá

Megérkezett a Geekbuyinghoz a HIMO legújabb elektromos bringája, a HIMO Z20. Menő külső, alumínium váz, nagy hatótáv: így lehet néhány szóban jellemezni a járgányt. Ráadásul, ha most rendeltek, akkor ajándékba kaptok egy bukósisakot is.

50% kedvezmény Windows 10-re és Office-ra
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.07.21.

50% kedvezmény Windows 10-re és Office-ra

Vissza a suliba akció!

A Keysworlds.com most egy speciális Vissza a suliba promócióval jelentkezik, amely során 50%-kal olcsóbban szerezhetitek be a Microsoft Office programcsomagot, de közben minden egyéb szoftverre 38% kedvezményt adnak.

Xiaomi kütyük a DHGate-től
DHGatekütyükXiaomi
írta: hajas2020.07.17.

Xiaomi kütyük a DHGate-től

Xiaomi cuccok, bomba jó áron

Összegyűjtöttem néhány remek Xiaomi cuccot a DHGate kínálatából. A válogatásban találtok tv boxot, okoskarkötőt, ventilátort és autós kamerát. Mindegyik termék Európából érkezik, így pár nap alatt, áfa- és vámmentesen szerezhetitek meg őket.

Érdemes a Gearbesten vásárolni?
bdf tabletGearbestTicwatch proXiaomi G1
írta: SonkaMod2020.07.17.

Érdemes a Gearbesten vásárolni?

Mostanában az összes webshopra – még Alira is – elég sokat panaszkodnak a vásárlók, ami természetesen a járványnak köszönhető. A minap heves vitába keveredtem az egyik kedves ismerősömmel, aki váltig állította, hogy a Gearbest hatalmasat esett minőségben az utóbbi egy évben. Ő ezt állította, én pedig a saját álláspontomat védtem, hogy bár valóban átalakuláson megy keresztül a cég, de még mindig lehet jó deal-eket találni. A vita során természetesen nem tudtuk meggyőzni egymást, de elfogadtam a kihívást, és kerestem neki pár jó ajánlatot. És ha már ennyit dolgoztam vele, így megosztom a Nagyérdeművel is, hogy ne vesszen kárba.

Itt vannak a Cafago újdonságai
CafagokütyükNokiaXiaomi
írta: hajas2020.07.16.

Itt vannak a Cafago újdonságai

Kütyüválogatás

Megérkeztek a Cafago legújabb ajánlatai. A válogatásban találtok levegőhűtőt, okostávirányítót, lázmérőt, felmosót és nyomógombos telefont is. A termékek az árazás vagy a szállítási mód miatt áfa- és vámmentesek.

Geekbuying kütyüválogatás
BlackviewGeekbuyingTronsmart
írta: hajas2020.07.15.

Geekbuying kütyüválogatás

Újdonság érkezett

Elhoztam nektek a Geekbuying legújabb ajánlatait. A cikkben találtok elektromos rollert, okosórát, mini fertőtlenítő robotot, és egy új Tronsmart fülhallgatót is. Mindegyik termék az árazás vagy a szállítási mód miatt áfa- és vámmentes.

hirdetés