hirdetés

Hírek

Hogyan válasszatok kínai cipőméretet?
Aliexpresscipőe-cipőLi-Ning
írta: Don Kartács2020.07.14.

Hogyan válasszatok kínai cipőméretet?

Két egyforma cipő, különböző méretben

Sokszor kérdezitek, hogyan kell a megfelelő cipőméretet kiválasztani, ha Kínából rendeltek lábbelit. Így beszereztem négy pár Li-Ning cipőt, kettőt ugyanabból a típusból, és kipróbáltam, hogy mennyire térnek el egymástól. Természetesen mindegyik az Aliról érkezett, meglehetősen alacsony áron, vámhatár alatt.

Rollervásár a Geekbuyingnál
elektromos rollerGeekbuyingKugooMegawheel
írta: hajas2020.07.13.

Rollervásár a Geekbuyingnál

Lejtmenetben az árak

Hoztam nektek öt, igen népszerű rollert a Geekbuying kínálatából, ráadásul szereztem hozzájuk kuponokat is, hogy még olcsóbban meg tudjátok rendelni a kiszemelt elektromos járgányt. Mindegyik termék Európából érkezik, így nem kell aggódnotok a vámköltségek miatt.

Újabb töltőállomást dobott piacra a Blitzwolf
BanggoodBlitzWolfBW-S15töltő
írta: SonkaMod2020.07.13.

Újabb töltőállomást dobott piacra a Blitzwolf

75 watt nyers erő

Már megannyi töltővel rendelkezik a nagynevű kínai cég, de ilyen töltőállomásuk még éppenséggel nem volt. Egy igazi mindenes lett a Blitzwolf BW-S16, ami szinte minden eszközünket kiszolgálja energiával, ráadásul igencsak gyorsan. Mivel teljesen új a termék, így még előrendelési akcióban van, ami azt jelenti, hogy most 8500 forintba kerül, de ez fel fog majd menni egészen 12 500 forintig, tehát most érdemes lecsapni rá.

Új áfamentes szállítási módot vezetett be a DHGate
DHGateDreameRedmiXiaomi
írta: hajas2020.07.10.

Új áfamentes szállítási módot vezetett be a DHGate

Egy megbízhatóbb módszer váltja fel a régi SF eParcelt

Új, megbízhatóbb áfamentes szállítási módot vezetett be a DHGate, Europe Priorty Line néven. Az így rendelt csomagok a piactér állítása szerint sokkal nagyobb valószínűséggel fognak ténylegesen importköltségek nélkül megérkezni, mint a korábbi módszerrel. Hoztam is tőlük kütyüket - és szereztem hozzájuk extra kuponokat is -, hogy kipróbálhassátok az új szállítást. Ma vezeték nélküli porszívót, okosmérleget, okostelefont és TWS fülhallgatót találtok a válogatásban. Mindegyik termék a szállítási mód vagy pedig az árazás miatt áfamentes.

Férfi szépségápolás a Xiaomival
BanggoodborotvaEnchenMSNXiaomi
írta: SonkaMod2020.07.10.

Férfi szépségápolás a Xiaomival

Mire van szüksége egy férfinak?

Lehetne hangzatos szólamokat írni, hogy nekünk, férfiaknak is szükségünk van a szépségápolásra, és létrehozhatnánk egy mozgalmat is arra, hogy mi is szeretnénk annyi időt tölteni a fürdőszobában, mint a nők. Igen, lehetne ilyenekkel bohóckodni, de az az igazság, hogy a férfiak sokkal kevésbé igényelnek ilyesmit, és általában kevésbé is szeretnek vele foglalkozni. Persze nem arra gondolok, hogy a pasik koszosan, büdösen teljesednek ki igazán, de egy igényes férfinak is elég fele annyi idő a fürdőszobában, mint a párjának. Ennek megfelelően a felszerelésünk is szegényesebb, de a borotva az mindenkinél alap.

Szétütöttük a Cubot Kingkong Mini strapatelefont
ApavlogCubotstrapatelefon
írta: Don Kartács2020.07.10.

Szétütöttük a Cubot Kingkong Mini strapatelefont

Mit bír ki egy 30 rongyos készülék?

Vannak olyan termékek, amiket az ember legszívesebben összetörne, annyira idegesítő a működésük. Ez a tevékenység viszonylag ritkán indokolt, de egy strapatelefon esetében adja magát a dolog, hogy ha már erre tervezték, akkor ki is próbálja az ember, mit bír ki. Ezt a nemes feladatot most átengedtük Mesterházi Dávidnak, hogy az Apavlog csatorna keretein belül megpróbálja elpusztítatni a Cubot Kingkong Mini telefont.

Early Bird akciók a Geekbuyingnál
GeekbuyingKugooMifoRoborockXiaomi
írta: hajas2020.07.08.

Early Bird akciók a Geekbuyingnál

7.7

Ki korán kel, aranyat lel, szokták mondani. Ezt a Geekbuying is tudja, így elindította a 7.7 Early Bird akciósorozatát, melynek keretein belül számos termékre csaphattok le jelentős kedvezménnyel. Persze néhány kütyüt is hoztam nektek, extra kuponokkal.

Prémium minőségű bőröndvásár a Banggoodon
20 inchBanggoodbőröndXiaomi
írta: SonkaMod2020.07.08.

Prémium minőségű bőröndvásár a Banggoodon

Az eredeti ár feléért!

A magyar bőrőndfelhozatal abból áll, hogy vannak a gagyi kínaiak olcsón, és a méregdrága Samsonite és American Tourister darabok, ami csak keveseknek adatik meg. Pedig a Xiaominak is vannak ilyen termékei, de az az igazság, hogy a drágább szegmensbe tartoznak, nem is csoda, hogy sokan nem hallottak még róluk. Van egy kifutó modelljük, ami teljesen fém borítású, talán a legelőkelőbb, legmasszívabb típus, és már sok helyen nem is kapható, illetve nagyon drága. Most pont ezt akciózta le a Banggood, amit egy nagyon jó kuponnal fejelünk meg, és már repülhet is hozzánk relatíve potom pénzért cseh raktárból.

Nyári leárazás a Keysworlds-nél
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindowsXbox
írta: hajas2020.07.07.

Nyári leárazás a Keysworlds-nél

Windows 10 már 3000 forintért

Elérkezett a Keysworlds.com nyári akcióhulláma. Jelentős kedvezménnyel szerezhettek be több Microsoft terméket, például Windows 10-et, Office-t, sőt, még Xbox Live Gold tagságot is.

Új hét, új ajánlatok a Geekbuyingtól
GeekbuyingKugooTronsmartViomiXiaomi
írta: hajas2020.07.06.

Új hét, új ajánlatok a Geekbuyingtól

Kuponokkal megfűszerezve

A mai napra is elhoztam nektek a Geekbuying legújabb ajánlatait, kuponokkal megspékelve. A válogatásban találtok akkumulátoros ventilátort, elektromos rollert, gamer fejhallgatót és robotporszívót is. Mindegyik termék Európából érkezik hozzátok, így extra költségek nélkül, pár nap alatt megérkezik hozzátok.

hirdetés