hirdetés

Hírek

Filléres TWS fülesek a banggoodon
BanggoodbluetoothfülhallgatóTWS
írta: SonkaMod2020.07.30.

Filléres TWS fülesek a banggoodon

Háromtól hétezerig

10-15 éve eljutottunk oda, hogy használható fülhallgatókat lehetett venni már párezer forintért, mostanra pedig ott tartunk, hogy a TWS fülhallgatók ára is elképesztő alacsony. Már egyáltalán nem pénzkérdés, hogy valakinek ilyen van-e vagy sem, mert alig drágábbak az olcsó TWS-ek, mint a hasonló tudású vezetékesek. A QCY T1C például csak 3200 forint, tehát nem lehet azzal vádolni, hogy túl drága.

Nyári leárazás a Gearbestnél
GearbestKUUSamebikeViomiXiaomi
írta: hajas2020.07.29.

Nyári leárazás a Gearbestnél

Akcióáradat

Javában zajlik a Gearbest nyári leárazása. Rengeteg kütyüt szerezhettek meg kedvezményekkel. Kiválogattam néhány jó ajánlatot, és néhány kupont is szereztem. A cikkben szereplő termékek az árazás vagy a szállítási mód miatt áfa- és vámmentesek.

Geekbuying kütyüválogatás
GeekbuyingMifoTronsmartXiaomi
írta: hajas2020.07.29.

Geekbuying kütyüválogatás

Van náluk minden

Összeszedtem a Geekbuying legjobb ajánlatait. A válogatásban találtok TWS fülhallgatókat, ventilátort és vezeték nélküli porszívót is. Mindegyik termék európai raktárból érkezik, így néhány nap alatt, áfa- és vámköltségek nélkül rendelhetitek meg a kiszemelt kütyüket.

A nyár legjobb bringalámpái Kínából
Banggoodbiciklibicikli lámpakerékpár
írta: Don Kartács2020.07.29.

A nyár legjobb bringalámpái Kínából

Olcsóbbak mint idehaza

Javában tombol a kánikula, hiszen bőven benne vagyunk már a nyárban. Ilyenkor a pihenésé és a sporté a főszerep, így sokan előveszik a kerékpárt, de az is lehet, hogy a járvány kitörése óta már csak ezzel járnak. Már pedig minden kétkerekűre illik első és hátsó lámpát tenni, így kiszemezgettük a kínálatból a legütősebb ajánlatokat. A vásárlást elősegítendő, minden lenti termékre szereztünk egy 30%-os kupont a BGO129A személyében.

Amazfit Startos okosóra 100 dolcsi alatt
AmazfitGearbestStratosXiaomi
írta: SonkaMod2020.07.29.

Amazfit Startos okosóra 100 dolcsi alatt

130 USD helyett

A jól használható sportórák általában mind 100 dollár felett kaphatók, de végre a Startosra most van egy igazán jó kupon, amivel csak 99,99 dollár. Mivel alapból is mélyrepülésben van az USD, így még jobban járhatunk, ha most vásároljuk meg. Az óra már nem a legújabb technológia, de kellően profi ahhoz, hogy egy amatőr sportoló (akár kocafutó) számára hű társ legyen, ráadásul folyamatosan frissítik újdonságokkal a szoftverét.

Hogyan zuhanyozzunk a nyaralóban?
Banggoodkempingzuhany
írta: SonkaMod2020.07.28.

Hogyan zuhanyozzunk a nyaralóban?

Kempingzuhanyzó ajánlás egy tapasztalt szabadban tisztálkodótól

Rengeteg embernek van valamilyen telke, nyaralóhelye, ahol nehézkes megoldani a fürdést, mert nincsen bekötve a víz. A vadkempingezőkről, kamionosokról nem is beszélve, akiknek szintén nem könnyű a helyzetük ilyen szempontból. Mivel a Balatonfelvidéken sok időt töltök egy szőlőhegyen, ahova nincs bevezetve a víz, így igazi mestere vagyok már a különböző fürdési módoknak, és már majdnem mindent kipróbáltam a témában. Boldogan számolhatok be róla, hogy olyan jó zuhanyzásokat lehet csapni a nap végén, hogy az ember el is feledkezik, hogy a természet lágy ölén van, és nem az otthon kényelmét élvezi.

Gearbest kütyüválogatás, 10 000 forint alatt
GearbestkütyükXiaomi
írta: hajas2020.07.27.

Gearbest kütyüválogatás, 10 000 forint alatt

Kütyük minden mennyiségben

Rengeteg kütyüt hoztam nektek a Gearbest kínálatából, ráadásul mindegyik termék 10 000 forint alatti árcédulát kapott, így nem kell mélyen a pénztárcátokba nyúlnotok, és az alacsony árak miatt az áfa- és vámköltségek miatt sem kell tartanotok.

Tronsmart nap a Geekbuyingnál
Bluetooth hangszóróGeekbuyingTronsmartTWS fülhallgató
írta: hajas2020.07.27.

Tronsmart nap a Geekbuyingnál

Zene füleinknek

Régóta gondolkoztok már Tronsmart TWS fülhallgatón vagy hangszórón? Jó hírem van, hiszen rengeteg kütyüt és kupont hoztam nektek, így biztosan megtaláljátok a számotokra legmegfelelőbb modellt. Mindegyik termék Európából érkezik, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Hatalmas telefonválaszték az 50 000 forint alatti kategóriában
AsusBanggoodLenovoXiaomi
írta: SonkaMod2020.07.24.

Hatalmas telefonválaszték az 50 000 forint alatti kategóriában

Asus, Lenovo és természetesen Xiaomi telók

Talán még nem is voltunk annyira elkényeztetve olcsó telefonokkal, mint a 2020-as évben. Éppen kezdtük feledni a Xiaomi Redmi 8 okozta hájpot, erre gyorsan ki is lökték a kilencedik generációt, ami szintén nagyon olcsóra sikerült. Ezekhez hozzá jön még, hogy eddig is bővelkedtünk az alsó polcos termékekben, tehát a kínálat több, mint kielégítő. 50 000 alatt leginkább a Xiaomi egyik készülékével járunk jól, de akár egy Asus vagy Lenovo boldog tulajai is lehetünk. Az alábbi telefonok nem a leggyengébbek, direkt olyanokat válogattunk össze, amik már tényleg nem játékszerek, ennek ellenére kifejezetten alacsony az áruk.

Yeelight mennyezeti lámpák durván olcsón
BanggoodlámpaXiaomiYeelight
írta: SonkaMod2020.07.23.

Yeelight mennyezeti lámpák durván olcsón

30-40%-os kedvezmények

Dübörög a Banggood Summer Prime Sale, és rengeteg cseh és angol raktáras cucc akciós náluk. Jó sok Yeelight lámpa is elérhető ezekből a lerakatokból, és most igen olcsók is. Ha összevetjük az Aliexpresses vagy Gearbestes árakkal, akkor gyorsan lecsekkolhatjuk, hogy ezek valódi akciók. Mivel EU raktárasak, így se áfát se vámot nem kell utánuk fizetni, illetve körülbelül egy hét alatt meg is érkeznek. Most érdemes okosvilágításra átállni.

hirdetés