hirdetés

Hírek

Windows 10 Pro kevesebb, mint 2500 forintért
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2021.02.25.

Windows 10 Pro kevesebb, mint 2500 forintért

Tavaszi ajánlatok

A kedvenc termékeidet te is próbálod akkor megvásárolni, amikor éppen leárazzák őket. Eljött a megfelelő alkalom, hogy beszerezz mindent, amire szükséged lehet, ugyanis eljöttek a tavasz legjobb ajánlatai a GoDeal24-nél. A közeledő tavasz sok jót tartogat számodra is.

Jimmy Epic Brand Sale a Geekbuyingon
GeekbuyingJimmyvezeték nélküli porszívó
írta: hajas2021.02.23.

Jimmy Epic Brand Sale a Geekbuyingon

Takarítógépek árzuhanása

Elstartolt a Geekbuying legújabb akcióhulláma, a Jimmy Epic Brand Sale. Az esemény keretein belül egy rakás Jimmy gépet vásárolhattok meg kedvezményesen, ráadásul szereztem extra kuponokat is egyes termékekhez.

Brutálisan jó ajánlat a BlitzWolf BW-SDB1 Pro soundbarra
BanggoodBlitzWolfBluetooth hangszóróSoundbar
írta: SonkaMod2021.02.23.

Brutálisan jó ajánlat a BlitzWolf BW-SDB1 Pro soundbarra

2021 januárjában jelent meg az SDB1-nek az utódja, a Pro verzió, ami nem lett sokkal drágább, viszont előrelépést hozott az alapverzióhoz képest. Nemcsak remek dizájnnal rendelkezik, hanem rengeteg bemenete van, jó az anyaghasználata és a hangja is rendben van. Pár napja jött ki róla a tesztünk, akkor még 29 000 forintba került, plusz több mint 5000 forintos szállítási költség is terhelte. Most viszont már elérhető csehországi raktárból, teljesen ingyenes szállítással 24 500 forintért.

Tavaszváró Kugoo vásár a Geekbuyingon
elektromos rollerGeekbuyingKugoo
írta: hajas2021.02.22.

Tavaszváró Kugoo vásár a Geekbuyingon

Ideje gurulni egyet

Elérkeztünk a naptári tél utolsó hetéhez, egy hét múlva már a tavaszt köszönthetjük. Lassan előkerülnek a "téli álmot alvó" biciklik, rollerek, egyre több ember választja majd ezeket a tömegközlekedés helyett. Ha ti is két keréken szelnétek az utakat, akkor jó hírem van, hiszen rengeteg Kugoo elektromos rollerhez szereztem kupont, melyekhez olcsóbban juthattok hozzá, ráadásul mindegyik európai raktárból érkezik, így áfa- és vámköltségek nélkül csaphattok le rájuk.

Elvetemült hardverrel és extrém alacsony áron debütál az új Doogee
BanggoodDoogeestrapatelefon
írta: SonkaMod2021.02.16.

Elvetemült hardverrel és extrém alacsony áron debütál az új Doogee

8 GB memóriával érkezik a Doogee S88 Plus

A strapatelefonok között már nagyon kiélezett a verseny, az Ulefone, a Doogee, a Blackview, az Oukitel és még sokan mások harcolnak a vásárlókért, ami olyan árversenyt generál, hogy már nagyon alacsony áron lehet brutális hardverrel rendelkező mobilokat venni. Erre az újabb példát a Doogee S88 Plus szolgáltatja, ami mindössze 200 dollárért rendelhető előrendelésben, és ez elképesztően alacsony ár érte.

Windows 10 és Office 2019 kedvező áron
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2021.02.16.

Windows 10 és Office 2019 kedvező áron

Tavaszi szoftverkulcs kiárusítás

Mondanám, hogy a tavasz már a levegőben van. Hogy kezdődhet lassan a nagytakarítás. Kidobálni a fölösleges zacskókat tároló zacskókat, kitörölgetni a radiátorok mögött. Kertészkedni, virágot ültetni, a friss levegőn nagyokat sétálni. Szóval mondanám ezeket, de perpill köze nincs ehhez az időjárásnak, mert az egyik percben laza -20°C-ot mérnek, 3 napra rá meg majdnem pozitív ugyanennyit. Erre az amúgy is kellemetlen körülményre meg tejszínhab a koronavírus.

Geekbuying féle EU raktáras kütyüválogatás
GeekbuyingHangszórómasszázspisztolysétapad
írta: hajas2021.02.15.

Geekbuying féle EU raktáras kütyüválogatás

Így nem kell sokat várni

Mindenki szereti az olcsó, kínai kütyüket, azonban, ha az óriási ázsiai országból küldik, akkor sajnos előfordul, hogy akár egy hónap is eltelik, mire Magyarországra ér a csomag. Szerencsére rengeteg webshop rendelkezik már európai raktárakkal, például a Geekbuying is, így csupán pár napot kell várni, mire megérkezik a kiszemelt kütyü. Ebben a cikkben csak EU raktáras termékeket találtok.

Miért jó elektromos rollerrel vagy kerékpárral közlekedni?
elektromos biciklielektromos rollereMAGSzponzorált tartalomXiaomi
írta: molcsa2021.02.12.

Miért jó elektromos rollerrel vagy kerékpárral közlekedni?

Gyors, kényelmes és környezetbarát

Ha már találkoztál a Xiaomi elektromos rollereihez hasonló e-járművel, esetleg már próbáltál is ilyet, akkor lényegében megtapasztaltad a száguldás élményét. Az e-kerékpár vagy az elektromos roller megléte hasznos lehet az alapvető rövid távú utazásokhoz, miközben arra ösztönöz, hogy környezetbarát módon közlekedj, hiszen ezek az eszközök nem szennyezik a természetet.

Smart Tech, Better Living akció a Geekbuyingon
GeekbuyingJimmyvezeték nélküli porszívóXiaomi
írta: hajas2021.02.10.

Smart Tech, Better Living akció a Geekbuyingon

Okoskütyükkel könnyebb az élet

Óriási kütyüvásár kezdődött a Geekbuyingon, ugyanis elstartolt a Smart Tech, Better Living akcióhullám. Egy rakás kütyü árát csökkentették, extra kuponokat biztosítanak számotokra, de exkluzív kuponokat is kaptunk tőlük három Xiaomi Jimmy porszívóra is.

Ali Love Deliver: Az Amazfit Store-ban van értelme a Valentin-napnak
AliexpressAmazfitvalentin nap
írta: SonkaMod2021.02.10.

Ali Love Deliver: Az Amazfit Store-ban van értelme a Valentin-napnak

Okosórák, tök jó áron

Évek óta tart a trend, hogy Valentin-napon az összes nagy cég igyekszik a saját portékáját eladni. Az nem érdekli őket, hogy mondjuk egy fogkefének nincs sok köze a szerelemhez, vagy hogy nem egy tésztaszaggató fogja boldoggá tenni a párunkat, hanem mindenki csak eladni akar. Ezt a jelenséget lehet szeretni vagy nem szeretni, de ebből a napból is egyre inkább egy vásárló ünnep lesz, ha azért nem is akkora, mint a karácsony környéki napokból, de azért jelentős.

hirdetés