hirdetés

Hírek

Még csak néhány hete kapható, de máris akciós a Poco F3
AliexpressokostelefonPocoXiaomi
írta: hajas2021.04.06.

Még csak néhány hete kapható, de máris akciós a Poco F3

Így még jobban megéri

Épphogy eltelt két hét azóta, hogy megjelent a Poco széria legújabb tagja, az F3. Már akkor is olcsónak számított a versenytársakhoz képest, most pedig már 106 000 forinttól elérhető a Snapdragon 870-es lapkával, 6 GB RAM-mal, 120 Hz-es AMOLED kijelzővel és 5G-vel felszerelt modell, és a nagyobbik változatért sem kell sokkal többet fizetnetek.

Végre olcsón rendelhető a Redmi Note 10
BanggoodMIUINote 10okostelefonRedmiXiaomi
írta: SonkaMod2021.04.06.

Végre olcsón rendelhető a Redmi Note 10

Gazdaságos erőgép

Egy hónapja jelent meg a Xiaomi Redmi legújabb tagja, a Note 10 és a Note 10 Pro. A hivatalos forgalmazás már egy ideje fut a nagyobb store-oknál, és nemrég a Banggoodnál is debütált az új készülék. Mint ahogy várható volt, ez a webshop nagyon jó áron kínálja a telefonokat, tehát aki eddig várt egy alacsonyabb árra a Note 10 esetében, annak most eljött az idő.

Xiaomi Trouver porszívók bomba áron az ali szülinapon
11. Ali szülinapAliexpressállóporszívórobotporszívótrouverXiaomi
írta: SonkaMod2021.04.01.

Xiaomi Trouver porszívók bomba áron az ali szülinapon

Ezek még drágábban is bombavételek voltak

A Trouver porszívói tavaly év vége fele jelentek meg, és ez a cég is egy Xiaomi almárka. Egy ideig nem került a látókörünkbe, aztán úgy alakult, hogy két porszívójukat is tudtuk tesztelni. Ezek voltak a Solo 10 és a Power 11 modellek, amikről pár nappal ezelőtt jelent meg a részletes beszámolónk. Nagyon tetszett ez a két gép nekünk, mert nagyon nyomott áron kínálnak remek minőséget és extra funkciókat. Az Aliexpress szülinap alkalmából most váratlanul alacsony áron lehet őket rendelni, ahogy a cég egyetlen robotporszívóját, a Findert is.

Szülinapos Amazfit Stratos és egyéb óra akció Alin
AliexpressAmazfitOkosórasportóraStratos
írta: SonkaMod2021.03.31.

Szülinapos Amazfit Stratos és egyéb óra akció Alin

A fillérestől a csúcsig

Az idei Aliexpress szülinap eddig elég jól alakult. A kuponok tartósak, most is működik még egy csomó, a termékekkel alig trükköznek és egy csomó cuccot lehet valóban nyomott áron megvásárolni. Az Amazfit órákról viszont még nem ejtettünk szót, pedig minden nagyobb Aliexpresses eseményen be lehet belőlük vásárolni jó áron. Ez most sincsen másképp, a legjobb akció ezúttal az Amazfit Stratosra van, ami már 24 000 forint alatt megvásárolható EU raktárból.

Bolondok napi őrület a Geekbuyingon
bolondok napjaGeekbuyingTronsmartVivibrightXiaomi
írta: hajas2021.03.31.

Bolondok napi őrület a Geekbuyingon

Az árakkal nem viccelnek

Április elsejéről mindenki tudja, hogy ez a nap a bolondok napja. Szokás szerint ilyenkor az emberek igyekeznek megtréfálni egymást. A Geekbuying viszont nem viccelődik, hiszen egy rakás kütyü árát csökkentették ezen nap alkalmából, ráadásul ezek már a mától érvényesek, de persze az extra kuponok sem maradnak ki a cikkből.

Filléres karórák az Ali szülinapon
11. Ali szülinapAliexpresseutourkaróraMegir
írta: SonkaMod2021.03.30.

Filléres karórák az Ali szülinapon

Az olcsó aliexpresses óráknak nagy a keletje, hiszen akárhogy is nézzük, ezek bizsu kategóriába sorolhatók, abból meg sosem elég. A karóra az egyetlen olyan ékszer, ami teljes mértékben elfogadott férfiakon is. Rengeteg olyan olcsóság kapható Aliexpressen, ami baromi jól néz ki, stílusos is, és olcsó. Így kevés pénzből egy egész arzenálnyi karóránk lehet, hogy minden alkalomra legyen egy. Érdemes olyanokat választani, amiknél sok az értékelés, és fényképes is van közöttük. Így nem igazán lehet mellényúlni.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2021.03.30.

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24, mint mindig, most is remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

OnePlus akciók az Aliexpress szülinapon
AliexpressokostelefonOnePlus
írta: Atika2021.03.29.

OnePlus akciók az Aliexpress szülinapon

Rengeteg olcsó OnePlus modell

Elkezdődött az Aliexpress 11. szülinapi ünneplése, amit természetesen a már jól megszokott akciókkal, és rengeteg kuponnal megfejelve tesznek még érdekesebbé. Jó néhány OnePlus teló is áldozatául esett az áraesésnek, aminek mi csak örülhetünk. A OnePlus 8, 8T és számos Nord modell is jóval olcsóbban vásárolható meg a következő napokban.

Yeelight őrület az Aliexpressen
AliexpressokosvilágításYeelight
írta: hajas2021.03.29.

Yeelight őrület az Aliexpressen

Okosvilágítást mindenkinek

Az okosvilágítási kütyükért mindenki rajong, és tudjuk hogy ez igaz az Olvasóinkra is. Ennek apropóján készítettem nektek egy válogatást, amibe mindenféle fényforrást összeválogattunk nektek, ráadásul szereztem hozzájuk extra kuponokat is, így még kedvezőbb áron rendelhetitek meg ezeket a kütyüket a Yeelight Official Store kínai raktárából.

Már kapható a legújabb ACGAM állítható asztalkeret
Acgamállítható asztalGeekbuying
írta: hajas2021.03.29.

Már kapható a legújabb ACGAM állítható asztalkeret

Home office, kényelmesen

A járvány miatt a home office fogalmát szinte az egész ország megismerte, és ez nagy valószínűséggel a vírus után is velünk marad (ha nem is teljesen a jelenlegi formájában). Az otthoni munkakörnyezet nem feltétlenül a legkényelmesebb, de szerencsére ma már könnyen javíthatunk ezen. Elsősorban az irodaházakból lehet ismerős az állítható magasságú asztal, ezek többnyire igen drágák, de szerencsére a Geekbuying is árul ilyeneket, ráadásul elfogadható áron.

hirdetés