hirdetés

Hírek

Aki nem hiszi, járjon utána
GeekbuyingHuaweiTronsmart

Aki nem hiszi, járjon utána

A legjobb árak a piacon

írta: Rolla2019.09.25.

Egy termék esetében két variáció van az árcédula megírásakor: vagy az elején promóciós célzattal lentről indít és később megy fel az ára, vagy pedig megjelenéskor kérnek érte sokat, ami a későbbiekben új modell érkezése, illetve a hype lecsengése miatt hónapok elteltével kevesebb lesz. A második a gyakoribb eshetőség, így ha kijön egy új kütyü, van hogy megéri pár hónapot várni, ha van hozzá türelmetek vagy nem sürgős a beszerzése. A mai termékeket is érdemes volt kivárni, hiszen rövid időn belül olcsóbbak lettek, sőt kupon is jár hozzájuk.

A szépségápolás filléres eszközei
Banggoodborotva

A szépségápolás filléres eszközei

Mérleg, borotva, meg amit még én sem ajánlanék

írta: Don Kartács2019.09.24.

A Xiaomi Yunmai Mini 2 nagy tetszést váltott ki belőletek, kedves olvasókból, ezért gyorsan szétnéztem az általam nem sűrűn látogatott Health&Beauty kategóriában. Találtam néhány beteg dolgot, filléres elektromos fogkefe – 8 dollárért, 8 fejjel muhaha -, borotvákat, hőmérőt, de még olyat is, amit még én se mernék ajánlani. A meglepetés pedig egy olyan termék, aminek a funkcióját képtelen voltam megfejteni, hátha nektek sikerül.

Villámakció + kupon
GeekbuyingkuponlámpaXiaomi

Villámakció + kupon

Lehet még fokozni

írta: Rolla2019.09.23.

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor online vásárlás közben beleszaladunk egy kuponba vagy egy villámakcióba egy terméknél. Vagyis kicsit átgondolva, tudok jobbat mondani: amikor egy termék egyszerre kapható flash deal keretében, sőt még kupon is jár hozzá. Most kizárólag ilyen termékeket mutatok nektek, így még többet tudtok faragni a végösszegből.

Raktársöprés Banggoodon = olcsó mobilok
BanggoodmobilXiaomi

Raktársöprés Banggoodon = olcsó mobilok

írta: Don Kartács2019.09.21.

A Banggood helyet csinál a karácsonyi termékeknek, kisöprik a raktárból a régebbi dolgokat, és ez most a mobilokat is érinti. Akit nem zavar, hogy nem a legújabb trendi-szexi hardverrel szerelt cuccost pörgetheti a kocsma asztalán, annak itt az idő bevásárolni. 28 500 Ft a Nubia M2 Lite, 27 000 A LeEco Cool 1 4/32-es modellje, de van egy tonnányi Xiaomi telefon is – Redmi Note 5, Note 6, A2, Mi 8, Pocophone F1 stb. – amire régebben a nyálatokat csorgattátok, most viszont árban is közel kerültek a fájdalomküszöb alatti tartományhoz.

Lifehack Aliexpress-ről
Aliexpresscipőfűző

Lifehack Aliexpress-ről

Mágneses cipőfűző

írta: Don Kartács2019.09.21.

Utálom, mikor a cipőfűzőm kikötődik, meg kell állnom bekötni, majd újra kikötődik 10 perccel később. Tipikus mindennapi probléma, amit már sokat sokféleképpen próbáltak megoldani. Többnyire valami drága, nem működő megoldással állnak elő a gyártók. Emlékeztek még a Puma Disc-re? De vannak önfelfújós cipők is a Back to the Future után szabadon. Természetesen Kínából mindenre van olcsón megoldás, az Aliexpress bugyraiban egy csomó mágneses cipőfűzőt lehet előásni, ami egy újabb szereplője a vicces-hasznos kategóriának.

Még tart a raktárürítés
GearvitaMi mix 2SQCYXiaomi

Még tart a raktárürítés

Telefonok, okosórák, kiegészítők minden mennyiségben

írta: Rolla2019.09.20.

Továbbra is tart a Gearvita nyárvégi raktárürítése, ahol kedvezményesen szerezhettek be akár olyan cuccokat is, mint a durva Xiaomi Mi 9 12 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel vagy a Mecool M8S Pro 4K TV box. Ezek mellett találhattok okosórákat, vezetéknélküli töltőket és fülhallgatókat is, és hogy tovább fokozzam a hangulatot, mutatok nektek három olyan terméket, amihez extra kupon is jár.

Megkésett iskolakezdés
LVLKEYminecraftOfficeWindowsXbox

Megkésett iskolakezdés

Szoftverkulcsok a LVLKEY kínálatából

írta: SonkaMod2019.09.20.

Bár már egy ideje megy az iskola, és már az egyetemisták is kókadoznak az előadókban, mégis vannak olyanok, akik az utolsó utáni pillanatra hagyják a gépvásárlást, így azoknak most kell gondolni a szoftverek megvételére is. A szoftverkulcsokkal kereskedő LVLKEY kuponos akciókkal rukkolt elő, amiket örömmel megosztunk veletek. Az oldal hasonlóan megbízható, mint a már eddig is hirdetett LVLGO.

Heti körbetekintés
borotvaGeekbuyingkuponXiaomi

Heti körbetekintés

Kuponok a népszerű cuccokhoz

írta: Rolla2019.09.18.

Onnan lehet felismerni leginkább egy jó terméket, ha még hetekkel-hónapokkal a megjelenése után is a népszerűségi listák élén áll. És hogy mitől is jó valami? Van, amit a tudása miatt nem lehet lerugdosni a dobogóról - ilyen például a Xiaomi Jimmy JV53 -, míg más terméknek az árába lehetetlen belekötni - lásd: Xiaomi borotva -. Ennél már csak az tökéletesebb, amikor a két szempont találkozik. Hogy minél közelebbi metszéspontot találjunk, mutatok négy kütyüt, kiegészítve kuponnal és villám akcióval.

Hivatalos boltok az Alin
AliexpressBaseusBlitzWolfofficial storeXiaomi

Hivatalos boltok az Alin

Xiaomi, Blitzwolf, Baseus, Tronsmart

írta: Rolla2019.09.17.

Bár a mai napig sokan azt hiszik, hogy az Aliexpress az online webshopok józsefvárosi piaca, gyakorlott vásárlók már tudják, hogy a legmenőbb eredeti cuccokat is beszerezhetik a piactér oldaláról. Nem kell műértőnek lennetek ahhoz, hogy felismerjétek az original termékeket, elég, ha felkeresitek az Aliexpressen belül a hivatalos boltot. Azon kívül, hogy itt biztosak lehettek abban, hogy nem hamisítványt fogtok kapni, gyakran az árak is jóval kedvezőbbek, ráadásul a paletta is szélesebb. Ha szeretnétek megtudni, hogy van-e a kedvenc boltotoknak hivatalos változata, írjátok be a keresőbe a márkát, kiegészítve az "official store" hívószóval.

Hogy senki se maradjon ki
Geekbuyingkutya kulacsXiaomi

Hogy senki se maradjon ki

Amazfit Verge 3, Xiaomi kutyakulacs és Redmi Note 7

írta: Rolla2019.09.15.

A mai kedvcsinálóban sok terméket találhattok, amik bár nem sorolhatóak egy kategóriába vagy témába, mégis ez adja meg a szépségét a dolognak, hiszen így mindenki kiválaszthatja a családból a számára legszükségesebbet. Egy elektromos rollernek bárki örülne, továbbá aki belevágna a sportolásba, annak az Amazfit Verge okosórát ajánlanám, ha pedig új telefon vásárlásán gondolkoztok, de nem fizetnétek érte feleslegesen sokat, akkor a Redmi Note 7 még mindig ott van a toppon. A listán egy terméknél viszont nincs kec-mec és gondolkozás, hogy ki örülne neki, ez pedig a kutyakulacs. Az azért legyen a kutyáé.

hirdetés