hirdetés

Hírek

TV Boxok a Geekbuyingtól
A95XBeelinkGeekbuyingtv boxx96

TV Boxok a Geekbuyingtól

Így lesz okos a tévéd

írta: hajas2020.06.24.

Sajnos ma még sok olyan tévét lehet kapni a piacon, ami nem rendelkezik okos funkciókkal, például nem lehet rajta YouTube-ozni vagy Netflixezni. Szerencsére sok olcsó androidos tv boxot lehet kapni, ezekből hoztam nektek néhányat a Geekbuying kínálatából. Mivel mindegyik termék Európából érkezik, így áfa- és vámköltségek nélkül, néhány nap alatt kiszállítják nektek.

Xiaomi Haylou Solar, LS01 és LS02
aktivitásmérőAliexpressBanggoodHaylou

Xiaomi Haylou Solar, LS01 és LS02

Menő, óraalakú aktivitásmérők olcsón

írta: Don Kartács2020.06.23.

A Xiaomi Haylou LS01-et annak idején mi is teszteltük és egy kifejezetten kellemes termékre bukkantunk a személyében. Nemrég jelent meg az utódja, az LS02, ami a négyzet alakú aktivitásmérők formavilágát viszi tovább, míg Solar nevű testvére a kör alakért rajongók szívét dobogtatja meg. Összevetettük az árakat, hogy kiderüljön, a három modellt hol lehet a legolcsóbban elérni. (cikk frissítve újabb kuponokkal)

Nagy leárazás a Keysworlds-nél
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows

Nagy leárazás a Keysworlds-nél

Uborkaszezonban is olcsó Microsoft termékek

írta: Atika2020.06.23.

Alacsony árak, hibátlan ügyfélszolgálat és egyszerű felület. Ez a három dolog tulajdonság teszi tökéletessé a Keysworlds ajánlatait, amikkel hétről-hétre találkozhattok. Lássuk, hogy most mi van a tarsolyukban.

Nyereményjáték a Geekbuyingnál
DreameFiidoGeekbuyingTronsmartVivibrightXiaomi

Nyereményjáték a Geekbuyingnál

Szülinapi nyeremény

írta: hajas2020.06.22.

Még pár napig tart a Geekbuying nyolcadik születésnapi akciója, úgyhogy aki eddig lemaradt volna, most még lecsaphat a kedvezményekre. Továbbá a Geekbuying egy nyereményjátékot is meghirdetett, ahol kuponokat és kisebb tárgynyereményeket nyerhettek, a fődíj pedig egy vadonatúj porszívó, egy Roborock H6! Persze a mai napra is hoztam pár remek kütyüt, melyek a szállítási mód vagy az árazás miatt vámmentesek.

Biciklizés Aliexpress földén
Aliexpressbicikli

Biciklizés Aliexpress földén

Decathlon killer is coming

írta: SonkaMod2020.06.22.

A minap a kéklogós francia sportáruházban járkáltam, és mint sportszerető ember, majdnem az összes sort bejártam. A kerékpár részlegnél nagyon csalódott voltam, hisz mindenből alig volt készleten, és egy rakás dolgot meg nem is találtam meg. Tudom, ha profi cuccokat akarok venni, akkor amúgy is szakboltba kéne mennem, de én abszolút kocabicós vagyok, így nem akarok sokat fizetni a kiegészítőkért, tehát maradt az Aliexpress.

Az Aliexpress Summer Sale legjobbjai  #2
AliexpressBaseusTronsmart

Az Aliexpress Summer Sale legjobbjai #2

Második felvonás

írta: hajas2020.06.19.

Már csak néhány napig tart az Aliexpress Summer Sale, így aki eddig nem csapott le a kedvezményekre, most bepótolhatja. Kiválogattam nektek néhány kütyüt, melyekhez most szuper áron juthattok hozzá! Mindegyik termék az árazás vagy a szállítási mód miatt áfamentes.

Itt vannak a DHGate legújabb ajánlatai
DHGateDreameXiaomi

Itt vannak a DHGate legújabb ajánlatai

Egy kis spórolás

írta: hajas2020.06.18.

Újra elhoztam nektek a DHGate legjobb ajánlatait a hétre. A felsorolásban találtok okosmérleget, vezeték nélküli porszívót és hordozható kompresszort is. A termékek áfamentesek az árazás vagy pedig a szállítási mód, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Robotporszívós kibogozó
robotporszívóXiaomiXiaomishop

Robotporszívós kibogozó

Dreame, Roborock, Viomi

írta: Don Kartács2020.06.17.

Pár napja kaptam egy érdekes levelet, azzal kapcsolatban, hogy segítsek robotporszívót választani, ugyanis nem képes a levél írója kiigazodni a különböző gyártók modelljein. Ezen nem vagyok meglepve, hiszen csak a Xiaomi esetében van három gyártó – Roborock, Dreame és a Viomi – akik ontják magukból az eszközöket, ráadásul pont most vezetnek ki néhány régebbi modellt, miközben jelennek meg folyamatosan az újabbak. Nem csoda, hogy a legtöbben nem tudják, hogy melyik az új és a régi, ezt tesszük most rendbe.

Geekbuying szülinap: itt a folytatás!
GeekbuyingKugooMi BandViomiXiaomi

Geekbuying szülinap: itt a folytatás!

Még tart a szülinapi akció

írta: hajas2020.06.17.

Javában zajlik a Geekbuying nyolcadik szülinapi akciója, egészen jövő csütörtökig tart. Hoztam nektek néhány nagyszerű ajánlatot a kínálatból, a felsorolásban találtok robotporszívót, okos mérleget, okoskarkötőt és elektromos rollert. Mindegyik termék a szállítási mód vagy az árazás miatt vámmentes.

Nyári leárazás a Geekmaxinál
CleansebotDreameGeekmaxiJimmyXiaomi

Nyári leárazás a Geekmaxinál

Helló nyár!

írta: hajas2020.06.17.

A Geekmaxi is begyújtotta az akció rakétákat, számos termékhez juthattok hozzá kedvezményesen. Az akció tegnap kezdődött, és egészen a hónap végéig, június 30-ig tart. A Geekmaxi csak EU raktáras termékeket árul, így néhány nap alatt, áfamentesen kézbesítik a kiszemelt kütyüket, ráadásul mindenre két év garanciát vállalnak.

hirdetés