hirdetés

Hírek

Robotporszívók harca
GearbestRoborockViomiXiaomi

Robotporszívók harca

Powered by Gearbest

írta: hajas2020.07.01.

Rengeteg robotporszívót hoztam nektek a Gearbest kínálatából. A cikkben összehasonlítom a gépeket, hogy minél könnyebben megtaláljátok a számotokra leginkább megfelelő porszívót. Mindegyik robot európai raktárból érkezik, így nem kell aggódnotok a vámköltségek miatt.

Baseus kütyüválogatás
AliexpressBaseus

Baseus kütyüválogatás

Hasznos apróságok

írta: hajas2020.06.30.

Hoztam nektek olcsó és hasznos Baseus kütyüket. A válogatásban találtok lopásgátlót, mini ventilátort, power banket, valamint vezeték nélküli töltőt is. Mindegyik termék ára bőven az áfahatár alatt helyezkedik el, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Meghökkentő áron lehet Xiaomi Biztonsági kamerát venni
BanggoodImilab EC2Xiaomi

Meghökkentő áron lehet Xiaomi Biztonsági kamerát venni

írta: SonkaMod2020.06.30.

A Xiaomi Imilab EC2 egy nagyon fejlett biztonsági kamera, és ennek megfelelően az árazása sem túl alacsony. Aliexpressen a gateway-jel együtt 80-90 dollár alatt nem áll meg a cucc, Banggoodon pedig akció nélkül akár 140 dodót is elkérnek érte. De most egy nagyon jó limitált kuponnal megszerezhetjük 66$-ért, ami körülbelül 21 000 forint a 44 000 helyett. Ennyiért mindenképpen best buy.

Nyári vásár a Keysworlds-ön!
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows

Nyári vásár a Keysworlds-ön!

Microsoft termékek 3000 forinttól

írta: Atika2020.06.30.

A Keysworlds most is, nagyon jó árakon kínál minden Microsoft terméket, amire egy home office-hoz szükségetek lehet. Windows 10, Office 2016 és 2019, de még Office 365 is van a repertoárban, ráadásul nemrégiben antivírus és biztonsági szoftverek is érkeztek az egyik legnépszerűbb szoftverwebshop "polcaira".

Xiaomi válogatás a Geekbuyingtól
GeekbuyingkütyükXiaomi

Xiaomi válogatás a Geekbuyingtól

Xiaomi kütyük, jó áron

írta: hajas2020.06.29.

Összegyűjtöttem nektek néhány remek Xiaomi kütyüt a Geekbuying kínálatából. A mai cikkben vezeték nélküli porszívót, sétapadot és TWS fülhallgatót is találtok. Mindegyik termék az árazás vagy a szállítási mód miatt áfamentes.

Kugoo G-MAX roller
GeekbuyingKugooRoller

Kugoo G-MAX roller

A középkategória új versenyzője

írta: Don Kartács2020.06.29.

Nyáron nemcsak a darazsak, de az új rollerek is kirajzanak, így a Xiaomi-Kugoo-Ninebot hármas vetélkedése újabb szintre emelkedett. A Kugoo kitolta a középkategóriás, minden földi jóval szerelt G-Maxot, ami nemcsak a badass dizájnban mutat újat. Nőtt a teljesítménye, nagyobb, menetkomfortot növelő kereket kapott, kitolták a hatótávját és még a végsebessége is feljebb kúszott. Sajnos az ára is, elég húzós a 240 000 Ft, ezért már két sima Kugoo S1 Pro-t kapni.

Akciós kütyük a DHGate kínálatából
DHGateHaylouNexToolXiaomi

Akciós kütyük a DHGate kínálatából

Szuper árak

írta: hajas2020.06.25.

Ezen a héten is összegyűjtöttem nektek a DHGate legjobb akcióit. A mai válogatásban találtok két TWS fülhallgatót, robotporszívót és elemlámpát, meg persze a kuponok sem maradtak ki. Mindegyik termék a szállítási módja, vagy pedig az ára miatt áfamentes.

TV Boxok a Geekbuyingtól
A95XBeelinkGeekbuyingtv boxx96

TV Boxok a Geekbuyingtól

Így lesz okos a tévéd

írta: hajas2020.06.24.

Sajnos ma még sok olyan tévét lehet kapni a piacon, ami nem rendelkezik okos funkciókkal, például nem lehet rajta YouTube-ozni vagy Netflixezni. Szerencsére sok olcsó androidos tv boxot lehet kapni, ezekből hoztam nektek néhányat a Geekbuying kínálatából. Mivel mindegyik termék Európából érkezik, így áfa- és vámköltségek nélkül, néhány nap alatt kiszállítják nektek.

Xiaomi Haylou Solar, LS01 és LS02
aktivitásmérőAliexpressBanggoodHaylou

Xiaomi Haylou Solar, LS01 és LS02

Menő, óraalakú aktivitásmérők olcsón

írta: Don Kartács2020.06.23.

A Xiaomi Haylou LS01-et annak idején mi is teszteltük és egy kifejezetten kellemes termékre bukkantunk a személyében. Nemrég jelent meg az utódja, az LS02, ami a négyzet alakú aktivitásmérők formavilágát viszi tovább, míg Solar nevű testvére a kör alakért rajongók szívét dobogtatja meg. Összevetettük az árakat, hogy kiderüljön, a három modellt hol lehet a legolcsóbban elérni. (cikk frissítve újabb kuponokkal)

Nagy leárazás a Keysworlds-nél
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows

Nagy leárazás a Keysworlds-nél

Uborkaszezonban is olcsó Microsoft termékek

írta: Atika2020.06.23.

Alacsony árak, hibátlan ügyfélszolgálat és egyszerű felület. Ez a három dolog tulajdonság teszi tökéletessé a Keysworlds ajánlatait, amikkel hétről-hétre találkozhattok. Lássuk, hogy most mi van a tarsolyukban.

hirdetés