hirdetés

Hírek

Férfi szépségápolás a Xiaomival
BanggoodborotvaEnchenMSNXiaomi

Férfi szépségápolás a Xiaomival

Mire van szüksége egy férfinak?

írta: SonkaMod2020.07.10.

Lehetne hangzatos szólamokat írni, hogy nekünk, férfiaknak is szükségünk van a szépségápolásra, és létrehozhatnánk egy mozgalmat is arra, hogy mi is szeretnénk annyi időt tölteni a fürdőszobában, mint a nők. Igen, lehetne ilyenekkel bohóckodni, de az az igazság, hogy a férfiak sokkal kevésbé igényelnek ilyesmit, és általában kevésbé is szeretnek vele foglalkozni. Persze nem arra gondolok, hogy a pasik koszosan, büdösen teljesednek ki igazán, de egy igényes férfinak is elég fele annyi idő a fürdőszobában, mint a párjának. Ennek megfelelően a felszerelésünk is szegényesebb, de a borotva az mindenkinél alap.

Szétütöttük a Cubot Kingkong Mini strapatelefont
ApavlogCubotstrapatelefon

Szétütöttük a Cubot Kingkong Mini strapatelefont

Mit bír ki egy 30 rongyos készülék?

írta: Don Kartács2020.07.10.

Vannak olyan termékek, amiket az ember legszívesebben összetörne, annyira idegesítő a működésük. Ez a tevékenység viszonylag ritkán indokolt, de egy strapatelefon esetében adja magát a dolog, hogy ha már erre tervezték, akkor ki is próbálja az ember, mit bír ki. Ezt a nemes feladatot most átengedtük Mesterházi Dávidnak, hogy az Apavlog csatorna keretein belül megpróbálja elpusztítatni a Cubot Kingkong Mini telefont.

Early Bird akciók a Geekbuyingnál
GeekbuyingKugooMifoRoborockXiaomi

Early Bird akciók a Geekbuyingnál

7.7

írta: hajas2020.07.08.

Ki korán kel, aranyat lel, szokták mondani. Ezt a Geekbuying is tudja, így elindította a 7.7 Early Bird akciósorozatát, melynek keretein belül számos termékre csaphattok le jelentős kedvezménnyel. Persze néhány kütyüt is hoztam nektek, extra kuponokkal.

Prémium minőségű bőröndvásár a Banggoodon
20 inchBanggoodbőröndXiaomi

Prémium minőségű bőröndvásár a Banggoodon

Az eredeti ár feléért!

írta: SonkaMod2020.07.08.

A magyar bőrőndfelhozatal abból áll, hogy vannak a gagyi kínaiak olcsón, és a méregdrága Samsonite és American Tourister darabok, ami csak keveseknek adatik meg. Pedig a Xiaominak is vannak ilyen termékei, de az az igazság, hogy a drágább szegmensbe tartoznak, nem is csoda, hogy sokan nem hallottak még róluk. Van egy kifutó modelljük, ami teljesen fém borítású, talán a legelőkelőbb, legmasszívabb típus, és már sok helyen nem is kapható, illetve nagyon drága. Most pont ezt akciózta le a Banggood, amit egy nagyon jó kuponnal fejelünk meg, és már repülhet is hozzánk relatíve potom pénzért cseh raktárból.

Nyári leárazás a Keysworlds-nél
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindowsXbox

Nyári leárazás a Keysworlds-nél

Windows 10 már 3000 forintért

írta: hajas2020.07.07.

Elérkezett a Keysworlds.com nyári akcióhulláma. Jelentős kedvezménnyel szerezhettek be több Microsoft terméket, például Windows 10-et, Office-t, sőt, még Xbox Live Gold tagságot is.

Új hét, új ajánlatok a Geekbuyingtól
GeekbuyingKugooTronsmartViomiXiaomi

Új hét, új ajánlatok a Geekbuyingtól

Kuponokkal megfűszerezve

írta: hajas2020.07.06.

A mai napra is elhoztam nektek a Geekbuying legújabb ajánlatait, kuponokkal megspékelve. A válogatásban találtok akkumulátoros ventilátort, elektromos rollert, gamer fejhallgatót és robotporszívót is. Mindegyik termék Európából érkezik hozzátok, így extra költségek nélkül, pár nap alatt megérkezik hozzátok.

Kugoo M2 Pro vagy Kugoo Kirin S1 roller?
ApavlogKugooKugoo Kirin S1Kugoo M2 Pro

Kugoo M2 Pro vagy Kugoo Kirin S1 roller?

Az Apavlog megmondja a tutit

írta: Don Kartács2020.07.03.

Mesterházi Dávid az Apavlogtól elvitte az általunk is tesztelt két Kuggo rollert egy kis furikázásra, és górcső alá vette őket. Vajon melyik a jobb jármű a kettő közül, a 87 000 Ft-ba kerülő Kirin S1 vagy a 137 000 Ft-ot kóstáló M2 Pro? Ezek persze nem egy kategóriába tartoznak, így az is kiderül, hogy érdemes-e többet fizetni a komolyabb járgányért.

Elhoztuk a DHGate legújabb ajánlatait
DHGateDreameMi BandPoco

Elhoztuk a DHGate legújabb ajánlatait

Kütyük, kuponok

írta: hajas2020.07.02.

Újra elhoztam a DHGate legjobb ajánlatait. A mai válogatásban találtok okostelefont, vezeték nélküli porszívót és okoskarkötőt is. Mindegyik termék Európából, áfamentes szállítással érkezik hozzátok, ráadásul néhány nap alatt megkapjátok őket.

One Netbook OneGx1: izmos gamer gép a Geekbuyingtól
GeekbuyingOne Netbook

One Netbook OneGx1: izmos gamer gép a Geekbuyingtól

Van benne szufla

írta: hajas2020.07.02.

Itt a One Netbook család következő tagja, a kifejezetten játékosok számára készített OneGx1. Az alig több, mint fél kilós laptop nem kispályás, ráadásul könnyen kézikonzollá alakítható. A termék EU Priority Line szállítással áfamentesen jut el hozzátok.

Melyik a legjobb kínai elektromos pumpa?
70maiAliexpressBanggoodBaseuspumpaXiaomi

Melyik a legjobb kínai elektromos pumpa?

írta: SonkaMod2020.07.02.

Körülbelül egy éve fedeztük fel a Xiaomi elektromos pumpáját, ami nem véletlenül nyűgözött le minket. A gép akár egy autó kerekét is fel tudja fújni, de használhatjuk biciklihez és uniciklihez is. Nem véletlenül terjed egyre inkább el ez a kütyü, mert egy kis levegőért benzinkútra járni, vagy kézzel pumpálgatni nem a legjobb időtöltések egyike. Azóta persze lefolyt pár liter víz a Dunán, és más egyéb ilyen eszközöket is piacra dobtak. De vajon melyik éri meg a legjobban?

hirdetés