hirdetés

Hírek

Az Aliexpress Summer Sale legjobbjai  #2
AliexpressBaseusTronsmart

Az Aliexpress Summer Sale legjobbjai #2

Második felvonás

írta: hajas2020.06.19.

Már csak néhány napig tart az Aliexpress Summer Sale, így aki eddig nem csapott le a kedvezményekre, most bepótolhatja. Kiválogattam nektek néhány kütyüt, melyekhez most szuper áron juthattok hozzá! Mindegyik termék az árazás vagy a szállítási mód miatt áfamentes.

Itt vannak a DHGate legújabb ajánlatai
DHGateDreameXiaomi

Itt vannak a DHGate legújabb ajánlatai

Egy kis spórolás

írta: hajas2020.06.18.

Újra elhoztam nektek a DHGate legjobb ajánlatait a hétre. A felsorolásban találtok okosmérleget, vezeték nélküli porszívót és hordozható kompresszort is. A termékek áfamentesek az árazás vagy pedig a szállítási mód, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Robotporszívós kibogozó
robotporszívóXiaomiXiaomishop

Robotporszívós kibogozó

Dreame, Roborock, Viomi

írta: Don Kartács2020.06.17.

Pár napja kaptam egy érdekes levelet, azzal kapcsolatban, hogy segítsek robotporszívót választani, ugyanis nem képes a levél írója kiigazodni a különböző gyártók modelljein. Ezen nem vagyok meglepve, hiszen csak a Xiaomi esetében van három gyártó – Roborock, Dreame és a Viomi – akik ontják magukból az eszközöket, ráadásul pont most vezetnek ki néhány régebbi modellt, miközben jelennek meg folyamatosan az újabbak. Nem csoda, hogy a legtöbben nem tudják, hogy melyik az új és a régi, ezt tesszük most rendbe.

Geekbuying szülinap: itt a folytatás!
GeekbuyingKugooMi BandViomiXiaomi

Geekbuying szülinap: itt a folytatás!

Még tart a szülinapi akció

írta: hajas2020.06.17.

Javában zajlik a Geekbuying nyolcadik szülinapi akciója, egészen jövő csütörtökig tart. Hoztam nektek néhány nagyszerű ajánlatot a kínálatból, a felsorolásban találtok robotporszívót, okos mérleget, okoskarkötőt és elektromos rollert. Mindegyik termék a szállítási mód vagy az árazás miatt vámmentes.

Nyári leárazás a Geekmaxinál
CleansebotDreameGeekmaxiJimmyXiaomi

Nyári leárazás a Geekmaxinál

Helló nyár!

írta: hajas2020.06.17.

A Geekmaxi is begyújtotta az akció rakétákat, számos termékhez juthattok hozzá kedvezményesen. Az akció tegnap kezdődött, és egészen a hónap végéig, június 30-ig tart. A Geekmaxi csak EU raktáras termékeket árul, így néhány nap alatt, áfamentesen kézbesítik a kiszemelt kütyüket, ráadásul mindenre két év garanciát vállalnak.

Az Aliexpress Summer Sale legjobbjai
AliexpressMi Band 5RedmiTronsmartXiaomi

Az Aliexpress Summer Sale legjobbjai

Powered by Summer

írta: hajas2020.06.16.

A nyári hőhullámok egyelőre még nem érték el hazánkat, de az Aliexpress akcióhulláma már igen! A Summer Sale keretein belül rengeteg kütyü kapható fantasztikus áron. Kiválogattam nektek a legjobbakat, és még kuponokat is hoztam nektek. Mindegyik termék az árazás vagy a szállítási mód miatt áfamentes.

Microsoft termékek 3000 forinttól
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows

Microsoft termékek 3000 forinttól

Júniusi őrület a Keysworlds-nél

írta: Atika2020.06.16.

A legnagyobb év közepi leárazás elkezdődött 2020-ban. A Keysworlds.com 2020-as évi nagy vásárának alkalmával akár 50%-os kedvezménnyel is vásárolhattok Office vagy Windows licenct. Ráadásul mostantól akár víruskergetőket is beszerezhettek náluk, így a biztonság miatt sem kell aggódnotok.

Új hét, új ajánlatok a Cafago-tól
CafagoHaylouLenovoWltoysXiaomi

Új hét, új ajánlatok a Cafago-tól

Kütyü dömping

írta: hajas2020.06.15.

Elhoztam nektek a Cafago legújabb ajánlatait. A felsorolásban találtok okosórákat, okoskarkötőt, robotporszívót, TWS fülhallgatót és távirányítós autót is. A termékek az áruk, vagy pedig a szállítási mód miatt áfamentesek.

Itt a Geekbuying 8. születésnapi akcióhulláma!
GeekbuyingKugooRoborockszületésnapi akcióXiaomi

Itt a Geekbuying 8. születésnapi akcióhulláma!

Happy birthday!

írta: hajas2020.06.15.

Elstartolt a Geekbuying várva várt születésnapi leárazása, rengeteg kupon és akciós termék vár rátok. Továbbá a kuponok mellett hoztam nektek robotporszívót, elektromos rollert, TWS fülhallgatót és hordozható SSD-t is. A felsorolásban szereplő termékek a szállítási mód vagy az árazás miatt áfamentesek.

Top 3 elemlámpa a Summer Sale alkalmából
AliexpressBanggoodelemlámpaGearbestsummer sale

Top 3 elemlámpa a Summer Sale alkalmából

A minőség nem lehet kérdés

írta: Don Kartács2020.06.15.

Itt a nyár és az elemlámpa szezon, ezért összeszedtem az általam legjobbnak tartott világítós cuccokat. Mindegyiket teszteltem vagy éppen folyamatban van a tesztjük, vagyis nem a netről „szedegettem” nekem tetsző cuccokat. Van olyan modell, ami különböző színhőmérsékletű és erejű LED-del is kérhető. Alizók előnyben, mindegyik termék a mágikus 11 000 Ft - 32 EUR - körüli áfa- és vámhatár alá esik, de azért több webshop termékeit is mellékeltem.

hirdetés