hirdetés

Hírek

Geekbuying válogatás
Amazfit GTSGeekbuyingJimmy JV63Kugoo G-BoosterXiaomi HIMO C20

Geekbuying válogatás

Ezek a legújabb ajánlatok

írta: hajas2020.04.14.

Megint elhoztam nektek a Geekbuying legjobb ajánlatait. A mostani válogatásban okosórát, elektromos járműveket, vezeték nélküli porszívót és lézeres gravírozót találtok. Mindegyik termék EU raktárból vagy áfamentes szállítással jut el hozzátok, így az extra költségek miatt nem kell aggódnotok. A cikkben szereplő árak már tartalmazzák a szállítási költségeket.

Húsvéti Windows vásár
#maradjotthonMicrosoftOfficeszoftverWindows 10

Húsvéti Windows vásár

A legjobb szoftvereket most olcsón megkaphatod

írta: Atika2020.04.14.

A húsvét idén sajnos a szokásosnál unalmasabban telt, ugyanis messzire nem nagyon mehettünk locsolkodni. Nem voltak nagy családi kajálások és a messze élő rokonokat sem tudtuk meglátogatni. A Keysworlds szoftverwebshop viszont szeretne kedveskedni még akkor is, ha már elmúltak az ünnepek.

Karanténosdi a jóidőben
#maradjotthonAge of empiresgamingRoller Coaster tycoon

Karanténosdi a jóidőben

A lakás ragyog, a meló kész, jön a game!

írta: SonkaMod2020.04.11.

Karantén X-edik nap. Azért írok X-et, mert fogalmam sincs, hogy mióta is megy már ez az egész. Egy hete még nem éreztem vészesnek a bezártságot, de most már kezd egy kissé idegesíteni. Süt a nap, csiripelnek a madarak, őrülten szaladgálnak bennem a sejtjeim, HOGY MENJÜNK MÁR KI! De, nem szabad, így marad a kockulás, amíg még elviselem. Karanténnapló egy szerkesztő szemével, sajnos jelen pillanatban az enyémmel.

A Xiaomi telefonokon túl…#3
AliexpresskütyüXiaomi

A Xiaomi telefonokon túl…#3

Nem csak mobilt gyártanak

írta: hajas2020.04.09.

Ha meghalljuk azt a szót, hogy Xiaomi, akkor egyből egy telefon vagy robotporszívó jut az eszünkbe. Pedig a kínai gyártó rengeteg mindent gyárt, sőt alig van olyan termékkategória, amiben nem találnánk tőlük alternatívát. Összeszedtem nektek pár, talán kevésbé ismert, viszont annál jobb cuccot a Xiaomitól, biztos lesznek meglepetések!

Húsvéti akciók a Geekbuyingnál
GeekbuyingKugooMeraxTronsmartXiaomi

Húsvéti akciók a Geekbuyingnál

Alacsony árakat hozott a nyuszi

írta: hajas2020.04.08.

Hétvégén itt a Húsvét, a húsvéti nyúl pedig előbb érkezett a Geekbuyinghoz. Hozott kedvezményeket, alacsony árakat és kuponokat is. Összeszedtem nektek a legjobb ajánlatokat és tudnivalókat. Olyan termékeket gyűjtöttem össze, amik vagy Európából érkeznek, vagy pedig a szállítási mód miatt áfamentesek.

Robotporszívót itthonról
Vacuum-mop proXiaomiXiaomishop

Robotporszívót itthonról

Kinek melyik típus való?

írta: Don Kartács2020.04.08.

Többen írtátok, hogy aggódtok a csomagok megérkezése kapcsán. Bár szerintünk emiatt nem kell aggódnotok – erről itt írtunk -, ettől függetlenül vannak hazai alternatívák is. Ennek egyértelmű előnye, hogy pár napon belül megkapjátok az árut, jár rá két év hazai garancia, számla, ügyfélszolgálat, szóval minden, amit egyébként is megszokhattatok a magyarországi vásárlás kapcsán.  Ebben a cikkben pedig a robotporszívókat szedtük össze, hiszen van egy csomó új és régi modell, kicsit összekavarodott a piac, szóval itt az ideje kibogozni, hogy pontosan kinek melyik való.

Geekbuying kütyüválogatás
Dreame V10GeekbuyingHaylou LS01Tronsmart T6 Plus

Geekbuying kütyüválogatás

Ezek most a legjobb ajánlatok

írta: hajas2020.04.07.

Hoztam nektek számos hasznos kütyüt, amiket most kedvezményesen tudtok beszerezni a Geekbuying weboldaláról. Lesz vezeték nélküli porszívó, okosóra és Bluetooth hangszóró. Mindegyik termék a szállítási mód, vagy pedig az ára miatt áfamentes, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Aliexpress kütyüválogatás
Aliexpressfogkefekütyükrobotporszívó

Aliexpress kütyüválogatás

Minden jó, egy helyen

írta: hajas2020.04.06.

Mindenki szereti az Aliexpress-t, hiszen rengeteg kütyüt tudtok olcsón beszerezni. Csináltunk egy válogatást nektek, amibe rengeteg cucc bekerült: lesz itt robotporszívó, tévés játék és elektromos fogkefe. Egyik terméknél sem kell vámköltségekkel számolnotok.

Hogyan készülj fel a home office-ra?
#maradjotthonKeysWorldsMicrosoftOfficeWindows 10

Hogyan készülj fel a home office-ra?

Must have szoftverek

írta: Atika2020.04.06.

Annak érdekében, hogy a COVID-19 terjedését visszaszorítsák rengeteg cég hazaküldte a dolgozóit, hogy azok otthonról végezzék a munkájukat. Éppen ezért összeszedtünk néhány tanácsot, ami segíthet az otthoni munkavégzésben mindenki számára.

Xiaomi telefonok Magyarországról
okostelefonXiaomiXiaomishop

Xiaomi telefonok Magyarországról

Jól bevált, biztos fogások

írta: Don Kartács2020.04.05.

A járványhelyzet miatt sokatok szemében felértékelődtek az itthoni beszerzési források - ahogy azt többször meg is írtátok nekünk - és a már jól bevált márkák termékei. A Xiaominál pedig keresve sem találhatnánk "jobban bevált" brandet, így gyorsan összeszedtem azt az 5 telefont, amit még magamnak is megvennék. Persze mindig van valami trükk, ami bekavar a képletbe, de nemsokára ezt is felfedem előttetek.

hirdetés